עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הטכניקה טובה, עברה אישור של כמה מהמומחים פה.אולי הכאב נגרם בגלל טכניקה?
בכל מקרה אין תרגיל כמו סקוואט אבל אם הוא לא ניתן לביצוע אז לג פרס יהווה תחליף טוב.
כןמכרעים תרגיל מעולה, עשיתי אותה תקופה ארוכה במקום סקוואטים ומסתבר שאפשרי לעלות בו במשקל עבודה לעיתים קרובות(העליתי מ20 ל50 קילו, 2.5 כל אימון). מאוד מפתח את הרגליים. לעומת זאת לג פרס אני פחות אוהב כי אין לי מכניקה מתאימה לו.
אתה עשית high bar squat?
hip belt squat, תרגיל מאוד מומלץ שלא מעמיס על הגב למי שלא יכול לעשות סקוואט, או סתם בתור תרגיל עזר
כמובן תרד יותר נמוך ממנו, ואתה לא חייב לעשות את זה בידיוק כמו שהוא עושה, אבל הבנת את הרעיון
אין שום בעיה לרדת עד שבירת מקביל, ואת התרגיל שפרסמתי אתה יכול לעשות בלי לדאוג לגב ישר לחלוטיןהבעיה שלי תמיד הייתה גמישות של השרשרת האחורית, ביום ראשון כשהיה לי כאב קל והרגשתי איך הוא מחמיר תוך כדיי הסקוואט הבנתי שהגמישות היא הבעיה שלי.
הכאב מורגש כשאני שובר מקביל, בנקודה הזאת בערך יש מעין באט ווינק קטנטן או אפילו מעין קימור קטן בין L5 לבין איזור עצם הזנב ושם מקור הכאב...
אולי זה קורה לי כי בחיטוב הורדתי קצת משקלים ואני יורד ממש ATG (בניגוד לתקופת המסה ששם עם משקלים כבדים שברתי מקביל ומיד עליתי), כנראה שבעומק מוגזם אני לא יכול לשמור על אחידות הגב והישבן עקב חוסר גמישות או מבנה אנטומי בעייתי.
--- עידכון הודעה, אתמול ב- 17:27 --- דרך אגב, אם אנסה סקוואט עד לנקודה של המקביל אמור להיות בסדר, כל עוד לא יהיה קימור בין הגב התחתון לבין עצם הזנב לא אמורה להיות בעיה.
מחר יש אימון רגליים, אעשה מכשירים ואולי מכרעים וביום ראשון אנסה סקוואט עם פחות משקל וארד עד למקביל, מה דעתך ?
יש רעיונות או המלצות ?עבוד על שיפור הגמישות בשרשרת האחורית
יש רעיונות או המלצות ?
זה בדיוק מה שקרה לי (אני חושב) עשית LB אוHBכן
הבעיה שלי תמיד הייתה גמישות של השרשרת האחורית, ביום ראשון כשהיה לי כאב קל והרגשתי איך הוא מחמיר תוך כדיי הסקוואט הבנתי שהגמישות היא הבעיה שלי.
הכאב מורגש כשאני שובר מקביל, בנקודה הזאת בערך יש מעין באט ווינק קטנטן או אפילו מעין קימור קטן בין L5 לבין איזור עצם הזנב ושם מקור הכאב...
אולי זה קורה לי כי בחיטוב הורדתי קצת משקלים ואני יורד ממש ATG (בניגוד לתקופת המסה ששם עם משקלים כבדים שברתי מקביל ומיד עליתי), כנראה שבעומק מוגזם אני לא יכול לשמור על אחידות הגב והישבן עקב חוסר גמישות או מבנה אנטומי בעייתי.
דרך אגב, אם אנסה סקוואט עד לנקודה של המקביל אמור להיות בסדר, כל עוד לא יהיה קימור בין הגב התחתון לבין עצם הזנב לא אמורה להיות בעיה.
מחר יש אימון רגליים, אעשה מכשירים ואולי מכרעים וביום ראשון אנסה סקוואט עם פחות משקל וארד עד למקביל, מה דעתך ?
HBזה בדיוק מה שקרה לי (אני חושב) עשית LB אוHB