הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5/3/1 בחיטוב

כשעשיתי אותה בחיטוב הייתי עושה רק 3 עשיריות במקום 5 עשיריות בBBB, לא הייתי עושה ג'וקרים ואת הFSL הייתי עושה רק בימי לחיצות.
מבחינת תרגילי עזר אחרי הBBB הייתי מוסיף 2 תרגילי עזר.

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומר fsl
כשעשיתי אותה בחיטוב הייתי עושה רק 3 עשיריות במקום 5 עשיריות בBBB, לא הייתי עושה ג'וקרים ואת הFSL הייתי עושה רק בימי לחיצות.
מבחינת תרגילי עזר אחרי הBBB הייתי מוסיף 2 תרגילי עזר.

• פותח/ת השרשור
נניח באימון של 5+ יש לך
65% x5
75% x5
85% x5+
אחרי ה5 פלוס אתה עושה שוב את ה65% אבל למקסימום חזרות
זה הBBB לא?
ועוד שאלה במאמר בפורטל המליצו התרגלתי העזר לסקוואט תרגילים לרגליים ודדליפט תרגילים לגב התחתון אני יכול לעשות תרגיל אחד לגב ואחד לרגליים גם ביום של סקוואט וגם ביום של דדליפט?

זה הBBB לא?
ועוד שאלה במאמר בפורטל המליצו התרגלתי העזר לסקוואט תרגילים לרגליים ודדליפט תרגילים לגב התחתון אני יכול לעשות תרגיל אחד לגב ואחד לרגליים גם ביום של סקוואט וגם ביום של דדליפט?
הfsl זה לא bbb אלה שני דברים שונים

הבנתי

מה לגבי השאלה על הסקוואט והדדליפט ?
בפעם הקודמת שעשיתי 531 לחיטוב עשיתי תרגיל בסיס ע"פ התכנית ואת התרגיל המשלים בתור bbb נניח סקוואט כבד ואז bbb עם דדליפט+עזר.
תבחר לך תרגילי עזר שלא יעמיסו עליך יותר מידי אתה לא רוצה למנוע מעצמך להתקדם/לשמר משקלי עבודה

• פותח/ת השרשור
תעשה רגיל עם ג'וקרים בלי BBB
הייתי מוסיף עוד 6*2 כל תרגיל למשקל לא כבד מדי
הכוונה לכל תרגיל עזר?
בפעם הקודמת שעשיתי 531 לחיטוב עשיתי תרגיל בסיס ע"פ התכנית ואת התרגיל המשלים בתור bbb נניח סקוואט כבד ואז bbb עם דדליפט+עזר.
תבחר לך תרגילי עזר שלא יעמיסו עליך יותר מידי אתה לא רוצה למנוע מעצמך להתקדם/לשמר משקלי עבודה
מעדיף בלי bbb
2-3תרגלי עזר זה המקסימום כי אני לגמרי מעדיף יותר

אני כרגע בסוג של חיטוב (חם פה באיטליה אז אני אוכל פחות מבדרך כלל) ועושה 5/3/1.

אני עושה את הג'וקרים ובמקום 5X10 של ה BBB אני עושה 3X6-8 של תרגילי עזר עם משקל יחסית גבוה על מנת לשמור על הכוח.

בקיצור הרמה ראשית+ג'וקרים ואז 3X6 של שני תרגילי עזר שאחד מהם בטוח לגב

הכוונה לכל תרגיל עזר?

מעדיף בלי bbb
2-3תרגלי עזר זה המקסימום כי אני לגמרי מעדיף יותר
אם אתה בחיטוב תעשה את העבודה עצמה (סט אחד כבד למקס חזרות)+הנפח של הסטים האחרונים של החימום+2 סטים של ההרמה עצמה 2 שישיות אמור להספיק גג עוד תרגיל עזר אחד

• פותח/ת השרשור
אם אתה בחיטוב תעשה את העבודה עצמה (סט אחד כבד למקס חזרות)+הנפח של הסטים האחרונים של החימום+2 סטים של ההרמה עצמה 2 שישיות אמור להספיק גג עוד תרגיל עזר אחד
זה מרגיש לי ממש קצת אני די בטוח שהגוף שלי צריך קצת יותר נפח וגם רגיל ליותר נפח
אני יעשה 40٪ 50٪ 65٪ 75٪ 85٪ ואז 2תרגלי עזר
ומה עם ידיים יש טעם לעבוד ידיים?

זה מרגיש לי ממש קצת אני די בטוח שהגוף שלי צריך קצת יותר נפח וגם רגיל ליותר נפח
אני יעשה 40٪ 50٪ 65٪ 75٪ 85٪ ואז 2תרגלי עזר
ומה עם ידיים יש טעם לעבוד ידיים?
אפשר 3-4 סטים לידיים פעם בשבוע(פעם אחורית פעם קדמית)

• פותח/ת השרשור
ראיתי שמייק לא ממליץ על התוכנית הזאת או על תוכניות כוח בחיטוב כי יש סיכוי גבוה להיפצע ולהתיש את עצמך
מה אתם יכולים לומר לי על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית