ייעוץ ציוד לסקוואט.

• פותח/ת השרשור Topper
  • פורסם בתאריך

Topper

משתמש פעיל
540
6
נק' מוניטין:
1,056
540
6
K gym אשדוד
הבנתי שלסקוואט טוב להשתמש בנעליים עם סוליה קשה.
השאלה שלי, האם נעלי העבודה שלי (של טימברלנד) מתאימות לביצוע סקוואט?

השאלה חשובה לי כי אני בתהליכים להתחיל SS, אני מתכוון להתחיל אותו שבוע-שבועיים אחרי שאני עובר ניתוח בעוד כמה שבועות (לשאיבת שכבת שומן נוקשה מהפטמה, כי הרופא קבע שזה משו שככל הנראה לא יעבור עם הזמן במקרה שלי, זאת שכבה לא קטנה אבל רק בצד אחד). אז אני מנצל את הזמן לפני להבין הכל כמו שצריך. אני בפרק של הסקוואט בספר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
I stand corrected בקשר לדדליפטים.

עריכה: אני לא ממש מצליח למצוא מידע לגבי זה, אם יש לך זמן אני אשמח להסבר גם למה העקב תורם בדדליפטים.
לא הבנתי. אם אתה לא יודע למה העקב תורם לדדליפט, למה אתה "stand corrected"?
אתה מודה שאתה טועה בלי לדעת למה אתה טועה אפילו?

לא הבנתי. אם אתה לא יודע למה העקב תורם לדדליפט, למה אתה "stand corrected"?
אתה מודה שאתה טועה בלי לדעת למה אתה טועה אפילו?

מה אני אגיד, אני כבשה בעדר.

בכל מקרה, עד כמה שהבנתי בסקוואט העקב באמת מגדיל את המעורבות של הארבע-ראשי, אבל בדדליפטים העקב רק מרחיק אותך מהריצפה מה שמגדיל את המרחק שהמוט צריך לנוע עד הנעילה, ולכן עדיף סוליה כמה שיותר שטוחה או בכלל ברגליים יחפות.

נערך לאחרונה:

בכל מקרה, עד כמה שהבנתי בסקוואט העקב באמת מגדיל את המעורבות של הארבע-ראשי, אבל בדדליפטים העקב רק מרחיק אותך מהריצפה מה שמגדיל את המרחק שהמוט צריך לנוע עד הנעילה, ולכן עדיף סוליה כמה שיותר שטוחה או בכלל ברגליים יחפות.

אז למה הסכמת עם אלכס?

אז למה הסכמת עם אלכס?

מתוך התרשמות כללית מאז שהצטרפתי לפורום שהוא לא נוטה לדבר שטויות או לקבוע עובדות חד משמעיות בנושאים שהוא לא מבין בהם. זכיתי לאישור שלך, או שאולי אתה צריך הסבר מפורט יותר עם כמה דיאגרמות וטבלאות?

מתוך התרשמות כללית מאז שהצטרפתי לפורום שהוא לא נוטה לדבר שטויות או לקבוע עובדות חד משמעיות בנושאים שהוא לא מבין בהם. זכיתי לאישור שלך, או שאולי אתה צריך הסבר מפורט יותר עם כמה דיאגרמות וטבלאות?
אז בעקבות זה שהדיעות שלכם סתרו אחת את השניה, זה הופך אותך למישהו שנוטה לדבר שטויות, או לקבוע עובדות חד משמעיות בנושאים שהוא לא מבין בהם?

מצד שני, העקב מאפשרת לך מעורבות של הארבע ראשי שמפצה על זה שהמרחק גדול טיפה. מה גם שזה נותן לך להכנס למצב התחלתי טוב יותר במשיכה.

• פותח/ת השרשור
אם אני יבדוק איזה מ2 הנעליים פוגעת לי פחות בטכניקה ויבחר..זה מתקבל על הדעת, דבר כזה?? לבחור את זאת שפוגעת הכי פחות בטכניקה? או שזה דברים מעבר לטכניקה?

מצד שני, העקב מאפשרת לך מעורבות של הארבע ראשי שמפצה על זה שהמרחק גדול טיפה. מה גם שזה נותן לך להכנס למצב התחלתי טוב יותר במשיכה.
אלה אם כן מדובר על סקוואט שבו העמידה הרבה יותר רחבה מרוחב כתפיים עקב מוגבה הוא יתרון(מפצע על חוסר בגמישות ומוסיף מעורבות של הארבע ראשי)
בדדליפט המצב שונה, מכיוון שאתה רוצה להיות כמה שיותר קרוב לרצפה(כמה שהמוט יותר גבוהה ביחס אליך נקודת ההתחלה יותר חזקה והמוט צריך לעבור מרחק יותר קטן) ככה שעקב או בכלל סוליה של הנעל הם רק גורמים מפריעים גם בסומו דדליפט וגם בדדליפט קלאסי, לעומת זאת אם אתה משקולן והדדליפט נועד לשפר את ההרמות שלך עקב יהיה עדיף

אלה אם כן מדובר על סקוואט שבו העמידה הרבה יותר רחבה מרוחב כתפיים עקב מוגבה הוא יתרון(מפצע על חוסר בגמישות ומוסיף מעורבות של הארבע ראשי)
בדדליפט המצב שונה, מכיוון שאתה רוצה להיות כמה שיותר קרוב לרצפה(כמה שהמוט יותר גבוהה ביחס אליך נקודת ההתחלה יותר חזקה והמוט צריך לעבור מרחק יותר קטן) ככה שעקב או בכלל סוליה של הנעל הם רק גורמים מפריעים גם בסומו דדליפט וגם בדדליפט קלאסי, לעומת זאת אם אתה משקולן והדדליפט נועד לשפר את ההרמות שלך עקב יהיה עדיף
אתה ציטטת את התגובה הנדרשת מצידו לכל מה שכרגע רשמת, ובכל זאת רשמת את זה, אני מבולבל...

ציטטתי אותו מכיוון שהתגובה מופנת אליו ונוגדת את מה שהוא אמר
היא לא נוגדת את מה שהוא אומר, התגובה שלו מתייחסת לזה שהמרחק גדל ומסבירה את היתרונות שיש לנעל הרמת משקולות למרות זאת... אם הייתי צריך לסדר את התגובות שלכם לפי סדר היגיוני אז הייתי אומר ששלך באה קודם והתגובה שלו היא האחרונה.

היא לא נוגדת את מה שהוא אומר, התגובה שלו מתייחסת לזה שהמרחק גדל ומסבירה את היתרונות שיש לנעל הרמת משקולות למרות זאת... אם הייתי צריך לסדר את התגובות שלכם לפי סדר היגיוני אז הייתי אומר ששלך באה קודם והתגובה שלו היא האחרונה.

אתה רציני?, אני מסביר בדיוק למה היתרון שאלכס רשם לא מפצע על החסרון של הגובה בשביל הפאוורליפטר ובנוסף הוספתי הסבר קצרצר לגבי הסקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית