הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקל גוף

dan2323

משתמש מתחיל
186
2
נק' מוניטין:
2
186
2
רציתי לדעת עם יורדים במשקל הגוף אם מחייב שזה יהיה ירידה באחוז שומן ?

רציתי קצת הסבר בעניין הזה בין שני הדברים הללו איך זה מתחבר

לא בהכרח, אבל רוב הסיכויים שכן
אם תרד במשקל נכון אז רוב המשקל שתאבד יהיה משומן, אבל אם תרד בצורה גרועה (למשל גירעון גבוה בלי ספורט), אז אתה תאבד גם שומן וגם שריר, אז לא בטוח שתרד באחוז השומן

• פותח/ת השרשור
לא בהכרח, אבל רוב הסיכויים שכן
אם תרד במשקל נכון אז רוב המשקל שתאבד יהיה משומן, אבל אם תרד בצורה גרועה (למשל גירעון גבוה בלי ספורט), אז אתה תאבד גם שומן וגם שריר, אז לא בטוח שתרד באחוז השומן

מה זה אומר גירעון גבוהה כמה קלוריות לערך? ואם אני שומר על 1.5 גרם חלבון לכל קילו אז הסיכוי שהמסת שריר שלי תשאר כמה שיותר?

מה זה אומר גירעון גבוהה כמה קלוריות לערך? ואם אני שומר על 1.5 גרם חלבון לכל קילו אז הסיכוי שהמסת שריר שלי תשאר כמה שיותר?
מעל 500 קלוריות גירעון בערך
ואם תצרוך 1.5 בלי ספורט זה יעזור מעט, אבל לא משהו דרסטי
בכל מקרה אם אתה מתאמן אז מומלץ 2 גר לקילו

• פותח/ת השרשור
מעל 500 קלוריות גירעון בערך
ואם תצרוך 1.5 בלי ספורט זה יעזור מעט, אבל לא משהו דרסטי
בכל מקרה אם אתה מתאמן אז מומלץ 2 גר לקילו

תכלס אחי אני לא מצליח תמיד להגיע 2 גרם חלבון וכן אני מתאמן אז אני כל פעם שם לעצמי רף שצריך לשמור על לפחות 1.5 גרם ועם זה יותר אז מה טוב יוצא לי 126 גרם חלבון ביום רוב הפעמים אני מסיים תיום ב150 גרם

תכלס אחי אני לא מצליח תמיד להגיע 2 גרם חלבון וכן אני מתאמן אז אני כל פעם שם לעצמי רף שצריך לשמור על לפחות 1.5 גרם ועם זה יותר אז מה טוב יוצא לי 126 גרם חלבון ביום רוב הפעמים אני מסיים תיום ב150 גרם
אם אתה לא מצליח אז תוסיף אבקת חלבון, זה יעזור לך מאוד

Back
למעלה תחתית