הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לתזונה נכונה

psycat1640

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
מבקש לא לנעול את השאלה שלי....מצטער חדש באתר.

1. קראתי כבר 5 אלף מאמרים ואף אחד לא ממש עזר לי מחפש דרך קלה יותר מאשר לחשב ולחשב פשוט שמישהו יעשה לי תפריט וזה יקל לי על החיים!!

משקל שלי 68~73 תלוי במצב רוח. גובה 1.80 מבנה גוף רזה.
ככה אימונים שאני מבצע זה ה P90X תוכנית מאוד איכותית לפי דעתי. 3 אימוני משקולות ועוד 3 אימוני אקרובטיקה.
מבקש שמישהו יעזור לי בבקשה בהכנת תפריט אכילה הבנתי שצריך 5-6 ארוחות ביום בישביל לעלות במשקל ...אוקיי אז מתי לאכול מה וכמה????
מחפש גם פרוטאין טוב כי הטונה יצא לי כבר מכל החורים.
בתודה לעוזרים .

מבקש לא לנעול את השאלה שלי....מצטער חדש באתר.

1. קראתי כבר 5 אלף מאמרים ואף אחד לא ממש עזר לי מחפש דרך קלה יותר מאשר לחשב ולחשב פשוט שמישהו יעשה לי תפריט וזה יקל לי על החיים!!

משקל שלי 68~73 תלוי במצב רוח. גובה 1.80 מבנה גוף רזה.
ככה אימונים שאני מבצע זה ה P90X תוכנית מאוד איכותית לפי דעתי. 3 אימוני משקולות ועוד 3 אימוני אקרובטיקה.
מבקש שמישהו יעזור לי בבקשה בהכנת תפריט אכילה הבנתי שצריך 5-6 ארוחות ביום בישביל לעלות במשקל ...אוקיי אז מתי לאכול מה וכמה????
מחפש גם פרוטאין טוב כי הטונה יצא לי כבר מכל החורים.
בתודה לעוזרים .
עד כמה שזכור לי הP90X היא תוכנית לחיטוב לא? אם אתה רוצה לעשות מסה פשוט תעשה SS ותאכל לפחות 1.8 גרם חלבון לקילו משקל גוף ואז דדחוף אוכל עד שבא לך להקיא ואז תאכל שוב פעם את אותה כמות. אבל יצרת רושם שאתה די עצלן אז ההמלצה על SS היא במידה ותיקח את הזמן לקרוא את הספר או לפחות את המאמרים שמלמדים את ההרמות ותלמד את הטכניקה, אחרת אני לא יודע מה להמליץ לך.

יש לך בפורטל מאמרים למעלה "תפריטי תזונה" תיכנס לשם ותסתכל בהתאם למטרות שלך ולמשקל גוף שלך,
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה ודרך אגב אתה צודק אני עצלן מטירוף אבל לא באימונים אלה בקריאה במאמרים שמתחילים להסביר לי חלבונים ושומנים ופחמימות פשוט מחפש מדריך שיהיה כתוב לאלכול 3 עגבניות וצלחת פסטה עם 2 חתיחות בינוניות של זה עוף

• פותח/ת השרשור
תפריט

תפריט תזונה לאדם השוקל 65 ק"ג
ארוחה 1

• 4 פרוסות לחם מלא או לבן/3 כוסות קורונפלקס/כוס שיבולת שועל לפני בישול
• 1 קופסת קוטג' 3% / 2 כוסות חלב 1%
• 2 כפות חמאת בוטנים
(ניתן להוסיף לשיבולת שועל: צימוקים, דבש, קינמון, אבקת חלבון
ארוחה 2
• 3 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 6 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
חצי קופסת טונה בשימורים/ 3 חתיכות פסטרמה / 1 ביצה שלמה
כף טחינה
• 3 ירקות

ארוחה 3
• 2 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 4 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• 5 חתיכות פסטרמה/ 1 טונה / 100 גרם חזה עוף או הודו או דג / 4 לבן ביצה + 1 צהוב
כף שמן זית
• 3 ירקות
ארוחה 4
• 2 מנות פרי (תפוז, תפוח, בננה, אפרסק וכו')

17:30 – 19:00
אימון
ארוחה לאחר אימון
• 1 סקופ חלבון/טונה במים/2 דנונה 0%
• 5 תמרים/ 400 מ"ל חלב 1%

ארוחה 5
• 2 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 4 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• 100 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו/דג או 5-6 פרוסות פסטרמה או 4 לבן ביצה + 1 צהוב/ טוסט גבינה צהובה 9% - 3 פרוסות
סלט קטן
כף שמן זית/2 כפות אלף האיים 5%

סה"כ:
חלבון: 160~
פחמימה: 350 ~
שומן: 70~
קלוריות: 2700~
לא חושבו הירקות בתפריט

ככה אני שוקל 70 קילוגרם וגובה שלי מטר ו80 סנטימטר

מספר שאלות בתקשר לתפריט הזה
1.כתוב:"[במקום הקוטג'/חלב= סקופ וחצי])" מזה סקופ? מצטער על הבורות?
2.מזה:חצי קופסת טונה בשימורים?? קופסא? או פחית טונה כמו בצבא?
3. בימיי ראשון שלישי וחמישי אני עושה אימוני משקולות ביום שני רביעי ושישי אני עושה אירובי/יוגה כמובן שבאימון אירובי צריך להוסיף משהו לתפריט מה ואיפה?
4. במידה ואני רוצה להתחיל לקחת אבקת חלבון מסויימת איזה אתם ממליצים ? ואיפה בארוחות או במקום מה צריך לקחת ?

סקופ = כף הגשה בדרך כלל של אבקת חלבון או גיינר

מה ההבדל בין קופסא לפחית שימורים? פשוט תאכל וזהו

מה ההיגיון בלעשות תוכנית שמיועדת לחיטוב בתקופת המסה? קח תוכנית נורמאלית.

ההמלצה שלי לאבקת חלבון היא אופטימום גולד בננה או שוקו, שמעתי שגם ISS וDymatize טובות.

אני אוהב לשתות את האבקה אחרי האימון בדרך כלל, אבל אני שותה מתי שאין לי כוח להכניס חלבון ממקור מוצק. שתה מתי שבא לך.

• פותח/ת השרשור
סקופ = כף הגשה בדרך כלל של אבקת חלבון או גיינר

מה ההבדל בין קופסא לפחית שימורים? פשוט תאכל וזהו

מה ההיגיון בלעשות תוכנית שמיועדת לחיטוב בתקופת המסה? קח תוכנית נורמאלית.

ההמלצה שלי לאבקת חלבון היא אופטימום גולד בננה או שוקו, שמעתי שגם ISS וDymatize טובות.

אני אוהב לשתות את האבקה אחרי האימון בדרך כלל, אבל אני שותה מתי שאין לי כוח להכניס חלבון ממקור מוצק. שתה מתי שבא לך.

תודה רבה על התשובה המהירה.

אולי אתה צודק פשוט אני מצב שאני מתאמן רק בתוכנית הזאת כי אני אוהב אותה וזאת התוכנית שעושה לי את זה ...ניסיתי הרבה דברים וזאת פשוט קלה ונוחה פשוט מפעיל תדיוידי כל יום וזהו אין יותר פשוט מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית