הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון טסט בולדנון וקלן

shahars

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
בקרוב אני הולך להתחיל את הסייקל הראשון שלי של בולדנון וטסט וקלן רציתי לשאול בפורום רק בשביל להיות בטוח כמה כמויות מומלץ לקחת בהזרקה וכמה מהקלן בכדור מתכוון להזריק כל 4 יום וחשבתי לקחת קלן כל יומיים 2cc טסט ו3cc בולדנון להזרקה זה סבבה?

בתור סייקל ראשון , טסט ובולדנון יתנו לך תוצאות מעולות אם תלך לפי פרוטוקול השימוש.
כשאתה מגדיר 2cc טסט ו3cc בולדנון לא ניתן להבין מה המינון שאתה לוקח.
2cc זה כמות , אנחנו צריכים לדעת כמה חומר פעיל יש ואת זה תוכל לבדוק בויאל שלך. לדוגמא ב1cc טסט יהיה 250mg חומר פעיל. מה שאומר שתזריק 1cc טסט כל 3 וחצי ימים , מה שיתן כמות שבועית של 500mg טסט (מקווה שמדובר בטסט אנתת)
שנית , המינון של הבולדנון תמיד יהיה גבוה משל הטסט , ולכן הייתי ממליץ על 400mg בולדנון כל 3 וחצי ימים , להערכתי תצטרך לשאוב 1.5cc של הבולדנון שים לב לויאל.
את הקלן הייתי מצרף בשבועיים האחרונים לסייקל בהנחה שאתה לא לוקח קטיטופן. (בהנחה שכן תמשוך את הקלן לחודש שימוש)

---

את כל הסייקל תבצע עד 8 שבועות , רק לאחר ה-8 שבועות תוכל לקבל חוות דעת אישית אם להמשיך לשבוע 10.
בולדנון יש להפסיק החל משבוע 6.

---

לא לשכוח , לא לשכוח , לא לשכוח - שימוש בפרגניל החל משבוע 2 של הסייקל עד לשבוע 9. (בהנחה שאתה לא מושך לשבוע 10 ומעלה)

---

אם יש לך שאלות נוספות תוכל למצוא את כל התשובות במידע הנעוץ בפורום
חשוב להוסיף ,
יש כאלה אשר יחלקו אליי בנוגע לשימוש בבולדנון. אישית אני חושב שהבולדנון חומר מתון לשימוש ראשוני , והוא לא ייגרע אלא יוסיף ויתן הרבה בשר לסייקל
אף על פי שגם סייקל המורכב מטסט בלבד יניב תוצאות מספקות בתור התחלה.

בתור סייקל ראשון , טסט ובולדנון יתנו לך תוצאות מעולות אם תלך לפי פרוטוקול השימוש.
כשאתה מגדיר 2cc טסט ו3cc בולדנון לא ניתן להבין מה המינון שאתה לוקח.
2cc זה כמות , אנחנו צריכים לדעת כמה חומר פעיל יש ואת זה תוכל לבדוק בויאל שלך. לדוגמא ב1cc טסט יהיה 250mg חומר פעיל. מה שאומר שתזריק 1cc טסט כל 3 וחצי ימים , מה שיתן כמות שבועית של 500mg טסט (מקווה שמדובר בטסט אנתת)
שנית , המינון של הבולדנון תמיד יהיה גבוה משל הטסט , ולכן הייתי ממליץ על 400mg בולדנון כל 3 וחצי ימים , להערכתי תצטרך לשאוב 1.5cc של הבולדנון שים לב לויאל.
את הקלן הייתי מצרף בשבועיים האחרונים לסייקל בהנחה שאתה לא לוקח קטיטופן. (בהנחה שכן תמשוך את הקלן לחודש שימוש)

---

את כל הסייקל תבצע עד 8 שבועות , רק לאחר ה-8 שבועות תוכל לקבל חוות דעת אישית אם להמשיך לשבוע 10.
בולדנון יש להפסיק החל משבוע 6.

---

לא לשכוח , לא לשכוח , לא לשכוח - שימוש בפרגניל החל משבוע 2 של הסייקל עד לשבוע 9. (בהנחה שאתה לא מושך לשבוע 10 ומעלה)

---

אם יש לך שאלות נוספות תוכל למצוא את כל התשובות במידע הנעוץ בפורום
חשוב להוסיף ,
יש כאלה אשר יחלקו אליי בנוגע לשימוש בבולדנון. אישית אני חושב שהבולדנון חומר מתון לשימוש ראשוני , והוא לא ייגרע אלא יוסיף ויתן הרבה בשר לסייקל
אף על פי שגם סייקל המורכב מטסט בלבד יניב תוצאות מספקות בתור התחלה.

תרשה לי לתקן אותך לעניין פרגניל , רצוי מאוד למשוך פרגניל עד לסיום השפעת טסט חיצוני בגוף. אם מדובר על אננטט אז שבועיים אחרי זריקה אחרונה של טסט ורק אז להתחיל pct.
עוד נקודה , משך שימוש בבולדנון צריך להיות יותר ארוך משמונה שבועות. לדעתי לא פחות מ 12-14 שבועות , זה בגלל סוג האסטר שלו.

תרשה לי לתקן אותך לעניין פרגניל , רצוי מאוד למשוך פרגניל עד לסיום השפעת טסט חיצוני בגוף. אם מדובר על אננטט אז שבועיים אחרי זריקה אחרונה של טסט ורק אז להתחיל pct.
עוד נקודה , משך שימוש בבולדנון צריך להיות יותר ארוך משמונה שבועות. לדעתי לא פחות מ 12-14 שבועות , זה בגלל סוג האסטר שלו.

חולק עלייך בעניין הבולדנון מניסיון אישי.
מסכים איתך בעניין הפרגיל, טעות שלי לגבי שבועות השימוש עקב חוסר ריכוז
אין טעם בעיניי למשוך סייקל ראשון מעבר ל8-10 שבועות , גם בשל תופעות הלוואי וגם מבחינת תוצאות

בולדנון לא אמורים להזריק כל 3 וחצי ימים . בולד הוא עם האסטרים הכי ארוך שקיים Undecanoate 800מג בשבוע

בולדנון לא אמורים להזריק כל 3 וחצי ימים . בולד הוא עם האסטרים הכי ארוך שקיים Undecanoate 800מג בשבוע

אם היית טורח לקרוא את ההודעה כפי שצריך היית מסיק שהמלצתי לפותח האשכול על 800mg בולדנון שבועי.

בולדנון מתאים רק למי שבאחוזי שומן נמוכים, 12 ומטה. בד"כ סייקל ראשון כולם מעל אחוז השומן הזה ולכן בולנדון לא ייתן תוצאות

בולדנון מתאים רק למי שבאחוזי שומן נמוכים, 12 ומטה. בד"כ סייקל ראשון כולם מעל אחוז השומן הזה ולכן בולנדון לא ייתן תוצאות
main-qimg-7c6148068e8b37e4818dbbb90c816398.png

אם היית טורח לקרוא את ההודעה כפי שצריך היית מסיק שהמלצתי לפותח האשכול על 800mg בולדנון שבועי.
אה באמת ? תסיק גם אתה שרשמתי להזריק בשוט 1 ולא לחלק שוב !!! בולדנון הוא אסטרים הכי ארוךךך undecanoate לזה התכוונתי . ואגב אני קורא טוב מאוד אתה לא טרחת לקרא עד הסוף
מה?
לא נכון?
אתה מתכוון אולי למסטרון לא לבולדנון

@shone

קבל את התנצלותי אם נפגעת. זו הייתה הכוונה.

מצד שני, מצופה ממך כמשתמש ותיק ופעיל בשלב זה, להיות בעל ידע ומעוף.

אם היית קורא את הודעותיי בנושאים הדומים, היית מבין כי לא אחת הסברתי שאין דבר כזה "חוסר השפעה" כשמדובר ב-AAS.

כל סטרואיד יפעל פיזיולוגית וישפיע. אחוז שומן או פרמטרים אחרים הם לא אלו שיקהו את ההשפעה הפיזיולוגית. זה מקסימום ימסך את הניראות - ההשפעה הויזואלית, אך לא מעבר

ידידי הבריטי ומנהל יקר.
אתה מאוד מזכיר לי את השוטרים שיש לנו במדינה. טיפה סמכות וכח ועושים מה שהם רוצים.
אני נמצא במלא פורומים עוד לא נתקלתי במנהל פורום (שאמור לשמש דוגמא) שכל הזמן ציני עם משתמשים (בעיקר חדשים).

לעניין מה שכתבתי כתבתי כי זה מה שקראתי על החומר. גם אם טעיתי יש דרך.
מעניין אם משתמש רגיל היה שם לך תמונה כזו כתגובה שלך ( בטוח שהיית מעיף אותו)...

נקודה למחשבה

איתי קרה לך כבר פעמיים.
קראתי עוד כמה לאחרים
אם תתעקש אחפש ואציג לך
אתה יודע , אתה חוצפן. דניאל עזר למאות משתמשים עם גם בתכנון סייקלים וגם כשהסתבכו עם תכנון לקוי , מפענח למשתמשים בדיקות דם וכל זה בסבלנות וסובלנות.
גם אתה קיבלת הסברים וגם לך הוא עזר.
במקום לחפש מי בעייתי כדאי מאוד שתסתכל על עצמך.

אתה יודע , אתה חוצפן. דניאל עזר למאות משתמשים עם גם בתכנון סייקלים וגם כשהסתבכו עם תכנון לקוי , מפענח למשתמשים בדיקות דם וכל זה בסבלנות וסובלנות.
גם אתה קיבלת הסברים וגם לך הוא עזר.
במקום לחפש מי בעייתי כדאי מאוד שתסתכל על עצמך.
יש פתגם מתאים לכך - "אין הנחתום מעיד על עיסתו". מעריך את ההערכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית