הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם חושבים על התכנית

Nevogefen

משתמש מתחיל
251
13
נק' מוניטין:
13
251
13
German Volume Training!
אני מתאמן מתחיל, סקיני פאט כזה... 18 אש... בנץ 50x5
דדליפט 70x5
סקוואט 60x5
כרגע בfbw עם דגש על מורכבים, לא רואה תוצאות. רוצה להשיג מסה. פחות דגש על חוזק. התכנית הזאת מומלצת? אם צריך אפרט על התכנית שלי. תודה מראש

ממש אבל ממש לא תוכנית למתחילים, יש שם כמות נפח מטורפת שתשרוף לחלוטין מתאמן מתחיל
תתחיל עם תוכנית כמו SS, אולי זה יעזור לך יותר, למרות שהיא עובדת על כוח, היא גם עובדת טוב על מסה
ואתה דואג לתפריט כמו שצריך?

• פותח/ת השרשור
ממש אבל ממש לא תוכנית למתחילים, יש שם כמות נפח מטורפת שתשרוף לחלוטין מתאמן מתחיל
תתחיל עם תוכנית כמו SS, אולי זה יעזור לך יותר, למרות שהיא עובדת על כוח, היא גם עובדת טוב על מסה
ואתה דואג לתפריט כמו שצריך?
דואג לתפריט. לא יודע למה אין גיינז..

• פותח/ת השרשור
תתחיל מss אחי , זאת תמיד התחלה בטוחה
פחות אוהב ss... תכנית שנראלי תשבור אותי ואני בפלוס של 300 ולא רוצה לחרוג. עושה fbw בינתיים. שאלה אחרת, יש לי 2 תרגילים לשריר גדול ואחד לקטן ובינוני, חוץ מחזה שאני עושה בנץ 5x3... אמרו לי שזה נפח קטן מדיי לחזה ועדיף 10x3. מה אתם חושבים? לעשות 5x3 ובנוסף פרפר למשל?

פחות אוהב ss... תכנית שנראלי תשבור אותי ואני בפלוס של 300 ולא רוצה לחרוג. עושה fbw בינתיים. שאלה אחרת, יש לי 2 תרגילים לשריר גדול ואחד לקטן ובינוני, חוץ מחזה שאני עושה בנץ 5x3... אמרו לי שזה נפח קטן מדיי לחזה ועדיף 10x3. מה אתם חושבים? לעשות 5x3 ובנוסף פרפר למשל?
למה ש-SS תשבור אותך? היא גם סוג של FBW
ואין שום בעיה בעיה עם העניין של החזה, כל עוד אתה עובד עליו 3 פעמים בשבוע זה בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
למה ש-SS תשבור אותך? היא גם סוג של FBW
ואין שום בעיה בעיה עם העניין של החזה, כל עוד אתה עובד עליו 3 פעמים בשבוע זה בסדר גמור
כי אני לא בשלב שאני יכול להעלות 5 קילו בדדליפט כל אימון. גם לא בסקוואט ולא נראלי שכדאי להסתמך על תכנית תובענית כזאת עם פלוס של 300. חוץ מזה שהבהרתי שאני רוצה לשים את הדגש של הכח בצד ולבנות מקסימום מסה...

כי אני לא בשלב שאני יכול להעלות 5 קילו בדדליפט כל אימון. גם לא בסקוואט ולא נראלי שכדאי להסתמך על תכנית תובענית כזאת עם פלוס של 300. חוץ מזה שהבהרתי שאני רוצה לשים את הדגש של הכח בצד ולבנות מקסימום מסה...
מה היה להוסיף 5 קילו כל אימון? 300 פלוס זה גם סבבה, אני ממש לא מאמין שיש צורך בכמות מטורפת של קלוריות.
והיא טובה כדי לבנות מנסה, זה למה אני חושב שכדאי לך ללכת עליה

• פותח/ת השרשור
מה היה להוסיף 5 קילו כל אימון? 300 פלוס זה גם סבבה, אני ממש לא מאמין שיש צורך בכמות מטורפת של קלוריות.
והיא טובה כדי לבנות מנסה, זה למה אני חושב שכדאי לך ללכת עליה
לא הבנתי את השאלה הראשונה, אם אתה זוכר זה אותו בחור שהתקשה עם הסקוואט ודדליפט... אז בניתי תכנית דומה לss שאני יכול להתקדם בה בקצב שמתאים לי..

לא הבנתי את השאלה הראשונה, אם אתה זוכר זה אותו בחור שהתקשה עם הסקוואט ודדליפט... אז בניתי תכנית דומה לss שאני יכול להתקדם בה בקצב שמתאים לי..
מה הבעיה הייתה השאלה, אוטוקורט.
אז אתה יכול לעבוד על ההתקדמות בחזרות, נגיד להצליח לעשות 6 חזרות עם משקל, אז להעלות כמו ב-ss ולבצע 4 חזרות, ולהתאמן עם המשקל הזה עד שאתה מצליח שוב 6, וככה הלאה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית