הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון טסט בולדנון וקלן

shahars

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
בקרוב אני הולך להתחיל את הסייקל הראשון שלי של בולדנון וטסט וקלן רציתי לשאול בפורום רק בשביל להיות בטוח כמה כמויות מומלץ לקחת בהזרקה וכמה מהקלן בכדור מתכוון להזריק כל 4 יום וחשבתי לקחת קלן כל יומיים 2cc טסט ו3cc בולדנון להזרקה זה סבבה?

אני לרגע לא מכחיש שהוא עוזר.
אבל האם כנגד זה זה נותן לו לגיטימציה להיות ציני? דבר אשר גורר עוד משתמשים (כמוך למשל) .

נערך לאחרונה:
אבל האם כנגד זה זה נותן לו לגיטימציה להיות ציני? דבר אשר גורר עוד משתמשים !
מה בעיה בקצת ציניות? קיללו אותך? הטעו אותך? המליצו לך משהו שיכול לפגוע בך?

תעשה בדק בית
תקרא את ההודעות והמוניטין ותבין לבד...

אתם לא חייבים להסכים איתי
כל אחד יכול להמשיך להתנסח איך שהוא רוצה...

אני לא חושב שזה הדרך

אבל האם כנגד זה זה נותן לו לגיטימציה להיות ציני? דבר אשר גורר עוד משתמשים (כמוך למשל) .
זה לא נותן לגיטימציה, אתה צודק בחלק מהעניין, אבל היי, פאק!! כמה ניתן להאכיל בכפית או לטחון שוב ושוב הסברים בנושא?
וכן, בתור משתמש כמוך שיש לו פה יותר מיום יומיים או לעניינינו יותר מזריקה אחת או שתיים, באמת שמצופה שקצת יהיה לך בשלב הזה ידע שלא יגרום לך לכתוב משפטים (ועוד ממש בשיא הבטחון) כמו מה שרשמת על בולדנון
אז אם דניאל רשם לך קצת בציניות (וגם התנצל) קח את זה בקלות ותעריך את מה שהוא תורם.

א. לא יודע איך כבר עשו אותי משתמש וותיק או בעל ידע ומוניטין למרות שאני דיי חדש פה...
ב. מותר לי כמשתמש לתת חוות דעת גם אם היא לא נראת למשתמש אחר. למרות שבוודאות קראתי על זה באינטרנט ואני עדיין טוען שבולדנון מתאים יותר לא.ש נמוכים.
ג. כל המשתמשים שמגיבים להגנתו, ברור לכולנו שמדובר בנטו התחנפות
ד. ידעתי שאני נכנס לתחום שיש בו המון אגו אבל לא תארתי לעצמי עד כמה
ה. מציע לנעול את הפוסט הזה ולעבור הלאה כי הוא לא תורם לאף אחד בטח שלא לפותח הפוסט.
עכשיו אני יודע מה יהיה הלאה
בפוסטים שאני יעלה בעתיד, אף אחד לא יתייחס.
וגם בפוסטים של אחרים לא אוכל לתרום את הידע שלי כי אולי דעתי תהיה שונה מהאחר ואז אין לי כח להכנס לאותו סינדרום שהיה פה

אני אתייחס ובשיא הרצינות ואני מאמין שכך גם יתר המשתמשים
וגם בפוסטים של אחרים לא אוכל לתרום את הידע שלי כי אולי דעתי תהיה שונה מהאחר ואז אין לי כח להכנס לאותו סינדרום שהיה פה
אל תחשוש מכך

א. לא יודע איך כבר עשו אותי משתמש וותיק או בעל ידע ומוניטין למרות שאני דיי חדש פה...
ב. מותר לי כמשתמש לתת חוות דעת גם אם היא לא נראת למשתמש אחר. למרות שבוודאות קראתי על זה באינטרנט ואני עדיין טוען שבולדנון מתאים יותר לא.ש נמוכים.
ג. כל המשתמשים שמגיבים להגנתו, ברור לכולנו שמדובר בנטו התחנפות
ד. ידעתי שאני נכנס לתחום שיש בו המון אגו אבל לא תארתי לעצמי עד כמה
ה. מציע לנעול את הפוסט הזה ולעבור הלאה כי הוא לא תורם לאף אחד בטח שלא לפותח הפוסט.
עכשיו אני יודע מה יהיה הלאה
א. אתה שנה וחצי כאן ולדעתי זה די זמן כדי להבין +- מה קורה עם עולם החומרים. רק מקריאה וחיפוש אני למדתי המון המון המון ובפחות זמן
ב. נכון אתה צודק. אבל אם סעיף א' למשל מיושם טוב אז סעיף ב' כנאה לא קורה. לא משנה ממש עכשיו כי הבנת את העניין
ג. אני לא מתחנף, זה נטו מהערכה. מגיע לו וגם לכמה מנהלים קודמים שממש קידמו את הפורום. לא יצאתי להגנת אף אחד וגם אמרתי שציוניות היא לא הדרך הכי טובה. לפעמים קורה... לכולנו...
ד. לא אגו זה רק מרגיש ככה
ה. לא באחריותי ולא חושב שיש צורך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית