ייעוץ מה יכול לתת לי פוש נוסף לריצה

• פותח/ת השרשור newb
  • פורסם בתאריך

newb

משתמש מתחיל
30
2
נק' מוניטין:
2
30
2
שלום רב,
בקרוב מאוד אני נבחן בריצת 2000 , הכושר שלי יחסית מעל הממוצע ובד''כ אני יורד את ה7:30.
השאלה שלי היא כזו , מה יכול לתת לי פוש נוסף לריצה ? אני רוצה לגרד עוד כמה שניות כדי לשפר את התוצאה באופן משמעותי ..
*איך לאכול בימים לפני הריצה ? יותר פחמימות ? או להמשיך לאכול רגיל ? אני שם לב שעל קיבה ריקה ( בבוקר ) די קשה לרוץ 2000 והתוצאה בד''כ פחות טובה
*הם יש טיפים לחלוקת הכוח במהלך הריצה ? לתת את הכל על ההתחלה או לשמור על קצב אחי ?
*יש תוספים שיכולים לתת לי " בוסט " מסוים ? אני מדבר על כל התוספים הקדם אימוניים שמבוססים בעיקר על ריכוז גבוה של קפאין ובטא אלנאין , האם זה באמת יכול לעזור ?
חבר'ה אני ממש אשמח לעזרה חשוב לי להוריד עוד כמה שניות ולכן אני מחפש עוד כלים וידע !!

אל תחפש קסמים של הרגע האחרון.
תתרגל ריצה על המסלול של המדידה
תתרגל לאכול משהו קטן שלא יפריע לך כמו בננה, כריך עם דבש/חלבה
הכי חשוב לא לפתוח מהר מדי, אם אתה רוצה 7:20 אתה חייב להגיע ל 500 מטר לא יותר מהר מ 1:50. תתרגל הגעה לנקודת ה 500 ב 1:50 כמה שיותר פעמים עד המבחן

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה ,אבל לא כלכך עזרת לי . לא אמרת שום דבר שלא ידוע לי .
עוד פעם , אני לא מחפש קסמים של הרגע האחרון , אני מוכן פיזית ומנטלית לריצה ואני בטוח ביכולות שלי .
אני מחפש " ידע " נוסף .
כמו למשל , תוספים קדם אימוניים - שיכולים להשפיע על מערכת העצבים המרכזית / שימוש במאגרי אנרגיה וכתוצאה מכך לתת לי " פוש " נוסף .

אין ממש דברים כאלה, אתה יכול לנסות לראות איך קפאין משפיע עליך.
לי באופן אישי הוא מפריע

• אהבתי
Reactions: Ger
Back
למעלה תחתית