עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בתור סייקל ראשון , טסט ובולדנון יתנו לך תוצאות מעולות אם תלך לפי פרוטוקול השימוש.
כשאתה מגדיר 2cc טסט ו3cc בולדנון לא ניתן להבין מה המינון שאתה לוקח.
2cc זה כמות , אנחנו צריכים לדעת כמה חומר פעיל יש ואת זה תוכל לבדוק בויאל שלך. לדוגמא ב1cc טסט יהיה 250mg חומר פעיל. מה שאומר שתזריק 1cc טסט כל 3 וחצי ימים , מה שיתן כמות שבועית של 500mg טסט (מקווה שמדובר בטסט אנתת)
שנית , המינון של הבולדנון תמיד יהיה גבוה משל הטסט , ולכן הייתי ממליץ על 400mg בולדנון כל 3 וחצי ימים , להערכתי תצטרך לשאוב 1.5cc של הבולדנון שים לב לויאל.
את הקלן הייתי מצרף בשבועיים האחרונים לסייקל בהנחה שאתה לא לוקח קטיטופן. (בהנחה שכן תמשוך את הקלן לחודש שימוש)
---
את כל הסייקל תבצע עד 8 שבועות , רק לאחר ה-8 שבועות תוכל לקבל חוות דעת אישית אם להמשיך לשבוע 10.
בולדנון יש להפסיק החל משבוע 6.
---
לא לשכוח , לא לשכוח , לא לשכוח - שימוש בפרגניל החל משבוע 2 של הסייקל עד לשבוע 9. (בהנחה שאתה לא מושך לשבוע 10 ומעלה)
---
אם יש לך שאלות נוספות תוכל למצוא את כל התשובות במידע הנעוץ בפורום
חשוב להוסיף ,
יש כאלה אשר יחלקו אליי בנוגע לשימוש בבולדנון. אישית אני חושב שהבולדנון חומר מתון לשימוש ראשוני , והוא לא ייגרע אלא יוסיף ויתן הרבה בשר לסייקל
אף על פי שגם סייקל המורכב מטסט בלבד יניב תוצאות מספקות בתור התחלה.
תרשה לי לתקן אותך לעניין פרגניל , רצוי מאוד למשוך פרגניל עד לסיום השפעת טסט חיצוני בגוף. אם מדובר על אננטט אז שבועיים אחרי זריקה אחרונה של טסט ורק אז להתחיל pct.
עוד נקודה , משך שימוש בבולדנון צריך להיות יותר ארוך משמונה שבועות. לדעתי לא פחות מ 12-14 שבועות , זה בגלל סוג האסטר שלו.
בולדנון לא אמורים להזריק כל 3 וחצי ימים . בולד הוא עם האסטרים הכי ארוך שקיים Undecanoate 800מג בשבוע
מה?
לא נכון?
אה באמת ? תסיק גם אתה שרשמתי להזריק בשוט 1 ולא לחלק שוב !!! בולדנון הוא אסטרים הכי ארוךךך undecanoate לזה התכוונתי . ואגב אני קורא טוב מאוד אתה לא טרחת לקרא עד הסוףאם היית טורח לקרוא את ההודעה כפי שצריך היית מסיק שהמלצתי לפותח האשכול על 800mg בולדנון שבועי.
אתה מתכוון אולי למסטרון לא לבולדנוןמה?
לא נכון?
הבחור חזק. אולי הוא יודע משהו שאנחנו לא יודעים?
לחלוטין לא נכון. בבקשה, הראה בכמה מתוך כמעט רבבת ההודעות שלי נהגתי בציניותכל הזמן ציני
אתה יודע , אתה חוצפן. דניאל עזר למאות משתמשים עם גם בתכנון סייקלים וגם כשהסתבכו עם תכנון לקוי , מפענח למשתמשים בדיקות דם וכל זה בסבלנות וסובלנות.איתי קרה לך כבר פעמיים.
קראתי עוד כמה לאחרים
אם תתעקש אחפש ואציג לך
יש פתגם מתאים לכך - "אין הנחתום מעיד על עיסתו". מעריך את ההערכה.אתה יודע , אתה חוצפן. דניאל עזר למאות משתמשים עם גם בתכנון סייקלים וגם כשהסתבכו עם תכנון לקוי , מפענח למשתמשים בדיקות דם וכל זה בסבלנות וסובלנות.
גם אתה קיבלת הסברים וגם לך הוא עזר.
במקום לחפש מי בעייתי כדאי מאוד שתסתכל על עצמך.