עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגבי הOH הבנתי ואני אנסה לשפר,OH: שמור על המרפקים מופנים יותר קדימה בחצי הראשון של התנועה, ותשמור על יותר כיווץ בגב
ותוותר על ה-suicide grip שלך, תחזיק את המוט כמו שצריך, אלא אם בא לך לשבור את הראש בכשל.
דדליפט: שים לב איך אתה נראה בסוף הסט אפ ואיך אתה נראה כשהמוט מתחיל לעלות, אם הם נראים שונים סימן שהסט אפ שלך לא טוב, כי איך שאתה מסיים את הסט אפ, המוט צריך להתחיל לעלות בצורה חלקה
אתה צריך לעשות את הסט אפ שלך כמו איך שאתה נראה בסירטון בידיוק כשהמוט מתחיל לעלות.
בנוסף, תפסיק להסתכל על עצמך במראה, זה כנראה יפתור לך גם את הבעיה של הסט אפ, וגם את הבעיה של הפגיעה בברכיים, תשאיר את הצוואר נייטרלי
תסתכל איך אתה נראה בשניה שהמוט מתחיל לעלות, למשל כמו ב-0:05 ו-0:21, שם רואים שזווית הגב והברכיים שונים לחלוטין מסוף הסט אפ, אבל רק שם המוט מתחיל להתנתק מהרצפה, ואלה בעצם צריכות להיות הזווית של הגב והברכיים בסוף הסט אפ, ולא החצי סקוואט שאתה מתכונן אליולגבי הOH הבנתי ואני אנסה לשפר,
לגבי הדדליפט פחות הבנתי למה התכוונת ב:אתה צריך לעשות את הסט אפ שלך כמו איך שאתה נראה בסירטון בידיוק כשהמוט מתחיל לעלות.
אני מקווה שאני לא יוצא מפגר ממש כרגע אבל לפי מה שהבנתי איך שאני עומד ב0:05 זה בסדר רק מה שהורס זה שאני משנה את הסטאפ לפני שאני תאכלס מרים את המוט?תסתכל איך אתה נראה בשניה שהמוט מתחיל לעלות, למשל כמו ב-0:05 ו-0:21, שם רואים שזווית הגב והברכיים שונים לחלוטין מסוף הסט אפ, אבל רק שם המוט מתחיל להתנתק מהרצפה, ואלה בעצם צריכות להיות הזווית של הגב והברכיים בסוף הסט אפ, ולא החצי סקוואט שאתה מתכונן אליו
הבעיה שלך היא שהסט אפ שלך (או באנגלית הכנה), לא מכין אותך לדדליפט, אז הוא חסר פואנטהאני מקווה שאני לא יוצא מפגר ממש כרגע אבל לפי מה שהבנתי איך שאני עומד ב0:05 זה בסדר רק מה שהורס זה שאני משנה את הסטאפ לפני שאני תאכלס מרים את המוט?
אני חושב שהבנתי למה אתה מתכוון, אימון הבא עם דדליפט אני אעבוד על זה עוד ואצלם ואני מקווה שזה כבר יהיה הרבה יותר טובהבעיה שלך היא שהסט אפ שלך (או באנגלית הכנה), לא מכין אותך לדדליפט, אז הוא חסר פואנטה
אתה צריך לפני ההרמה ליצור מתח בגוף שלך ובמוט, אם 2 התאנים האלה לא מתקיימים אז הסט אפ לא טוב, במקרה שלך אין מתח במוט
אתה צריך לסיים ליצור את המתח בגוף כשאתה נראה כמו ב-0:05, ולא כשאתה נמוך יותר
ממליץ לך לראות את זה בקשר לדדליפט
באוברהאד תנסה לכווץ תגלוטוס ותחליף אחיזה, ותוציא יותר את המרפקים
להחזיק פשוט את המוט, לא עם האגודל מאחורי המוטלגבי האוברהאד אפשר לדעת מה זה אחיזה נורמלית חח?
תראה בדקה 2:28 מה הוא אומר לגבי האחיזהלגבי האוברהאד אפשר לדעת מה זה אחיזה נורמלית חח?