הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבקש אישורכם לתכנית שרוצה להתחיל

• פותח/ת השרשור Yousef
  • פורסם בתאריך

Yousef

משתמש מתחיל
11
5
נק' מוניטין:
5
11
5
מה המצב
אני בן 35
אורך 183
משקל 86.7
היה לי בעבר נסיונות להתאמן אבל כולן נגמרו בכשאלון והפסקה לאחר 3 חודשים מקסימום. היום אני יותר רציני לשמחתי .בניתי חדר קושר בבית שעונה על הדרישות
אך לצערי התחלתי להתאמן בלי יעוץ או מאמן ואז כך התחיל מזה 10 חודשים הייתי במשקל של 95 ק"ג כמובן לרוב היה שומן התחלתי לרוץ ולהתאמן במשקל נמוך לגירוי השרירים עד שהגעתי ב 4 חודשים ל 81 ק"ג ואז הפסקתי לרוץ נשאר קצת שומן בבטן אבל לא הרבה והתחלתי להתאמן אימוני כוח אבל בלי שום תכנית על פי הזיכרון שלי מהעבר ובכדי לא לפספס שם תרגיל הייתי עושה הרבה תרגילים באותו אימון לאותה קבוצת שרירים נניח חזה עם יד אחורית \גב עם יד קדמית\ רגליים וכתפיים ולכל סוגיה היתי לפחות עושה 6-7*4 חזרות וחימום לפני ריצה של 10 דקות ומתיחות לפני ואחרי אימון התדירות התה 4-5 אימונים בשבוע וכל אימון בין שעתים וחצי לשלוש שעות .עליתי במשקל 1ק"ג אז היה מבעס החלטי להתחיל סייקל וגם לא היה מסודר ולא לפי אב.. אז הפסקתי אותו עד שאלמד את העקרונות טוב .נקודה חשובה שעליתי בזמן הסייקל לעוד כמה ק"ג עד שהגעתי ל86 המצב אני נמצא בו עכשו .
אז עכשו אני רוצה לעשות סדר לאימונים שלי
אין לי בעיה להסתגלות למערכת אימונים עמוסה כי היתי בשלב זה והמתרה להעלות במסה .
אני מבקש תכנית טובה בשבילי אם תוכלו לעזור
חשבתי על על תכנית ABCD שהי מאוד מתאימה לי כי הי מלאת נפח אבל הבעיה הי שרק העבודה על קבוצת שרירים פעם בשבוע אז אמרתי אולי אוסיף מהתכנית FBW את A ואז יהיה כך - D* ׂׂ(מהתכנית =A*BC*ׁׂׂ(A FBW

אתה כותב מאד לא מסודר. נסה לעשות פסקאות כדי שיהיה יותר קל לקרוא.

מה המטרה העיקרית שלך? מסת שריר, לרזות, כושר אירובי?

• פותח/ת השרשור
אתה כותב מאד לא מסודר. נסה לעשות פסקאות כדי שיהיה יותר קל לקרוא.

מה המטרה העיקרית שלך? מסת שריר, לרזות, כושר אירובי?
כן אני יודיע שכתבתי לא מסודר סליחה
לשאלתך אני רוצה מסת שריר רק אני רוצה תכנית שתתאים להיסטוריה שלי תודה

כן אני יודיע שכתבתי לא מסודר סליחה
לשאלתך אני רוצה מסת שריר רק אני רוצה תכנית שתתאים להיסטוריה שלי תודה
ניסיתי לקרוא הכל אבל למען האמת היה קשה לעקוב ככה אחרי המספרים. אני מציעה לך קודם כל להחליט אם אתה צריך תוכנית מסה או חיטוב (בהתאם לאחוז השומן שלך) אחרי שתחליט יש תוכניות טובות למסה ולחיטוב בפורטל של קילוגרם. אלה אחלה תוכניות להתחלה.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי לקרוא הכל אבל למען האמת היה קשה לעקוב ככה אחרי המספרים. אני מציעה לך קודם כל להחליט אם אתה צריך תוכנית מסה או חיטוב (בהתאם לאחוז השומן שלך) אחרי שתחליט יש תוכניות טובות למסה ולחיטוב בפורטל של קילוגרם. אלה אחלה תוכניות להתחלה.
תודה על התשובה
התיתי בפורטל של קילוגרם
וקראתי את כל התכניות .אני מעוניין לעשות תכנית למסה וראיתי שאולי אלך על תכנית abcd אבל יש בעיה איתה שרק בשבוע אתה עובד על קבוצת שרירים פעם אחת .
אז רצתי לשאול האם זה טוב להוסיף עוד יום לתוכנית שבאימון אעבוד על כל השרירים בתרגלים שונים והמטרה לתכנית זה לעלות במסה

תודה על התשובה
התיתי בפורטל של קילוגרם
וקראתי את כל התכניות .אני מעוניין לעשות תכנית למסה וראיתי שאולי אלך על תכנית abcd אבל יש בעיה איתה שרק בשבוע אתה עובד על קבוצת שרירים פעם אחת .
אז רצתי לשאול האם זה טוב להוסיף עוד יום לתוכנית שבאימון אעבוד על כל השרירים בתרגלים שונים והמטרה לתכנית זה לעלות במסה
כל עניין האימונים בן אם זה לכח או למסת שריר זה להתאים את הנפח ליכולת שלך להתאושש. החכמה זה לעבוד במקסימום נפח האפשרי עם התאוששות מלאה (או שואפת להיות כזו).

להתחלה אין צורך לבודד לקבוצות שרירים אלה לעבוד כל אימון על כל הגוף (FBW) וככה הנפח שבועי יהיה גדול יותר מאשר תעשה הרבה פיצולים וכל יום תעבוד משהו אחר. אם הזמן כשאתה תשתפר (ברמת הכמה חודשים/שנים) תתחיל לבודד יותר ויותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית