הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות זרע

Bigmuscle

משתמש מתחיל
27
1
נק' מוניטין:
1
27
1
אהלן , בחודשים האחרונים כמות הזרע שלי בפליטה ירדה בחצי ממה שהייתה.... מישהו יודע מה יכולות להיות הסיבות לכך?

תתחיל למחזר. תשתה את מה שיוצא שיישמר לפעם הבאה.
ברצינות עכשיו, אולי זה קשור לייבוש או חשק מיני או שאתה משפיך לעיתים קרובות יותר מפעם...

אהלן , בחודשים האחרונים כמות הזרע שלי בפליטה ירדה בחצי ממה שהייתה.... מישהו יודע מה יכולות להיות הסיבות לכך?
יכולות להיות סיבות רבות
החל מה"פשוטות" יותר כמו פליטת זרע מרובה בתדירות גבוהה, וכלה בבעיות רפואיות (חלילה) כמו וריקוצלה, הורמוני מין LH ו-FSH נמוכים, שימוש בתרופות העלולות לגרום לכך, חשיפה לחום באופן עיקבי ועדו ועוד

גש לבדיקה אצל הרופא זה מה שיש לעשות

כל עוד אתה לא עוסק בפורנו כמקצוע.. אני לא חושב שכמות הזרע שלך צריכה להפריע לך.
תדאג להנות באקט עצמו! 🍻

לא מייצר זרע זה ביטוי גדול מידי.
נוזל זרע מורכב בעצם מ-2 נוזלים, החלק הלבן דהוא הזרעונים, מיוצר בתאי סרטולי באשך, ואם לא דאגת למספיק פרגניל בסייקל עצמו,אזי אין שום סיבה שתאי סרטולי יתאוששו על כלומיד של 8 ימים, שכן לוקח כמעט חצי שנה לייצר זרעונים חדשים ע"י גירוי FSH שהכלומיד מייצר עד לשיקום הציר שמייצר לבד FSH.

אם הצבע השקוף (שהוא נוזל הערמנית) קטן, אז גש לאורולוג שיבדוק, כי לא אמורה להיות ירידה בנזל הערמונית, למעט מקרים של התיבשות.

מה שכן, כמות הזרע הנפלטת בגמירה בודדת, תלוי בזמן החשיפה לגורם המגרה.
קרי אם תאונן סביר להניח שתצא כמות זרע ונוזל זרע קטנה.

נסה לגרות את עצמך באוננות למשך 15 דק' ואז לנסות לגמור, או לקיים יחסי מין עם משחק מקדים ארוך, ואז לגמור, זה השלב שתה אמור לפלוט את כמות הזרע היצוגית, שכן יש מספיק זמן לנוזל הזרע באשך לעלות מהתעלות אל וך הערמונית, ויש יצור מוגבר וממושך של נוזל ערמונית עקב הגירוי המיני המתמשך.

• פותח/ת השרשור
לא בסייקל מעולם לא עשיתי אני סתם אחד שסובל מחרדות ודכאון ומטופל בציפרלקס... ההורמונים שלי תקינים כולל טסטוסטרון פרי רק הטוטאל אצלי ירד אולי זה קשור לדכאון???

הפרעות בתפקוד המיני היא תופעה שכיחה יחסית אצל מי שמשתמש בציפרלקס (יחס של 1:10 ע״פ העלון לצרכן) כך שבהחלט ניתן ליחס זאת לציפרלקס.
כמו״כ לדיכאון וחרדות יש קשר לרמת הטסטוסטרון בגוף ולתפקוד המיני.

• פותח/ת השרשור
אני 10 שנים עם זה תפקדתי סבבה ... רק שאלתי אם דכאון יכול להשפיע על טסט טוטאל בלבד בלי הפרי...
כי עד לפני שנה היה אחלה טסטוסטרטון טוטאל למרות שהייתי עם אותן תרופות כבר 9 שנים

אני 10 שנים עם זה תפקדתי סבבה ... רק שאלתי אם דכאון יכול להשפיע על טסט טוטאל בלבד בלי הפרי...
כי עד לפני שנה היה אחלה טסטוסטרטון טוטאל למרות שהייתי עם אותן תרופות כבר 9 שנים

אנשים נותנים לך תשובות וגם חוות דעת , ואתה מתעקש לקבל את האמת.
אם כל כך אכפת לך מהתפקוד המיני אז קח את העצות של חברי הפורום.
אם אתה מתעקש להיות סקפטי , גש לרופא ובצע בדיקות מקיפות.
רפואה שלמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית