הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור הניתור וAir Alert

Jump High

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי, כמו שאתם בטח שמים לב אני חדש, למרות שאני קורא פה בערך מאז שהאתר הוקם.
אני 1.75 על 62 קילו, לא שחיף אבל בחור רזה.
המטרה שלי בכלליות היא להגיע לטבעת, למען האמת לא חסר לי הרבה (בהערכה גסה בין 15-20 ס"מ).

רציתי לדעת אם אייר אלרט באמת משפר את גובה הניתור, כי ממה שהבנתי והרגשתי(התחלתי את התוכנית, שבוע ראשון עדיין) זה באמת נותן דגש חזק לתאומים.
דעתכם? ניסיתם? רעיונות אחרים כלשהם?

תודה.

היי, כמו שאתם בטח שמים לב אני חדש, למרות שאני קורא פה בערך מאז שהאתר הוקם.
אני 1.75 על 62 קילו, לא שחיף אבל בחור רזה.
המטרה שלי בכלליות היא להגיע לטבעת, למען האמת לא חסר לי הרבה (בהערכה גסה בין 15-20 ס"מ).

רציתי לדעת אם אייר אלרט באמת משפר את גובה הניתור, כי ממה שהבנתי והרגשתי(התחלתי את התוכנית, שבוע ראשון עדיין) זה באמת נותן דגש חזק לתאומים.
דעתכם? ניסיתם? רעיונות אחרים כלשהם?

תודה.

עשיתי אותה , בעיקר גרמה לי לכאבי ראש בגלל כמות הקפיצות המטורפת בשבועות המתקדמים .
היא שיפרה לי תזינוק במשהוא כמו 10 ס"מ ...

אוקיי אז ככה...אני משחק כדורסל...אני בגובה שלך...ואני מגיע מהמקום לקרש בלי בעיה (לפני 5 חודשים, הייתי מגיע עם הקצה של האצבע אחרי שהייתי מתחיל לרוץ מהשלשה...)
תאמין לי, החדר כושר יעשה אותך חזק יותר גם באספקטים אחרים.
ויכול להיות פשוט הטכניקה שלך בקפיצה לא טובה.

• פותח/ת השרשור
שני חברים שהם שחקני כדורסל אמרו לי שהסיום של הניתור לא טוב (שאני צריך לעלות רגל רגל ולא לנתר מהמקום), אבל זה לגיטימי למי שלא משחק כדורסל באופן קבוע.
הייתי מתאמן בחדר כושר, למשך כשנה בכללי. כרגע אני לא אחזור מסיבות אישיות שלי, אז אני מחפש דרכים לאלתר.

אז כנראה שאת האיר אלרט אני אסיים בסופו של דבר (שומע רק ביקורות טובות עד כה).
הבנתי שסקוואטים גם יעזרו לי ברמה מטורפת, פי 2 מהמשקל שלי. כרגע אני מסוגל לעשות קצת יותר מהמשקל שלי פעם אחת, די בקלות.
באמת עד כדי כך יעזור?

את המאמר על המיתוסים בכוח יחסי קראת? השיפור בסקוואט עצמו לא בהכרח ישפר לך את הקפיצה ברמות מטורפות, אבל מסת השריר שתצבור בזכותו כן. אני מציע לך לקרוא את הספר של קלי באגט the verticle jump bible.

עשיתי גם את AIR ALERT, לא סיימתי אותה, לא זוכר למה, זה כנראה היה חופר מדי או משהו, אבל הגעתי לשלב די מתקדם וזה שיפר לי את הניתור, ואפילו שיפר לי את הכושר.
באותה מידה גם מאז שהתחלתי לעשות סקוואטים נהייתי מהיר יותר, ואני מאמין שאם הייתי ממשיך לשחק כדורסל בו זמנית, וממשיך לקפוץ, הניתור שלי היה משתפר משמעותית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית