הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הטרול בסקוואט 200 קילו

subzero1122

משתמש משקיע
2,421
7
נק' מוניטין:
9,634
2,421
7
טוב אז לכל אלה שהרשו לעצמם להסתלבט על הטרול

אל תשכחו את הסלוגן שלנו: bodybuilding is nothing without motivation

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הטר1ל הרגיש חזר באותו אימון והחליט להוסיף עוד 130 קילו לשיא שלו

התקדמות פנומנלית מצידו של הטרול

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עזוב אחי מרוב שיאים פתחו מוזיאון הטרול

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחחחחחח לא חשבתי שאני אי פעם אצחק עד כדי כך מסרטון של "סקוואט כבד" XDDDD

• פותח/ת השרשור
זה הכל המוטיבציה אחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בלי המוטיבציה (וה30 ספוטרים) הוא לא היה עושה 40 קילו

אני שוקל ללכת לחנות של **** ולרכוש מוטיבציה במיטב כספי

אני לא מבין מה כולכם מתלהמים. אני חושב שזה ממש נחמד מצדו שהוא מצא דרך לא לתפוס את המוט. כל המכון עושה את הסטים שלו יחד איתו.. כשהוא עושה סקוואט הוא נותן לאחד לעשות חתירה בעמידה, לשני דדליפט... זה פשוט פרקטי.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה כולכם מתלהמים. אני חושב שזה ממש נחמד מצדו שהוא מצא דרך לא לתפוס את המוט. כל המכון עושה את הסטים שלו יחד איתו.. כשהוא עושה סקוואט הוא נותן לאחד לעשות חתירה בעמידה, לשני דדליפט... זה פשוט פרקטי.

בדיוק. וזה מה שנקרא אימון פונקציונלי, עזבו אותכם מקרוספיט.

היי,האם גם אתה עצבני בגלל מה שהולך אצלך במכון?האם גם אתה מרגיש מיואש וכועס שאתה רואה שחיף עושה סומו סקוואט בסמית' וצורח כמו בלונדה בת 19 שאונסים אותה 10 כושים?האם גם לך נימאס ששחיפים מעריצי בראנ'צ שמינית חזרה וורן עושים HARDCORE BICEPS WORKOUT IN YOUR SQUAT RACK?!??!?!יש לנו פתרון בישבילך!!!!
מבית היוצר נפתחת כאן חברת ההשכרת ערסים,בריונים וסתם אנשים גדולים ועצבניים של גלעד בע"מ!!!
שלם זכום דל ואנחנו נידאג לשלוח איזה עבריין או פשוט מישהו גדול מאוד לכסח לאותו שחיף שמעצבן אותך את ה-צ-ו-ר-א!!!
ועכשיו חדש במבצע!!!קנה חבילה לחודש של עינויים של שחיפים וקבל 2 משלוחים של גלעד בא למכון לכסח את מי שתירצה בפחות מ5 שניות מ-ת-נ-ה!!!!!!
לפניות ורכישה פרטים במוניטין.

יום טוב.

חחח מה שנקרא "אימון קבוצתי"...חחחחח

היי,האם גם אתה עצבני בגלל מה שהולך אצלך במכון?האם גם אתה מרגיש מיואש וכועס שאתה רואה שחיף עושה סומו סקוואט בסמית' וצורח כמו בלונדה בת 19 שאונסים אותה 10 כושים?האם גם לך נימאס ששחיפים מעריצי בראנ'צ שמינית חזרה וורן עושים HARDCORE BICEPS WORKOUT IN YOUR SQUAT RACK?!??!?!יש לנו פתרון בישבילך!!!!
מבית היוצר נפתחת כאן חברת ההשכרת ערסים,בריונים וסתם אנשים גדולים ועצבניים של גלעד בע"מ!!!
שלם זכום דל ואנחנו נידאג לשלוח איזה עבריין או פשוט מישהו גדול מאוד לכסח לאותו שחיף שמעצבן אותך את ה-צ-ו-ר-א!!!
ועכשיו חדש במבצע!!!קנה חבילה לחודש של עינויים של שחיפים וקבל 2 משלוחים של גלעד בא למכון לכסח את מי שתירצה בפחות מ5 שניות מ-ת-נ-ה!!!!!!

יום טוב.

אחי תארוז לי 4 חבילות ל"אורלייף" פ"ת...חשבונית בדואר
תודה..חחחחח

יום טוב.

חחחחחחחחחחח הרסת אותי מצחוק

מבצע חדש 🤪
אם אותו שחיף שאתם שונאים מחזיק שייקר ועליו רשום "צוות ישראלקקי" חצי מחיר וכפול כאב 👹😈

תודה על המוניטין ושצחקתם מכל הלב...ונקוה שבלאקי הבכיין לא יעלב.
🚬🤪🚬

מבצע חדש 🤪
אם אותו שחיף שאתם שונאים מחזיק שייקר ועליו רשום "צוות ישראלקקי" חצי מחיר וכפול כאב 👹😈

גלעד עזוב אותם , מספיק החיים שלהם קשים שהם צריכים לאכול רק לחם קל , שיבולת שועל וחזה עוף
בלי כלום .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית