הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סיכום תחרות 25.5.17

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
אתמול הייתה התחרות השניה שלי, חמישה חודשים אחרי התחרות הראשונה.
גם הניסיון מההכנה הקודמת וגם המעבר לוולקן הפכו את ההכנה הזאת להרבה יותר נכונה, וגם ממנה למדתי דברים שאני איישם בהכנה הבאה.
תודה ענקית למאמן שבנה את התוכנית, שיפר לי את הטכניקה, ולימד אותי שבשר זה טעים @PowerLifting. הבאת אותי לתוצאות מעולות ואני לא יכולה לחכות להתחיל את התוכנית החדשה.
הייתה תחרות מעולה וכמות גדולה של מתחרים חזקים, אירגון טוב ואווירה מעולה.

התוצאות:
סקוואט- פתחתי ב80, כניסה שניה 90 שעלה יותר קל ממה שציפיתי, כניסה שלישית עם 95 שנכשלתי.
בנץ- כניסה ראשונה 42.5, כניסה שניה 47.5, כניסה שלישית כשל עם 50. קיוויתי ל50 אבל בכל זאת pr.
דדליפט- כניסה ראשונה 105 (היה הכניסה השלישית בדצמבר, אגב נכשלתי בדיוק במשקל הזה), כניסה שניה 115, כניסה שלישית 120 pr.
טוטאל 257.5, משקל 53.7, מקום ראשון בקטגורייה (כי הייתי בה לבד 😆) ומקום ראשון אבסולוטי בטינז (גיל 14-20).
(אגב את ההכנה התחלתי בשאיפה ל90 סקוואט 45 בנץ ו120 דדליפט, ככה שלמרות הכשלים אני מרוצה)

סקוואט כניסה שניה 90 קג:

בנץ כניסה ראשונה עם 42.5 קג, לעצרי אין לי סרטון של הכניסה השניה והשלישית, אם מישהו במקרה צילם אני אשמח שישלח לי.

דדליפט 120 קג. הכניסה שהייתה הכי חשובה ביום הזה מבחינתי, כבר 5 חודשים שאני מכוונת למשקל הזה ואני שמחה וגאה בעצמי שעמדתי במטרה שהצבתי לעצמי. רציתי להישאר עוד עם המוט למעלה אבל הרגשתי שהאחיזה לא הכי חזקה ופחדתי להיפסל על זה, בכל זאת לא וויתרתי על חיוך למאמן לפני שהורדתי את המוט.

נתראה בדצמבר?

הגעתי למכון צימחונית, אחרי כמה זמן בזכות מאמן והחברים מהמכון הפסקתי עם זה.
אפשר להגיד על וולקן שהוא מלמד אנשים לעשות דדליפט בדרך שהיא נכונה או לא נכונה. אבל כל המציל נפש אחת מצמחונות כאילו הציל עולם ומלואו.

הגעתי למכון צימחונית, אחרי כמה זמן בזכות מאמן והחברים מהמכון הפסקתי עם זה.

אם היית צמחונית מבחינה אידיאולוגית והפסקת עם זה בגלל מאמן פווארליפטינג זה חמור מאוד ואין לך עמוד שדרה (תרתי משמע)

בהצלחה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
אם היית צמחונית מבחינה אידיאולוגית והפסקת עם זה בגלל מאמן פווארליפטינג זה חמור מאוד ואין לך עמוד שדרה (תרתי משמע)

בהצלחה בהמשך.

הייתי צימחונית משיקולים לא נכונים ולא בריאים, לא אידיאולוגיה.

יעל, אמרתי לך את זה כבר, אבל אומר זאת גם כאן בפורום:
את אחת המתאמנות הכי רציניות שהגיעו אליי. אש בעיניים אצל בחורה זה לא דבר סביר בארצנו, ואצלך זה כמה רמות מעל. ואת ורם מזכירים לי את עצמי בגיל 17 (אובססיה)
ואני בטוח ששניכם תגיעו רחוק.
3>

@PowerLifting
לדעתך הטכניקה של יעל היא הדרך היעילה בשבילה להרים ולהמשיך להתקדם?
בסקוואט לא, יש לנו על מה לעבוד. קריסת ברכיים שגורמת לה לאבד כוח וחבל.
בנץ' כן
דדליפט כן

• פותח/ת השרשור
איזה שיקולים לא בריאים ולא נכונים? מעניין לשמוע...

אני אחרי 5 שנים של אנורקסיה. הפכתי לצימונית בתחילת המחלה כי זה היה תירוץ קל להתחמק מאוכל מסויים. עם השנים זה הפך להרגל שהיה לי קשה לשנות וזה היה ההרגל האחרון שנשאר לי מהמחלה
בסקוואט לא, יש לנו על מה לעבוד. קריסת ברכיים שגורמת לה לאבד כוח וחבל.
בנץ' כן
דדליפט כן

אל תדאג מאמן עוד 3 שבועות יהיה לי סקוואט בובה

בהצלחה בהמשך.

איך שאני חולה על התגובות שלך. כמה בנאדם יכול להיות מלא מעצמו?

הטרנדים של צמחונות או טבעונות אינם עומדים כערכים נעלים כשלעצמם בכל מצב ובכל מקום. יעל היא לא הראשונה במכון הזה שמפסיקה עם אידיאולוגיה מסויימת כאשר אידיאולוגיה זו מתנגשת עם צרכיה היא.

זה הרי העניין בפאוורליפטינג, האדם מעמיד את עצמו תמיד במקום הראשון. מי שמך להחליט אם יש לה עמוד שדרה או לא? ממה שאני ראיתי, לבחורה הזו יש יותר אומץ ממה שיש לך. היא עולה על הבמה ולא מפחדת להפגין כוח, מה שלך חסר.

העניין הוא שגם יוני מתאמן במכון שם ואין לאף אחד שום בעיה עם זה שהוא טבעוני. אני בטוח שיוני חלוק עם המאמן שלו בנקודה בסיסית זו, אבל אני בטוח גם שהוא מכבד אותו על 1001 נקודות שהם כן חולקים יחד.
אז תעשה לעצמך טובה, תכבד אותה, לא בגלל שאתה צריך, בגלל שבמעשיה היא לא משאירה לך ברירה אחרת אלא לכבד אותה.

יעל, אני חושב שיש לך המון במה להיות גאה, בעיני לא רק שיש לך עמוד שדרה חזק ואיתן, אלא יש לך עמוד שדרה מברזל. שמחתי לשמוע על התוצאות שלך, תמיד מרגש אותי לראות מתאמנים של אושר מצליחים, ובעיקר אם אלו בחורות. שאפו.

תמשיכי לאכול בשר ולשתות בירה, זו הדרך היחידה לנצח. ולא רק בהרמת משקולות

• פותח/ת השרשור

הטרנדים של צמחונות או טבעונות אינם עומדים כערכים נעלים כשלעצמם בכל מצב ובכל מקום. יעל היא לא הראשונה במכון הזה שמפסיקה עם אידיאולוגיה מסויימת כאשר אידיאולוגיה זו מתנגשת עם צרכיה היא.

זה הרי העניין בפאוורליפטינג, האדם מעמיד את עצמו תמיד במקום הראשון. מי שמך להחליט אם יש לה עמוד שדרה או לא? ממה שאני ראיתי, לבחורה הזו יש יותר אומץ ממה שיש לך. היא עולה על הבמה ולא מפחדת להפגין כוח, מה שלך חסר.

העניין הוא שגם יוני מתאמן במכון שם ואין לאף אחד שום בעיה עם זה שהוא טבעוני. אני בטוח שיוני חלוק עם המאמן שלו בנקודה בסיסית זו, אבל אני בטוח גם שהוא מכבד אותו על 1001 נקודות שהם כן חולקים יחד.
אז תעשה לעצמך טובה, תכבד אותה, לא בגלל שאתה צריך, בגלל שבמעשיה היא לא משאירה לך ברירה אחרת אלא לכבד אותה.

יעל, אני חושב שיש לך המון במה להיות גאה, בעיני לא רק שיש לך עמוד שדרה חזק ואיתן, אלא יש לך עמוד שדרה מברזל. שמחתי לשמוע על התוצאות שלך, תמיד מרגש אותי לראות מתאמנים של אושר מצליחים, ובעיקר אם אלו בחורות. שאפו.

פחות בקטע של בירה, אבל תודה 😃

מלא, מלא רק שאני מקבל הודעות פרטיות שמסכימות איתי (גם ממנהלים).

דבר שני, אני אומר את דעתי ושואל שאלות שלדעתי הן רלוונטיות, מפריע לך? באסה...
אני מציע שתמשיך להתמקד בלערוך סרטים לסופטי, אני צופה לך עתיד מזהיר כעורך וידאו פווארליפטינג למר אלוף עולם אושר סופטי.
אני גם שם לב שיש לך אובססיה אלי וזה בסדר אם אתה רוצה אשלח לך פוסטר שלי ישירות מארצות הברית , תבחר תמונה מהאינסטגרם.

ביי

Instagram post by Nadav Moore • Feb 13, 2016 at 5:33pm UTC

Instagram post by Nadav Moore • Aug 24, 2014 at 8:08am UTC

הנה עליתי על במה והפגנתי כוח , תחזור לערוך וידאו של סופטי...

פשוט שקר. שקר מתועב.

התנגשות של האידיאולוגיה עם הצורך? אתה אמיתי? היא בחורה (!), ללא סטרואידים (!!) מה שאומר שהיכולת שיש לה לפתח מסת שריר וגם להעמיס על עצמה משקלי עבודה ונפחי עבודה היא נמוכה משל גבר הן אסולוטית והן יחסית ולכן גם הדרישות התזונתיות שלה על מנת להתאושש הן נמוכות משמעותית משל גבר(!!!)

מה גם, שאפילו כאשר מדובר בגברים, העובדות בשטח מוכיחות שניתן בהחלט לקיים משטר אימונים רציני ואפילו תחרותי, על כל המשתמע מכך, עם תפריט תזונה צמחוני. אלו הן העובדות ואין בלתן.

גם כאן תגובה בזויה, נאלחת, שקרית ושגויה - מציע לך להסתכל בלינקים שהוא צירף.

רק אויל יכול לטעון טיעון כל כך שגוי מן היסוד כמו הטיעון הזה.

מה בדיוק הופך את הגב' הנ"ל לאחת שראוי לכבד אותה במעשה שלה בהקשר לסוגיית דיון-המשנה שהתפתח בו בדבר נטישת הצמחונות?

אם כבר הפוך - נטישת אידיאולוגיה בגלל תחביב זו לא נקודת זכות. זה אות קלון! זאת ועוד, כפי שכבר הוסבר, במקרה הזה בוודאי ובעוד מקרים רבים אחרים גם כן, בהחלט ניתן לקיים משטר אימונים רציני ואפילו תחרותי תוך הקפדה על תפריט תזונה צמחוני.

יעל, אני חושב שיש לך המון במה להיות גאה, בעיני לא רק שיש לך עמוד שדרה חזק ואיתן, אלא יש לך עמוד שדרה מברזל.

לאור העובדות בשטח אני ממש מקווה שאתה צודק.

למען בהירות הדברים: אני חלילה לא צמחוני ובטח שלא טבעוני, אבל ,אין זה אומר שכשאני רואה אסופה של שקרים, שטויות ודברי בלע שיוצאים מהמקלדת הטמאה של גולש בפורום עלי להתעלם מהנושא ולא להגיב.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית