הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אורז ועוף בבלנדר

tormenta

משתמש מתחיל
130
11
נק' מוניטין:
34
130
11
נשמע מגעיל מאוד, אני יודע.
אני אוכל 6 ארוחות ביום שמותכם 4 זה 400 גרם אורז וחזה עוף, קשה לי מאוד לאחרונה עם הארוחות. חשבתי על לשים את האורז ובעוף בבלנדר ולגמור אם זה, האם יש פגיעה בערכים בצורה בזאת?
תודה

נראה הכי טוב במצב שלך זה לעשות עוד לפחות תפריט מקביל אחד עם אותם ערכים אבל ממזון שונה. במקום עוף דג אמנון לדוגמא ובמקום אורז איזה בורגול, בטטות וכו..
לא יודע למה אבל הרגת אותי עם רעיון הבלנדר, רק שאני לא אגיע למצב הזה בעתיד..

נראה הכי טוב במצב שלך זה לעשות עוד לפחות תפריט מקביל אחד עם אותם ערכים אבל ממזון שונה. במקום עוף דג אמנון לדוגמא ובמקום אורז איזה בורגול, בטטות וכו..
לא יודע למה אבל הרגת אותי עם רעיון הבלנדר, רק שאני לא אגיע למצב הזה בעתיד..
יש אתלטים כמו בליין סאמר שמסתמכים מאוד על אוכל בבלנדר, להם זה עובד

יש אתלטים כמו בליין סאמר שמסתמכים מאוד על אוכל בבלנדר, להם זה עובד

כן אבל הרעיון הזה שנמאס לך מהאוכל אז אתה שם אותו בבלנדר הצחיק אותי..
גם זה נשמע פחות בריא כי עדיף שהגוף שלך יפרק את זה לאט יותר ולא לדחוף כמויות של אוכל בצורה כזאת, אבל כל אחד והשיקולים שלו..

כן אבל הרעיון הזה שנמאס לך מהאוכל אז אתה שם אותו בבלנדר הצחיק אותי..
גם זה נשמע פחות בריא כי עדיף שהגוף שלך יפרק את זה לאט יותר ולא לדחוף כמויות של אוכל בצורה כזאת, אבל כל אחד והשיקולים שלו..
אתה בסך הכל מזרז מעט את התהליכים של הפה וחלק מהקיבה, חוץ מזה שום דבר לא שונה

Elsevier: Article Locator
בטוח?
אתה מנהל באלביאס וזה, ברור שאתה מומחה בחזרה על המנטרות הקבועות של הפורום, תעשה חיפוש לפני שאתה מטעה אנשים.
יש קשר בין מספר הלעיסות במהלך צריכת האוכל לבין רמות השובע לאחר הארוחה, לכן כדאי ללעוס או לעשן קאנביס כדי שיהיה חשק ללעוס.

Elsevier: Article Locator

בטוח?
אתה מנהל באלביאס וזה, ברור שאתה מומחה בחזרה על המנטרות הקבועות של הפורום, תעשה חיפוש לפני שאתה מטעה אנשים.
יש קשר בין מספר הלעיסות במהלך צריכת האוכל לבין רמות השובע לאחר הארוחה, לכן כדאי ללעוס או לעשן קאנביס כדי שיהיה חשק ללעוס.
הלינק לא מוביל לשום דבר ספציפי

ואני לא מטעה, התפקידים של הפה והקיבה ברובם זה פירוק מכני והתחלה של פירוק המאקרונוטריינטים למולקולות קטנות יותר
וזה נכון שכמות הלעישות משפיעה על הסיגנל של השובע, זה אפילו "תרופת סבתא" ידועה לאיך לא לאכול יותר מדי, אבל אני לא רואה איך כל זה קשור לבריאות הכללית
אבל הסיבה היחידה שלעיסת נוספת עוזרת לאכול יותר זה רק בגלל שאתה אוכל חתיכות קטנות יותר, ואתה ממלא את הקיבה פחות במהירות

4 ארוחות זהות ביום זה מתכון לשנוא את הדיאטה שלך, את החיים שלך ואולי גם לגרום לפיתוח אלרגיות. מה גם שחזה עוף זה מקור נחות מאוד לחלבון. חוץ מחלבון אתה לא מקבל ממנו שום דבר מזין. תתחיל להוסיף גיוון לתזונה שלך ולא תצטרך לשתות את האוכל שלך רק כדי לא להשתגע.

הלינק לא מוביל לשום דבר ספציפי

ואני לא מטעה, התפקידים של הפה והקיבה ברובם זה פירוק מכני והתחלה של פירוק המאקרונוטריינטים למולקולות קטנות יותר
וזה נכון שכמות הלעישות משפיעה על הסיגנל של השובע, זה אפילו "תרופת סבתא" ידועה לאיך לא לאכול יותר מדי, אבל אני לא רואה איך כל זה קשור לבריאות הכללית
אבל הסיבה היחידה שלעיסת נוספת עוזרת לאכול יותר זה רק בגלל שאתה אוכל חתיכות קטנות יותר, ואתה ממלא את הקיבה פחות במהירות

אז השאלות שצצות הם:
איך אפשר להיות בטוח שהזירוז הזה הוא בריא או יעיל? אם העיכול שלך יהיה זריז כפליים או יותר, האם הגוף יצליח לנצל באותה מידה את חומרי ההזנה כמו בעיכול איטי יותר? גם מבחינה הגיונית אם העיכול מהיר הרבה יותר הריכוז של חומרי ההזנה בחלקי העיכול יהיו גדולים יותר גם הם אז איך אפשר לדעת אם זה נחשב תקין ושאין עליהם עומס? אני רק יודע שאני התחלתי להתאמן לא ידעתי מה אני עושה ודחפתי כמויות של אוכל, או שותה שייקים עתירי קלוריות, טוב למערכת העיכול שלי זה לא עשה..

אז השאלות שצצות הם:
איך אפשר להיות בטוח שהזירוז הזה הוא בריא או יעיל? אם העיכול שלך יהיה זריז כפליים או יותר, האם הגוף יצליח לנצל באותה מידה את חומרי ההזנה כמו בעיכול איטי יותר? גם מבחינה הגיונית אם העיכול מהיר הרבה יותר הריכוז של חומרי ההזנה בחלקי העיכול יהיו גדולים יותר גם הם אז איך אפשר לדעת אם זה נחשב תקין ושאין עליהם עומס? אני רק יודע שאני התחלתי להתאמן לא ידעתי מה אני עושה ודחפתי כמויות של אוכל, או שותה שייקים עתירי קלוריות, טוב למערכת העיכול שלי זה לא עשה..
הספיגה מתרחשת אך ורק במעי, וכל מה שרשמתי למעלה לא משפיע על העיכול במעי, אלא רק עושה את רוב העבודה של השלבים המכינים

הספיגה מתרחשת אך ורק במעי, וכל מה שרשמתי למעלה לא משפיע על העיכול במעי, אלא רק עושה את רוב העבודה של השלבים המכינים
לא יכול להיות עומס על המעי בגלל עיכול מהיר? ומה לגבי עניין היעיל? סליחה על החפירה

תגדיר יעיל
זה יעיל אם אתה צריך לאכול הרבה אבל מתקשה לאכול את הכל במהלך היום
ערכתי את התגובה כי אני לא בטוח שעדיין ענית על העניין הבריא.. לגבי היעיל, שאלתי האם עיכול מהיר יותר לא משפיע על רמת הספיגה ולהוביל לניצול נמוך יותר של האוכל מאשר ספיגה מעיכול איטי יותר?

נערך לאחרונה:
ערכתי את התגובה כי אני לא בטוח שעדיין ענית על העניין הבריא.. לגבי היעיל, שאלתי האם עיכול מהיר יותר לא משפיע על רמת הספיגה ולהוביל לניצול נמוך יותר של האוכל מאשר ספיגה מעיכול איטי יותר?
העיכול רק נהיה מהיר יותר בחצי שעה-שעה, לא משהו משמעותי במיוחד, לא נוצר ממש עומס על המעי, ולפעמים אפילו זה מקל עליו בגלל בגלל שהתוכן שמגיע אליו פחות מוצק, אז הוא צריך להתאמץ פחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית