הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחך להתקדם במשקליעבודה בלי פלטות של 1.25

• פותח/ת השרשור shanarh
  • פורסם בתאריך

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
בחדכ שלי בבסיס אין פלטות של 1.25...
אני מתכנן לקנות כשאצא בעוד שבועיים אבל כרגע זה המצב...
אני לא רוצה להיתקע על המשקלים שלי אבל יש לי אפשרות לקפוץ רק ב5 קילו כל פעם ולא ב2.5

מה אתם ממליצים לי לעשות? בדדליפט זה בסדר אבל בסקוואט נגיד לקפוץ כל פעם ב5 זה לא אפשרי בשבילי

אני עושה sl 5x5

תעלה בחזרות. אם היעד שלך הוא חמש חזרות, אז תתקדם ל - 8 על אותו משקל, ואז +5 ק"ג לחמש, וחוזר חלילה.

אפשר לשאול אותך האם זה תקף רק למשקלי עבודה נמוכים? כי נראה מהחישובים של rm1 שככל שמשקלי העבודה גדלים, ככה העליה בחזרה תהיה קפיצה גדולה יותר מעליה ב2.5 קילו, האם זה נכון?

אפשר לשאול אותך האם זה תקף רק למשקלי עבודה נמוכים? כי נראה מהחישובים של rm1 שככל שמשקלי העבודה גדלים, ככה העליה בחזרה תהיה קפיצה גדולה יותר מעליה ב2.5 קילו, האם זה נכון?

זאת תוכנית למתקדמים שמעליו בא חזרות
תוכנית ההפבורן-הרצל ללחיצת החזה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אתה יכול לנסות לעבוד בשיטה הזאת לכל התרגילים ולא רק לבנץ

זאת תוכנית למתקדמים שמעליו בא חזרות
תוכנית ההפבורן-הרצל ללחיצת החזה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אתה יכול לנסות לעבוד בשיטה הזאת לכל התרגילים ולא רק לבנץ

אני לא מתאמן מתקדם, בכל מקרה זה הראה לי גם במשקלי לא גבוהים שכבר חזרה מתחילה להיות קפיצה גדולה יותר מ 2.5 קילו, ידוע לך משהו על זה? החישובים של ה rm1 הם לא ספציפיים לתרגילים מסויימים נכון?

נערך לאחרונה:
אני לא מתאמן מתקדם, בכל מקרה זה הראה לי גם במשקלי לא גבוהים שכבר חזרה מתחילה להיות קפיצה גדולה יותר מ 2.5 קילו, ידוע לך משהו על זה? החישובים של ה rm1 הם לא ספציפיים לתרגילים מסויימים נכון?

אני פחות נכנס לפרטים כאלה של חישובים וכו אני מעדיף לעבוד איך שאני מרגיש אומנם זאת לא הדרך הטובה ביותר אבל לי טוב ככה
אני לא מכיר את החישובים לעומק אבל אני לא חושב שהוספת חזרה אמורה להיות קשה יותר מהוספת 2 וחצי קילו (חזרה אחת לסט אחד בלבד בכל אימון)

לדעתי פשוט תעשה תוכנית שההתקדמות שלה היא שלב אחד קדימה.
למשל אם אתה בשלב של מתאמן מתחיל ואתה יכול להתקדם ב-SS כל אימון אז תעבור ללינארית ותתקדם שבועית ב-5 ק"ג, אם אתה בשלב של התקדמות שבועית תעבור להתקדמות דו שבועית.

• פותח/ת השרשור
לדעתי פשוט תעשה תוכנית שההתקדמות שלה היא שלב אחד קדימה.
למשל אם אתה בשלב של מתאמן מתחיל ואתה יכול להתקדם ב-SS כל אימון אז תעבור ללינארית ותתקדם שבועית ב-5 ק"ג, אם אתה בשלב של התקדמות שבועית תעבור להתקדמות דו שבועית.

אתה ממליץ לי לעשות את זה?
כרגע הגעתי למצב מעצבן שבחלק מהתרגילים נתקעתי...

בפרס הייתי אמור לעשות היום 40kg
והגעתי לכשל ... זה הלך ככה: 3/5/4/4/1
זה אחרי שאימון b קודם הצלחתי את כל הסטים עם 37.5kg

בנץ אימון קודם עשיתי 5/5/5/5/4 עם 65kg

סקוואט הורדתי משקל ל70kg בשביל להקפיד על עומק נמוך מספיק כי הבנתי שעם ה87.5kg אני לא יורד מספיק עמוק

רק הדדליפט מתקדם אחלה וכרגע על 85kg בלי בעיות

אני אוכל מספיק לדעתי, אני אוכל 2 ארוחות בצבא , בנוסף לזה 2 סקופים של חלבון, 700 קלוריות מגיינר ועוד כל מיני דבריםבמהלך היום בשביל תוספת קלוריות (אין לי תפריט קבועבגלל הצבא)

אני ישן סביר... לפחות 6 שעות כל לילה
מקפיד על חימום

אולי התוכנית לא מתאימה לי בתנאי צבא?
מרגיש מבואס קצת

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אולי כדאי פשוט לקנות לבד? מדובר סה"כ ב 2.5 קילו, כלומר לא יותר מ 50 שקל בהגזמה.
אני אקנה אבל העניין שאני כבר שבועיים במוצב (לפני שבועיים עלינו) ורק שבועהבא אצא לבית וכלהזמן הזה אין לי איך לצאת ולקנות

אתה ממליץ לי לעשות את זה?
כרגע הגעתי למצב מעצבן שבחלק מהתרגילים נתקעתי...

בפרס הייתי אמור לעשות היום 40kg
והגעתי לכשל ... זה הלך ככה: 3/5/4/4/1
זה אחרי שאימון b קודם הצלחתי את כל הסטים עם 37.5kg

בנץ אימון קודם עשיתי 5/5/5/5/4 עם 65kg

סקוואט הורדתי משקל ל70kg בשביל להקפיד על עומק נמוך מספיק כי הבנתי שעם ה87.5kg אני לא יורד מספיק עמוק

רק הדדליפט מתקדם אחלה וכרגע על 85kg בלי בעיות

אני אוכל מספיק לדעתי, אני אוכל 2 ארוחות בצבא , בנוסף לזה 2 סקופים של חלבון, 700 קלוריות מגיינר ועוד כל מיני דבריםבמהלך היום בשביל תוספת קלוריות (אין לי תפריט קבועבגלל הצבא)

אני ישן סביר... לפחות 6 שעות כל לילה
מקפיד על חימום

אולי התוכנית לא מתאימה לי בתנאי צבא?
מרגיש מבואס קצת
זאת רק דוגמה לאימון בגדול אתה יכול להתקדם הרבה יותר מהר מזה תנסה להתקדם בקפיצות גדולות יותר או משהו תיהיה יצירתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית