הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית ab

Nevogefen

משתמש מתחיל
251
13
נק' מוניטין:
13
251
13
התכנית שאני עושה טובה? המטרות שלי הם בעיקר גוף וגם כח..
A
רגליים- סקוואט 5x3, דדליפט 5x2 לג פרס 10x3
גב- מתח במכונה/קפיצה וירידה איטית כשל x3
מסור 3x10 ומשיכת פולי עליון 10x3.
יד קדמית- פטישים 10x4 ובשיפוע דאמבלים 10x4.
B
חזה- בנץ 5x3, בנץ שיפוע 8x3, פרפר דאמבלים 10x3.
כתפיים- פרס 5x3, הרחקה קדימה 12x3 כתף אחורית- 12x3.
יד אחורית- מקבילים 8x4 , לחיצה צרפתית 10x4.
עכשיו אני יודע שיש המון סטים לידיים אבל אני במסה חודשיים וחצי ןבינתיים הם לא גדלו סנטים.. כנראה גנטיקה או בגלל שההתבגרות באה לי מאוחר (15.5)... מה כדאי לשנות? התכנית מתאימה למטרות שלי?
אשמח לחוות דעת 😃

אפשר לדעת מדוע? אחרי הכל זו תכנית של פעמיים בשבוע לכל שריר..
נכון, אבל אתה עדיין מתאמן מתחיל ולכן כדאי להתחזק קודם בתרגילי הבסיס (סקוואט פרס בנץ ודדדליפט) ורק לאחר מכן להוסיף תרגילים

• פותח/ת השרשור
נכון, אבל אתה עדיין מתאמן מתחיל ולכן כדאי להתחזק קודם בתרגילי הבסיס (סקוואט פרס בנץ ודדדליפט) ורק לאחר מכן להוסיף תרגילים
אז גם בכתפיים לעשות רק פרס? אם ככה לא עדיף לי לעשות fbw?

• פותח/ת השרשור
לא לפני שהתחזקת בתרגילי הבסיס
אני עדיין מתרגל טכניקה של סקוואט ודדליפט אחרת הייתי מתחיל ss... החלוקה בab יותר נוחה לי... זה משנה? ואם לא לעשות בכתפיים רק פרס..?
אגב יש תכנית כח שלא מתבבסת על סקוואט ודדליפט?

• פותח/ת השרשור
יש שם הרבה תרגילים שיפריעו להתקדמות שלך.
עדיף שבתור תוכנית ראשונה תתמקד בתרגילי הבסיס

למה?
כי הטכניקה שלי לא טובה כרגע. עובד עליה המון ובגלל זה גם העדפתי לפצל אחרת האימון שלי היה לוקח שלוש שעות עם כל השיפורים שאני עושה... עד שהטכניקה טובה אפשר לעשות בינתיים את הab עם פחות תרגילי עזר (תרגיל עזר אחד לחזה וכתפיים) או לעבור כבר לfbw?
מחר יש לי אימון ואני ממש לא יודע אם ואיך לעשות אותו.. full body או ab עם פחות תרגילי עזר..

• פותח/ת השרשור
לדעתי תעבור לfbw
הקטע שבשלושה שבועות הקרובים לא אצליח לעשות את זה מבחינת ימים.. (רביעי ראשון ושבת לא אופציה...) בינתיים מה אתה ממליץ לי לעשות?

הקטע שבשלושה שבועות הקרובים לא אצליח לעשות את זה מבחינת ימים.. (רביעי ראשון ושבת לא אופציה...) בינתיים מה אתה ממליץ לי לעשות?
תעשה פעמיים בשבוע FBW

Back
למעלה תחתית