הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בתרגילים מורכבים

• פותח/ת השרשור Kinovo
  • פורסם בתאריך

Kinovo

משתמש מתחיל
132
6
נק' מוניטין:
6
132
6

כן, אני יודע שבדדליפט בירידה אני הורג לעצמי את הברכיים ואני עובד על זה :(

OH: שמור על המרפקים מופנים יותר קדימה בחצי הראשון של התנועה, ותשמור על יותר כיווץ בגב
ותוותר על ה-suicide grip שלך, תחזיק את המוט כמו שצריך, אלא אם בא לך לשבור את הראש בכשל.

דדליפט: שים לב איך אתה נראה בסוף הסט אפ ואיך אתה נראה כשהמוט מתחיל לעלות, אם הם נראים שונים סימן שהסט אפ שלך לא טוב, כי איך שאתה מסיים את הסט אפ, המוט צריך להתחיל לעלות בצורה חלקה
אתה צריך לעשות את הסט אפ שלך כמו איך שאתה נראה בסירטון בידיוק כשהמוט מתחיל לעלות.
בנוסף, תפסיק להסתכל על עצמך במראה, זה כנראה יפתור לך גם את הבעיה של הסט אפ, וגם את הבעיה של הפגיעה בברכיים, תשאיר את הצוואר נייטרלי

• פותח/ת השרשור
OH: שמור על המרפקים מופנים יותר קדימה בחצי הראשון של התנועה, ותשמור על יותר כיווץ בגב
ותוותר על ה-suicide grip שלך, תחזיק את המוט כמו שצריך, אלא אם בא לך לשבור את הראש בכשל.

דדליפט: שים לב איך אתה נראה בסוף הסט אפ ואיך אתה נראה כשהמוט מתחיל לעלות, אם הם נראים שונים סימן שהסט אפ שלך לא טוב, כי איך שאתה מסיים את הסט אפ, המוט צריך להתחיל לעלות בצורה חלקה
אתה צריך לעשות את הסט אפ שלך כמו איך שאתה נראה בסירטון בידיוק כשהמוט מתחיל לעלות.
בנוסף, תפסיק להסתכל על עצמך במראה, זה כנראה יפתור לך גם את הבעיה של הסט אפ, וגם את הבעיה של הפגיעה בברכיים, תשאיר את הצוואר נייטרלי
לגבי הOH הבנתי ואני אנסה לשפר,
לגבי הדדליפט פחות הבנתי למה התכוונת ב:אתה צריך לעשות את הסט אפ שלך כמו איך שאתה נראה בסירטון בידיוק כשהמוט מתחיל לעלות.

לגבי הOH הבנתי ואני אנסה לשפר,
לגבי הדדליפט פחות הבנתי למה התכוונת ב:אתה צריך לעשות את הסט אפ שלך כמו איך שאתה נראה בסירטון בידיוק כשהמוט מתחיל לעלות.
תסתכל איך אתה נראה בשניה שהמוט מתחיל לעלות, למשל כמו ב-0:05 ו-0:21, שם רואים שזווית הגב והברכיים שונים לחלוטין מסוף הסט אפ, אבל רק שם המוט מתחיל להתנתק מהרצפה, ואלה בעצם צריכות להיות הזווית של הגב והברכיים בסוף הסט אפ, ולא החצי סקוואט שאתה מתכונן אליו

• פותח/ת השרשור
תסתכל איך אתה נראה בשניה שהמוט מתחיל לעלות, למשל כמו ב-0:05 ו-0:21, שם רואים שזווית הגב והברכיים שונים לחלוטין מסוף הסט אפ, אבל רק שם המוט מתחיל להתנתק מהרצפה, ואלה בעצם צריכות להיות הזווית של הגב והברכיים בסוף הסט אפ, ולא החצי סקוואט שאתה מתכונן אליו
אני מקווה שאני לא יוצא מפגר ממש כרגע אבל לפי מה שהבנתי איך שאני עומד ב0:05 זה בסדר רק מה שהורס זה שאני משנה את הסטאפ לפני שאני תאכלס מרים את המוט?

אני מקווה שאני לא יוצא מפגר ממש כרגע אבל לפי מה שהבנתי איך שאני עומד ב0:05 זה בסדר רק מה שהורס זה שאני משנה את הסטאפ לפני שאני תאכלס מרים את המוט?
הבעיה שלך היא שהסט אפ שלך (או באנגלית הכנה), לא מכין אותך לדדליפט, אז הוא חסר פואנטה
אתה צריך לפני ההרמה ליצור מתח בגוף שלך ובמוט, אם 2 התאנים האלה לא מתקיימים אז הסט אפ לא טוב, במקרה שלך אין מתח במוט
אתה צריך לסיים ליצור את המתח בגוף כשאתה נראה כמו ב-0:05, ולא כשאתה נמוך יותר

• פותח/ת השרשור
הבעיה שלך היא שהסט אפ שלך (או באנגלית הכנה), לא מכין אותך לדדליפט, אז הוא חסר פואנטה
אתה צריך לפני ההרמה ליצור מתח בגוף שלך ובמוט, אם 2 התאנים האלה לא מתקיימים אז הסט אפ לא טוב, במקרה שלך אין מתח במוט
אתה צריך לסיים ליצור את המתח בגוף כשאתה נראה כמו ב-0:05, ולא כשאתה נמוך יותר
אני חושב שהבנתי למה אתה מתכוון, אימון הבא עם דדליפט אני אעבוד על זה עוד ואצלם ואני מקווה שזה כבר יהיה הרבה יותר טוב

זה גם נראה שאתה שובר את פרק כף היד בפרס והעומס הוא על המפרק. תנסה לשים את המוט באמצע כף היה ושיהיה מעל אמצע האמה. וכמובן תחליף לאחיזה נורמלית כמו שאמרו.

• פותח/ת השרשור

ממליץ לך לראות את זה בקשר לדדליפט
באוברהאד תנסה לכווץ תגלוטוס ותחליף אחיזה, ותוציא יותר את המרפקים

נראלי שהבנתי את הבעיה שלי בדדליפט לפי הסרטון, כפי שזה נראה לי הטעות שלי היא שבמקום לעשות את ה''כיווץ חזה'' אני מוריד עוד יותר את התחת וככה משחרר את כל המתח מהסטאפ.
לגבי האוברהאד אפשר לדעת מה זה אחיזה נורמלית חח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית