הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני רוצה להתחטב...

animegirl

משתמש מתחיל
2
1
נק' מוניטין:
1
2
1
שלום לכולם:)
אני חדשה בכל הקטע של האימונים והתזונה ואני כבר לפני צבא, יש לי עוד חצי שנה ואני רוצה לעבוד על עצמי... כרגע אני שמנה...
משקל: 82
גובה: 170
קראתי היום מלא חומר על תזונה ואני חושבת לאכול לפי "פליאו" אבל עם ספירה קלורית הבעיה שאני לא ממש יודעת מה לעשות בהכנת התפריט בקטע של השומן כי בפליאו אוכלים יותר שומן מחלבון כי הוא משביע ממה שהבנתי ופחמימות מירקות שורש ופירות אבל קשה להגיע לכמות גבוהה של פחמימות מהמזון הזה... אני מפחדת שאם אני לא אספור קלוריות אני אוכל יותר מידי או פחות מידי ואני לא רוצה לרדת מהר או להשמין

ובנוגע לאימונים אני קראתי שבצבא זה בעיקר סיבולת לב ריאה והאמת המצב שלי גרוע ובכללי הייתי רוצה לרוץ מהר זה נראה כיתרון חשוב אבל אני גם רוצה לחזק את השרירים שלי...אולי סיימתי כבר בגרות בספורט אבל בקושי נשארתי שניה למשל במתח
אני ארשם למכון כושר ביום ראשון אבל אני לא יודעת איך אני אדע מה לעשות ואם אני עושה משהו לא נכון

תודה רבה לכל מי שיעזור 😃

שלום לכולם:)
היי ברוך הבא לפורום ! 😃

קראתי היום מלא חומר על תזונה ואני חושבת לאכול לפי "פליאו" אבל עם ספירה קלורית הבעיה שאני לא ממש יודעת מה לעשות בהכנת התפריט בקטע של השומן כי בפליאו אוכלים יותר שומן מחלבון כי הוא משביע ממה שהבנתי ופחמימות מירקות שורש ופירות אבל קשה להגיע לכמות גבוהה של פחמימות מהמזון הזה... אני מפחדת שאם אני לא אספור קלוריות אני אוכל יותר מידי או פחות מידי ואני לא רוצה לרדת מהר או להשמין
חשוב להבין בדברים האלה שאין ייתרון משמעותי בין דיאטה אחת לשנייה. העיקר הוא המאזן הקלורי (וכמובן הרכב התפריט ברמה הבסיסית)

לכן מומלץ להבין קודם כל את הדברים הפשוטים ורק אח"כ אם רוצים לקחת ולערב השקפות שונות - אבל קודם כל לדעת לבנות תפריט

ובנוגע לאימונים אני קראתי שבצבא זה בעיקר סיבולת לב ריאה והאמת המצב שלי גרוע ובכללי הייתי רוצה לרוץ מהר זה נראה כיתרון חשוב אבל אני גם רוצה לחזק את השרירים שלי...אולי סיימתי כבר בגרות בספורט אבל בקושי נשארתי שניה למשל במתח
אני ארשם למכון כושר ביום ראשון אבל אני לא יודעת איך אני אדע מה לעשות ואם אני עושה משהו לא נכון
מאמין שכבר נרשמת עד עכשיו 😃

את יכולה לקחת תוכניות מהפורטל (יש קישור לשם מהמאמר שצירפתי קודם בלינק) וללמוד את הטכניקה ממאמן בחד"כ אך חשוב להעלות סרטונים לפורום של הטכניקה שלך (לא כל המאמנים מכירים את התרגילים המורכבים בצורה טובה. תרגיל מורכב = סקוואט בנץ פרס ודדליפט)

אם יש לך עוד שאלות מוזמנת לשאול, ובכל מקרה המון בהצלחה!

@מרטין

Back
למעלה תחתית