הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ציוד לסקוואט.

• פותח/ת השרשור Topper
  • פורסם בתאריך

Topper

משתמש פעיל
540
6
נק' מוניטין:
1,056
540
6
K gym אשדוד
הבנתי שלסקוואט טוב להשתמש בנעליים עם סוליה קשה.
השאלה שלי, האם נעלי העבודה שלי (של טימברלנד) מתאימות לביצוע סקוואט?

השאלה חשובה לי כי אני בתהליכים להתחיל SS, אני מתכוון להתחיל אותו שבוע-שבועיים אחרי שאני עובר ניתוח בעוד כמה שבועות (לשאיבת שכבת שומן נוקשה מהפטמה, כי הרופא קבע שזה משו שככל הנראה לא יעבור עם הזמן במקרה שלי, זאת שכבה לא קטנה אבל רק בצד אחד). אז אני מנצל את הזמן לפני להבין הכל כמו שצריך. אני בפרק של הסקוואט בספר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אין לך אולסטר שאתה יכול לעבוד איתן?

יש לי אולסטאר, אבל לא של קונברס, הסוליה שמה מורכבת מקווים כאלה:

_______
________
_________

אז אני לא יודע עד כמה הם באמת טובות לסקוואט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תמצא תמונה של הנעליים שיש לך. הניתוח הוא להסרת ג'ינו? בהצלחה בכל מקרה, גם אני מתכנן לעבור אותו בסוף החיטוב.

• פותח/ת השרשור
תמצא תמונה של הנעליים שיש לך. הניתוח הוא להסרת ג'ינו? בהצלחה בכל מקרה, גם אני מתכנן לעבור אותו בסוף החיטוב.

אני גם ככה רזה 65 קילו על הגובה שלי זה אחוז שומן אפסי (ועוד הייתי 58 קילו עלובים כשהתחלתי) XD

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
עוד שאלה..סליחה על ההקפצה, פשוט שכחתי לשאול.

כדאי להשתמש בכרית הזאת בחדר כושר שנמצאת על המוט בזמן הסקוואט?

עוד שאלה..סליחה על ההקפצה, פשוט שכחתי לשאול.

כדאי להשתמש בכרית הזאת בחדר כושר שנמצאת על המוט בזמן הסקוואט?

רק אם אתה במחזור ...
אין לך מה להשתמש בה , היא לא תורמת בשום דבר אלא רק משנה את מרכז הכובד וגורמת למוט להיות פחות יציב .

• פותח/ת השרשור
מצאתי תמונה..של נעל...שעקרונית דומה מאוד לטימברלנד שיש לי:
4613723.jpg

ההבדל העיקרי...הוא שהחלק זה שהחלק החום האמצעי אצלי מבד...והחלק החום התחתון שמחבר בין הנעל לסוליה..הוא מגומי.

נעל מספקת לביצוע סקוואטים?

נערך לאחרונה:
תקפוץ במקום, אם אתה מרגיש שהסוליה נמעכת אז זה לא טוב, אחרת אין בעיה. נעליים יפות אגב.

אני יודע שלדדליפט עדיף בלי עקב, אבל למה לסקוואטים? עד כמה שאני יודע קצת עקב גורם לQuads להיות יותר מעורבים, שזה טוב.

I stand corrected בקשר לדדליפטים.

עריכה: אני לא ממש מצליח למצוא מידע לגבי זה, אם יש לך זמן אני אשמח להסבר גם למה העקב תורם בדדליפטים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית