סרטון סיכום תחרות 25.5.17

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
אתמול הייתה התחרות השניה שלי, חמישה חודשים אחרי התחרות הראשונה.
גם הניסיון מההכנה הקודמת וגם המעבר לוולקן הפכו את ההכנה הזאת להרבה יותר נכונה, וגם ממנה למדתי דברים שאני איישם בהכנה הבאה.
תודה ענקית למאמן שבנה את התוכנית, שיפר לי את הטכניקה, ולימד אותי שבשר זה טעים @PowerLifting. הבאת אותי לתוצאות מעולות ואני לא יכולה לחכות להתחיל את התוכנית החדשה.
הייתה תחרות מעולה וכמות גדולה של מתחרים חזקים, אירגון טוב ואווירה מעולה.

התוצאות:
סקוואט- פתחתי ב80, כניסה שניה 90 שעלה יותר קל ממה שציפיתי, כניסה שלישית עם 95 שנכשלתי.
בנץ- כניסה ראשונה 42.5, כניסה שניה 47.5, כניסה שלישית כשל עם 50. קיוויתי ל50 אבל בכל זאת pr.
דדליפט- כניסה ראשונה 105 (היה הכניסה השלישית בדצמבר, אגב נכשלתי בדיוק במשקל הזה), כניסה שניה 115, כניסה שלישית 120 pr.
טוטאל 257.5, משקל 53.7, מקום ראשון בקטגורייה (כי הייתי בה לבד 😆) ומקום ראשון אבסולוטי בטינז (גיל 14-20).
(אגב את ההכנה התחלתי בשאיפה ל90 סקוואט 45 בנץ ו120 דדליפט, ככה שלמרות הכשלים אני מרוצה)

סקוואט כניסה שניה 90 קג:

בנץ כניסה ראשונה עם 42.5 קג, לעצרי אין לי סרטון של הכניסה השניה והשלישית, אם מישהו במקרה צילם אני אשמח שישלח לי.

דדליפט 120 קג. הכניסה שהייתה הכי חשובה ביום הזה מבחינתי, כבר 5 חודשים שאני מכוונת למשקל הזה ואני שמחה וגאה בעצמי שעמדתי במטרה שהצבתי לעצמי. רציתי להישאר עוד עם המוט למעלה אבל הרגשתי שהאחיזה לא הכי חזקה ופחדתי להיפסל על זה, בכל זאת לא וויתרתי על חיוך למאמן לפני שהורדתי את המוט.

נתראה בדצמבר?

בכך שאת אומרת שהוא משאיר אבק לכל השאר, את מכפישה את שמם, אם היית מסתפקת בלהגיד שהוא תותח זה היה בסדר.
לגיטימי שזו דעתך, אבל עדיף לפתוח בזה ולא להציג את זה כעובדה (את זה שהוא משאיר לכולם אבק, מה גם שאתה לא מכירה את רוב המאמנים).
יפה שאתה בכלל חושב להגיד מה אני יודעת מה אני לא יודעת, מי אתה? אנחנו מכירים? לא.
ובנוגע לעובדה, מתי כתבתי שזאת עובדה? כתבתי שזאת דעתי יש לך ראייה סלקטיבית.

יפה שאתה בכלל חושב להגיד מה אני יודעת מה אני לא יודעת, מי אתה? אנחנו מכירים? לא.

את כתבת שזאת עובדה וערכת את כל ההודעות שלך, לפחות אל תזלזלי באינטליגנציה של אנשים פה.

את רצינית? אני לא יודע אם זו בדיחה או לא. "(לדעתי מבחינת הדרכה) " לא היה כתוב שם כשציטטתי אותך, אני יודע שאפשר לערוך הודעות (וכתוב שערכת את ההודעה, את באמת עושה מעצמך צחוק), זה לא סוד.
את כתבת שזו דעתך אחרי שאני ציטטתי אותך. בהודעה המקורית זה הוצג כעובדה, זה מה שהיה כתוב (בלי שום לדעתי או משהו בסגנון):
"את עם מאמן תותח שמשאיר לכולם פה בארץ אבק".

זה שלא כתבתי שזאת דעתי זה לא אומר שהתכוונתי שזאת עובדה. למה צריך לקחת כל דבר לכיוון שלילי?
שוב בפעם המאה זאת דעתי. חלאס
את רצינית? אני לא יודע אם זו בדיחה או לא. "(לדעתי מבחינת הדרכה) " לא היה כתוב שם כשציטטתי אותך, אני יודע שאפשר לערוך הודעות (וכתוב שערכת את ההודעה, את באמת עושה מעצמך צחוק), זה לא סוד.
את כתבת שזו דעתך אחרי שאני ציטטתי אותך. בהודעה המקורית זה הוצג כעובדה, זה מה שהיה כתוב (בלי שום לדעתי או משהו בסגנון):
"את עם מאמן תותח שמשאיר לכולם פה בארץ אבק".

זה שלא כתבתי שזאת דעתי זה לא אומר שהתכוונתי שזאת עובדה. למה צריך לקחת כל דבר לכיוון שלילי?
שוב בפעם המאה זאת דעתי. חלאס

מה שכתוב קדוש ומה שלא כתוב לא קיים.

בעזהי"ת

את עם מאמן תותח שמשאיר לכולם פה בארץ אבק

אף אחד לא הכפיש אף אחד. הייתי אומרת שהרוב פה עושים את זה לו ... בפאוורליפטינג אני אישית לא חושבת שיש טובים ממנו בארץ מבחינת הדרכה.

נראה והיה כדאי לך לזכור איזה פסוק תנכ"י עתיק, טרם תעשי שירות דוב לאינטרסים שלך עצמם.

בעזהי"ת

בהצלחה עם פרימייר , לערוך וידאו של פווארליפטינג זה נורא קשה, חבל שזה לא שורף קלוריות...

אני מצטער שדברים הגיעו לחינם לקטטת אינטרנט מעין זו, ומרגיש חובה להעלות על הכתב את הדברים הבאים:

לא רק שהדיג'י הינו איש חינוך ופילוסופיה מעמיק וייחודי שמתמודד בהצלחה מעוררת השראה עם אתגרים שרבים וטובים לא יכלו להם, אדם שראוי להקשיב בשום שכל ליוצא מפיו, אלא שפועלו בתחום הפאוורליפטינג בצד היותו בחור חזק כשלעצמו, מעפיל הרחק מעל ההגדרה 'עורך וידאו'. במאי וצלם דוקומנטרי בעל עין רגישה ויד טובה תהיה הגדרה טובה יותר. אם היה אחד כמוהו בתחום המשקולנות האולימפית בארץ, הרבה דברים היו נראים הרבה יותר טוב חזותית לקהל הרחב, לנוכח יכולתו להציג היטב את האדם שבאירוע הספורטיבי.

לעניין ההישגים- כל הכבוד, מספרים מכובדים ביותר ותוצאה באמת יפה.
לעניין הטכניקה- לנסות לשפוט טכניקה לפי RM1 בתחרות זה דבר בלתי אפשרי, חזרה אחת במשקל מקסימלי לא משקפת שום דבר אלא אם כן יש דברים מעוררי גיחוך(לדוג' ramping בדדליפט) וכאן אין כאלה, בתחרות לא מעניקים נקודות על יופי וגם בwl שברו שיאי עולם עם מחיאות כפיים של הברכיים מרוב הקריסה.
לעניין ההיסטוריה שלך @yaelsh- יפה לראות שיצאת מנקודה נמוכה בחיים בעזרת הספורט, מאחל לך רק הצלחה.

שיפט חד, לעניין ה"מחנות" בפורום:
ההייטינג כלפי אושר- יש פה הייטינג של כמה בודדים שבכלל לא מגיבים לעניין ו"מנצלים" את הביקורת(כמו להתחיל לדבר על שעות פתיחה ועל מי עובד מתי, ברצינות?).
אבל: lbs הוא פורום שלאורך השנים הבדיל עצמו מפורומים אחרים בהם כל אחד כותב "כל הכבוד אחי", כשיש כאן ביקורת מצד הגרעין הקשה היא לרוב עניינית ולא מכוונת כדי לפגוע במישהו מבחינה כלשהי, לצורך העניין @PowerLifting אם את הדברים שכתבת ונתתי לך ביקורת היה כותב משה או מישל או מי שלא יהיה התגובות שלי לא היו משתנות.
הצנזורה והבאנים- הפורום הזה לא היה דמוקרטיה ומעולם לא התיימר להיות, הגישה היא לא לצנזר כל עוד יש בהודעות ערך מוסף כלשהו לטובת הכלל.

אתמול הייתה התחרות השניה שלי, חמישה חודשים אחרי התחרות הראשונה.
כל הכבוד יעל, הישגים יפים ובהצלחה בהמשך!

למה? למה לסתום פיות שוב? זה פורום ואלו דברים שמתגלגלים וחשובים שישארו פה.
אתה צודק, זהו פורום פרטי ולא רכוש פומבי ואף אחד לא יכתיב כאן איך להתנהל ועל מה להתדיין מלבד אלה האחראים פה.
כל עוד דברים נכתבים בצורה מתורבתת, לא יורדים לפסים אישיים ולשיימינג מיותר, מותר ורצוי להעיר על טכניקה וכל דבר שנראה לנכון בהקשר לנושא השרשור.
אני מסכים עם הטענה שלך שדברים מתגלגלים כאן כי זהו פורום ולא פוסט בפייסבוק שנועד לצבור לייקים וליקוקי אגו, ואני לגמרי מגבה\אגבה כל ניסיון לדון ולתת חוות דעת על נושאים שקשורים למהות של הפוסט.

אני לא מסכים עם הירידה לפסים אישיים, מלחמות אגו ועוד כל מיני דברים שהבאתם לכאן אתה ושי עוד מ IPC, זה לא רלוונטי וזה לא תורם לאף אחד בשום צורה שהיא.

תותחית. תמשיכי בשלך ותקשיבי למי שכן צריך להקשיב. את עם מאמן תותח שמשאיר לכולם פה בארץ אבק,(לדעתי מבחינת הדרכה) והוא יביא אותך רחוק ❤

ואת אומרת את זה על סמך 20 שנות ניסיון שעברה עשרות מאמנים?

כל הכבוד.

אין על דעה אובייקטיבית!!

כל הכבוד יעל, הישגים יפים ובהצלחה בהמשך!

אתה צודק, זהו פורום פרטי ולא רכוש פומבי ואף אחד לא יכתיב כאן איך להתנהל ועל מה להתדיין מלבד אלה האחראים פה.
כל עוד דברים נכתבים בצורה מתורבתת, לא יורדים לפסים אישיים ולשיימינג מיותר, מותר ורצוי להעיר על טכניקה וכל דבר שנראה לנכון בהקשר לנושא השרשור.
אני מסכים עם הטענה שלך שדברים מתגלגלים כאן כי זהו פורום ולא פוסט בפייסבוק שנועד לצבור לייקים וליקוקי אגו, ואני לגמרי מגבה\אגבה כל ניסיון לדון ולתת חוות דעת על נושאים שקשורים למהות של הפוסט.

אני לא מסכים עם הירידה לפסים אישיים, מלחמות אגו ועוד כל מיני דברים שהבאתם לכאן אתה ושי עוד מ IPC, זה לא רלוונטי וזה לא תורם לאף אחד בשום צורה שהיא.

אני לא ירדתי לשום פרטים אישיים, אני הגבתי לאלו שירדו לפרטים אישיים איתי (זה בדרך אלו שלא מסוגלים להתמודד עם מהות הפורום).

לעניין ההישגים- כל הכבוד, מספרים מכובדים ביותר ותוצאה באמת יפה.
לעניין הטכניקה- לנסות לשפוט טכניקה לפי RM1 בתחרות זה דבר בלתי אפשרי, חזרה אחת במשקל מקסימלי לא משקפת שום דבר אלא אם כן יש דברים מעוררי גיחוך(לדוג' ramping בדדליפט) וכאן אין כאלה, בתחרות לא מעניקים נקודות על יופי וגם בwl שברו שיאי עולם עם מחיאות כפיים.

יפה שאתה משווה אנשים שמתאמנים מגיל 8, אתלטים מהטופ העולמי (כאלו שהם לא רק חזקים בצורה בלתי רגילה אלא גם גמישים כמו מתעמל אולימפי ועם כוח מתפרץ של שחקן כדורסל בNBA ) לילדה שמתאמנת יום וחצי , מושכת עם גב עגול בצורה מחרידה והברכיים שלה כמעט נוגעות אחת בשניה בסקוואט.

תאמין לי שאף אתלט אולימפי לא מתחיל מטכניקה מחרידה, הברכיים וכו׳ מגיע אחרי שהגוף שלך כבר חזק וגמיש בצורה בלתי רגילה ואז רק אז כדי לשבור שיא או לקחת מדליה יכול להיות שהברכיים יתכנסו.

וגם, האנשים האלו מתפרנסים מזה (ברוב המקרים) וזאת הקריירה שלהם.

זה מה שאתה משווה לילדה בת 17 בתחרות פווארליפטינג בישראל? יפה...

אני לא ירדתי לשום פרטים אישיים, אני הגבתי לאלו שירדו לפרטים אישיים איתי (זה בדרך אלו שלא מסוגלים להתמודד עם מהות הפורום).
ירדת לפרטים אישיים עם הדי ג'יי, אני לא אצטט כי זה לא מעניין אבל אני לא אומר שזה היה חד צדדי. רק שזה מיותר.
אגב, גם לקרוא לילדה חסרת עמוד שדרה בהקשר הצמחונות זה ירידה לפרטים אישיים, אבל המריבה שלך עם הדי ג'יי ממשיכה בכל פעם מאותו מקום ומאותו מקרה שאז קרה ב IPC.
ואני יודע שלא אתה התחלת את זה בשרשור הזה.

ירדת לפרטים אישיים עם הדי ג'יי, אני לא אצטט כי זה לא מעניין אבל אני לא אומר שזה היה חד צדדי. רק שזה מיותר.
אגב, גם לקרוא לילדה חסרת עמוד שדרה בהקשר הצמחונות זה ירידה לפרטים אישיים, אבל המריבה שלך עם הדי ג'יי ממשיכה בכל פעם מאותו מקום ומאותו מקרה שאז קרה ב IPC.
ואני יודע שלא אתה התחלת את זה בשרשור הזה.

אמרתי *שאם* היא עזבה צמחונות אידיאולוגית בגלל המאמן *אז* אין לה עמוד שדרה. היא אמרה שלא אז לא הגבתי יותר.
הדיג׳י מחפש אותי בכל פוסט, והתגובות היחידות שלו בפורום בזמן האחרון הם ברמה אישית נגדי, אם הוא לא מקבל על זה באן וממשיך כמובן וכמובן שאני אגיב לו אבל שים לב, אני רק זה שעונה ומוכיח לו שהוא אידיוט שהוא מנסה לרדת לרמה האישית.
אני מציע לך קצת לקרוא את ההיסטוריה של ההודעות.
קולדפייר קיבל באן לצמיתות כי הוא רק הטריל לדעתכם ולא תרם יותר לפורום אבל כאשר יש פה משתמש שכל הודעותיו הם או ליקוקי תחת או הודעות אישיות נגדי ואתם משאירים אותו זה מאוד מוזר, רק אחכ אל תבואו בטענות שיורדים פה לפסים אישיים.

הדיג׳י מחפש אותי בכל פוסט, והתגובות היחידות שלו בפורום בזמן האחרון הם ברמה אישית נגדי, אם הוא לא מקבל על זה באן וממשיך כמובן וכמובן שאני אגיב לו אבל שים לב, אני רק זה שעונה ומוכיח לו שהוא אידיוט שהוא מנסה לרדת לרמה האישית.
הוא קיבל אזהרות, גם היה בהשעיה אוטומטית בגלל צבירת נקודות כמו שה-דולר היה.
כל משתמש שיפתח מלחמה אישית מול משתמש אחר יקבל אזהרה, יש הטרלות בקטע חברי ויש ספאם מסריח שהורס כל שרשור עד למצב שכבר לא יודעים מה הולך שם.

קולדפייר קיבל באן לצמיתות כי הוא רק הטריל לדעתכם ולא תרם יותר לפורום
זאת לא הסיבה העיקרית, תמיד היו ויהיו טרולים אבל זה לא לכאן

כאשר יש פה משתמש שכל הודעותיו הם או ליקוקי תחת או הודעות אישיות נגדי ואתם משאירים אותו זה מאוד מוזר, רק אחכ אל תבואו בטענות שיורדים פה לפסים אישיים.
שכל אחד ילקק למי שהוא רוצה, למה שיקבל על זה באן?
על ירידה לפרטים אישיים זה כבר משהו אחר ועניתי לך למעלה שלא נעבור על זה בשקט.
עדיף לדווח על תגובה לא במקום מאשר להיכנס לדיון שלא יוצא ממנו כלום, יחסוך כאב ראש לכולם.

הוא קיבל אזהרות, גם היה בהשעיה אוטומטית בגלל צבירת נקודות כמו שה-דולר היה.
כל משתמש שיפתח מלחמה אישית מול משתמש אחר יקבל אזהרה, יש הטרלות בקטע חברי ויש ספאם מסריח שהורס כל שרשור עד למצב שכבר לא יודעים מה הולך שם.

זאת לא הסיבה העיקרית, תמיד היו ויהיו טרולים אבל זה לא לכאן

שכל אחד ילקק למי שהוא רוצה, למה שיקבל על זה באן?
על ירידה לפרטים אישיים זה כבר משהו אחר ועניתי לך למעלה שלא נעבור על זה בשקט.
עדיף לדווח על תגובה לא במקום מאשר להיכנס לדיון שלא יוצא ממנו כלום, יחסוך כאב ראש לכולם.

תקרא שניה שוב, לא אכפת לי שהוא מלקק אמרתי שהוא לא תורם כמו שקולדפייר לטעמכם ׳לא תרם׳.
לא משנה, בכל מקרה זה לא מעניין אני אמשיך להגיב בצורה ובדרך שהגבתי עד עכשיו ואם למישהו יש בעיה אישית עם זה, חבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית