עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשעשיתי אותה בחיטוב הייתי עושה רק 3 עשיריות במקום 5 עשיריות בBBB, לא הייתי עושה ג'וקרים ואת הFSL הייתי עושה רק בימי לחיצות.
מבחינת תרגילי עזר אחרי הBBB הייתי מוסיף 2 תרגילי עזר.
נניח באימון של 5+ יש לךמה זאת אומר fsl
זה הBBB לא?נניח באימון של 5+ יש לך
65% x5
75% x5
85% x5+
אחרי ה5 פלוס אתה עושה שוב את ה65% אבל למקסימום חזרות
הfsl זה לא bbb אלה שני דברים שוניםזה הBBB לא?
ועוד שאלה במאמר בפורטל המליצו התרגלתי העזר לסקוואט תרגילים לרגליים ודדליפט תרגילים לגב התחתון אני יכול לעשות תרגיל אחד לגב ואחד לרגליים גם ביום של סקוואט וגם ביום של דדליפט?
הבנתיהfsl זה לא bbb אלה שני דברים שונים
בפעם הקודמת שעשיתי 531 לחיטוב עשיתי תרגיל בסיס ע"פ התכנית ואת התרגיל המשלים בתור bbb נניח סקוואט כבד ואז bbb עם דדליפט+עזר.הבנתי
מה לגבי השאלה על הסקוואט והדדליפט ?
הכוונה לכל תרגיל עזר?תעשה רגיל עם ג'וקרים בלי BBB
הייתי מוסיף עוד 6*2 כל תרגיל למשקל לא כבד מדי
מעדיף בלי bbbבפעם הקודמת שעשיתי 531 לחיטוב עשיתי תרגיל בסיס ע"פ התכנית ואת התרגיל המשלים בתור bbb נניח סקוואט כבד ואז bbb עם דדליפט+עזר.
תבחר לך תרגילי עזר שלא יעמיסו עליך יותר מידי אתה לא רוצה למנוע מעצמך להתקדם/לשמר משקלי עבודה
אם אתה בחיטוב תעשה את העבודה עצמה (סט אחד כבד למקס חזרות)+הנפח של הסטים האחרונים של החימום+2 סטים של ההרמה עצמה 2 שישיות אמור להספיק גג עוד תרגיל עזר אחדהכוונה לכל תרגיל עזר?
מעדיף בלי bbb
2-3תרגלי עזר זה המקסימום כי אני לגמרי מעדיף יותר
זה מרגיש לי ממש קצת אני די בטוח שהגוף שלי צריך קצת יותר נפח וגם רגיל ליותר נפחאם אתה בחיטוב תעשה את העבודה עצמה (סט אחד כבד למקס חזרות)+הנפח של הסטים האחרונים של החימום+2 סטים של ההרמה עצמה 2 שישיות אמור להספיק גג עוד תרגיל עזר אחד
אפשר 3-4 סטים לידיים פעם בשבוע(פעם אחורית פעם קדמית)זה מרגיש לי ממש קצת אני די בטוח שהגוף שלי צריך קצת יותר נפח וגם רגיל ליותר נפח
אני יעשה 40٪ 50٪ 65٪ 75٪ 85٪ ואז 2תרגלי עזר
ומה עם ידיים יש טעם לעבוד ידיים?