הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן וייעוץ

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
רציתי להעריך את הא.ש שלי וגם להתייעץ האם להמשיך בחיטוב ולהגיע לייבוש יותר עמוק או להתחיל במסה? נקיה או מלוכלכת?
נתונים: גיל 23 גובה 1.76
ב3 חודשים ירדתי מ78קג ל73קג וכבר תקוע
על המשקל שבועיים
בנוסף האימון בחדכ יוצא לי כשעה וחצי ללא אירובי תוכנית ab 3 פעמים בשבוע ו2אימוני איגרוף כשעתיים בשבוע
תפריט דל פחמימה...

20170519_162507.jpg
20170519_162518.jpg
20170519_162612.jpg

בערך 14-15
אתה יכול להתחיל מסה ואתה יכול להמשיך חיטוב ולרדת עוד קצת

• פותח/ת השרשור
אני חושב להמשיך להתחטב עוד שבועיים עד חודש למראה יבש יותר ואז מסה.
מה ממליצים מסה נקיה או מלוכלכת?

למה שתעשה מלוכלכת? תתחיל עם פלוס של 300. אני בכלל הייתי עושה 4 פעמים ab או 3 פעמים fbw.. פחות אפקטיבי 3 פעם

• פותח/ת השרשור
למה שתעשה מלוכלכת? תתחיל עם פלוס של 300. אני בכלל הייתי עושה 4 פעמים ab או 3 פעמים fbw.. פחות אפקטיבי 3 פעם
נכון אבל בנוסף ל3 ימי חדכ ישלי עוד יומיים איגרוף שזה אירובי שעתיים... וגם בשישי אני עושה אירובי מדרגה שעה
יוצא שאני מתאמן במוצש שני ורביעי חדכ וראשון ושלישי באיגרוף...

נכון אבל בנוסף ל3 ימי חדכ ישלי עוד יומיים איגרוף שזה אירובי שעתיים... וגם בשישי אני עושה אירובי מדרגה שעה
יוצא שאני מתאמן במוצש שני ורביעי חדכ וראשון ושלישי באיגרוף...
אז אם זה ככה תעשה fbw... חבל לעשות ab 3 פעמים

• פותח/ת השרשור
עצה שלי אל תקשיב למדיכים בחדכ.. תחזור לפול בודי לדעתי. 2 תרגילים לשריר גדול 1 לקטן.
וואלה מוזר ביותר דווקא המדריך הזה ישלי חיבור איתו כמו חבר בנוסף שאכפת לו ובלי קשר הבנאדם ענקי כמו הענק הירוק

וואלה מוזר ביותר דווקא המדריך הזה ישלי חיבור איתו כמו חבר בנוסף שאכפת לו ובלי קשר הבנאדם ענקי כמו הענק הירוק
זה שהוא ענקי זה לא בהכרח אומר שהוא מבין. יש הרבה סיבות לזה. (גנטיקה, סטרואידים וכו) רוב האנשים נוטים לעבור ישר לab אבל לדעתי עדיף לך פול בודי אם אתה יכול רק 3 ימים בשבוע. Ab בעיקרון נועד ל4 ימים.

• פותח/ת השרשור
זה שהוא ענקי זה לא בהכרח אומר שהוא מבין. יש הרבה סיבות לזה. (גנטיקה, סטרואידים וכו) רוב האנשים נוטים לעבור ישר לab אבל לדעתי עדיף לך פול בודי אם אתה יכול רק 3 ימים בשבוע. Ab בעיקרון נועד ל4 ימים.
סבבה עובר לab 4 ימים אבל אני שבור במהלך כל השבוע כי אין לי יום מנוחה אחד בנוסף לעבודה וגם לעבודה השניה במשלוחי לילה פשוט נגמר

סבבה עובר לab 4 ימים אבל אני שבור במהלך כל השבוע כי אין לי יום מנוחה אחד בנוסף לעבודה וגם לעבודה השניה במשלוחי לילה פשוט נגמר
אז אולי תעשה פעמיים-שלוש בשבוע fullbody? סך הכל תוכל לנוח יותר ככה ולהתאמן לפי הרגשה..

• פותח/ת השרשור
אז אולי תעשה פעמיים-שלוש בשבוע fullbody? סך הכל תוכל לנוח יותר ככה ולהתאמן לפי הרגשה..
אוקי אז שיניתי את הלוז השבועי שלי ואני מתאמן 4 פעמים בשבוע בחדכ.. המלצה תוכנית ab? כמה סטים באימון ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית