הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון שקילה

אוסנת

משתמש מתחיל
71
1
נק' מוניטין:
1
71
1
בזמן האחרון אני כמעט ולא שותה אולי מגיעה לליטר מים ביום בקושי. אתמול בלילה בערך באחת שתיתי משהו כמו 500 מל מים ובערך באחת עשרה שתיתי עוד חצי ליטר. התפניתי לאחר מכן. היום בבוקר בערך בשמונה נשקלתי והראה לי שאני שוקלת 38.000 כשלפני שלושה ימים ביום שני שקלתי 37.400. אני ממש מפחדת ולא יודעת ממה עליתי במשקל. זה הגיוני ביומיים ככה לעלות? יכולה להיות אולי סיבה אחרת ואז זה לא עלייה אמיתית?? אולי יש קשר לשתייה?

ככה לא נשקלים. יכול להיות שזה אפילו תפוח שאכלת. נשקלים על הבוקר אחרי יציקה 😁

אני מפחד מזה שאת שוקלת 38
אלא אם את בגובה מטר אין שום סיבה שתשקלי ככה, והייתי מברך כל עליה במשקל

• פותח/ת השרשור
זה לא 38 אומייגאד זה תיקן לי זה 68
וממה זה יכול להיות?
יעל תעשי לעצמך טובה ותאמיני עוד משקולת ותטפלי בהפרעת אובססיה שיש לך. החלפת את ההפרעת אכילה שלך בזה?

אם את לא שותה כמעט אז הגיוני שתוספת מים יגרמו לתוספת במשקל, אין שום דבר רע עם זה

ואני כבר עכשיו אומר לכן לקטוע את הריב הזה, אני לא רוצה לראות אותו ממשיך

• פותח/ת השרשור
אז זו לא עלייה אמיתית? אולי הגוף אגר נוזלים? אשמח אם תענו בהרחבה

אז זו לא עלייה אמיתית? אולי הגוף אגר נוזלים? אשמח אם תענו בהרחבה

אם את בקושי שותה אז הגוף מאבד נוזלים ונמצע מתחת למצב האופטימאלי כביכול. ברגע שאת שתית נוזלים אז חלק מהם נאגר ברקמות.
המספר על המשקל הוא רק מספר. אי אפשר לעלות חצי קילו שומן (או שריר) ביום.

יעל תעשי לעצמך טובה ותאמיני עוד משקולת ותטפלי בהפרעת אובססיה שיש לך. החלפת את ההפרעת אכילה שלך בזה?

אני מכירה אותך?
בכל מקרה זה לא אובססיה, זה אהבה ותשוקה לפאוורליפטינג שזה ספורט מדהים כדאי לך לנסות.
וכן בזכות הפאוורליפטינג החלמתי מההפרעות אכילה ואני לא רואה בזה שום דבר רע, ההפך.

• פותח/ת השרשור
אני שמחה מאוד אם כך את צריכה להחלים גם מהערות המגעילות שהיו לך ונשארו. כנראה שזה לא עבר לך.. וחבל

אני שמחה מאוד אם כך את צריכה להחלים גם מהערות המגעילות שהיו לך ונשארו. כנראה שזה לא עבר לך.. וחבל

סליחה שאני עונה רק עכשיו, הייתי קצת עסוקה אתמול.
אני מבינה שאת מכירה אותי, עדיין לא הבנתי מי את אבל זה לא משנה.
התגובה שלי לא נכתבה בהתנשאות או משהו כזה, לא מבינה מה הבעיה בלפנות לטיפול. מצטערת אם ראית את זה כהטפה או התנשאות או וואטאבר, זאת לא הייתה הכוונה.

Back
למעלה תחתית