הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבולבל מאוד... לא יודע באיזו תוכנית לעבוד

• פותח/ת השרשור shanarh
  • פורסם בתאריך

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
אני פותח די הרבה אשכולותבזמן האחרון כי אני נמצא בבלאגן... יותר מידי תוכניות, כל אחד אומר לי משהו אחר...

אז המצב הוא כזה

אני חייל קרבי, יש לי במוצב חדכ ...
התנאים שלי מאפשרים לי 6-6 וחצי שעות שינה בלילה.
בקשר לאוכל אני מסתדר בעזרת תוספים ואוכל שאני מביא איתי לבסיס (שיבולת שועל, חמאת בוטנים וכו...)

התחלתי להתאמן ברצינות לפני קצת פחות מ5 חודשים...

עליתי 6 קילו מסה ב3 חודשים הראשונים (עבדתי עם fbw שמורכבת מכל המורכבים חוץ מדדליפט ותרגילי עזר), אחרי זה חיטבתי במשך חודש והייתי קצת על נייטרלי...

לפני קצת פחות מחדוש התחלתי שוב מסה והפעם עברתי להתאמן עם sl 5x5...

התחלתי עם המשקלים האלה (אחרי ריסט):
סקוואט: 70
בנץ: 50
דדליפט: 70
פרס: 25
ברבל רואו: 50

כרגע המשקלים:
סקוואט: הגעתי ל87.5 והורדתי שוב ל70 בשביל לשפר עומק כי לא שברתי מקביל
בנץ: 60
דדליפט: 85
פרס: 37.5
ברבל רואו: 50 (רק עכשיו הצלחתי להבין את הטכניקה)

אכלתי טוב במהלך הזמן הזה , יצא לי לפספס איזה 3 אימונים בגלל אילוצי צבא... העלאתי קילו וחצי (מדדתי לפני שבוע , מאמין שאני אסיים את החודש הראשון עם עלייה של בערך 2 קילו אולי קצת יותר)

(פלוס קלורי של בערך 400-500)

שמתי לב שאני דורך במקום...
הסקוואט הגעתי ל87.5 אבל חזרתי חזרה להתחלה בשביל לשפר את העומק שלי

הבנץ אימון קודם נכשלתי בסט האחרוןבחזרה האחרונה עם 65... מאמין שמחר אצליח

דדליפט התקדם טוב

פרס ניסיתי 40 באימון הקודם והלך נוראי... (3,5,4,4,1)

הבנתי שאולי זאת לא תוכנית בשבילי...
המטרה שלי היא בילדינג עם דגש חזק על כוח...

אני בעוד שבוע יוצא למיוחדת של 25 יום שבה יהיה לי חדכ זמין, כמה אוכל שרק ארצה וכמה שינה שרק ארצה... אני רוצה לנצל את הזמן הזה כמה שיותר טוב

כרגע אני בהתלבטויות...
להמשיך sl? אולי לעשות ss? או לחזור לעבוד עם fbw שנתנה לי אחלה תוצאות עד עכשיו...

זה קצת ארוך אבל אני לגמרי הלכתי לאיבוד בין כל התוכניות שמפוזרות באינטרנט וכל העצות של אנשים... כל מאמר שאני קורא סותר את המאמר הקודם לו

אם אתה לא מתקדם במשקלים שציינת, לדעתי כדאי לבדוק טכניקה. תוכל לעלות לפה סרטונים וייתנו לך מענה.
בנוסף אתה צריך לשים לב שאלה אוכל מספיק חלבון, שומן ופחמימות ולא סתם דוחף מה שיש.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מתקדם במשקלים שציינת, לדעתי כדאי לבדוק טכניקה. תוכל לעלות לפה סרטונים וייתנו לך מענה.
בנוסף אתה צריך לשים לב שאלה אוכל מספיק חלבון, שומן ופחמימות ולא סתם דוחף מה שיש.

מקפיד על חלבון מאוד, מסיים כל יום סביבות ה140 גרם חלבון (מגיע מבשר, ביצים, גבינות, חלב, אבקת חלבון, טונה וכל מיני דברים שאפשר למצוא בצהל)
שומן מגיע לאיזור ה60 גרם שומן ביום (2 כפות חמאת בוטנים ביום + האוכל של צהל מפוצץ שמן למרות שזה חרא שמן)
כל שאר הקלוריטת מגיעות מפחמימות (אורז, תפוחי אדמה, פסטה, שיבולת שועל, גיינר)

בקשר לטכניקה אני מאוד מקפיד עליה, הטכניקה שלי עדיין לא מושלמת כי אני עדיין מתחיל אבל אני כל הזמן מעלה סרטונים לבדןר אותה ומתקן טעויות

אני חושב לעבור ללינארית, מה דעתך? יכול להתאים לי יותר?

מקפיד על חלבון מאוד, מסיים כל יום סביבות ה140 גרם חלבון (מגיע מבשר, ביצים, גבינות, חלב, אבקת חלבון, טונה וכל מיני דברים שאפשר למצוא בצהל)
שומן מגיע לאיזור ה60 גרם שומן ביום (2 כפות חמאת בוטנים ביום + האוכל של צהל מפוצץ שמן למרות שזה חרא שמן)
כל שאר הקלוריטת מגיעות מפחמימות (אורז, תפוחי אדמה, פסטה, שיבולת שועל, גיינר)

בקשר לטכניקה אני מאוד מקפיד עליה, הטכניקה שלי עדיין לא מושלמת כי אני עדיין מתחיל אבל אני כל הזמן מעלה סרטונים לבדןר אותה ומתקן טעויות

אני חושב לעבור ללינארית, מה דעתך? יכול להתאים לי יותר?
כן אני חושב שזאת תכנית מעולה ותוכל להתקדם בה יותר טוב. מה שכן אף פעם אל תהיה בטוח שהטכניקה שלך טובה כי יש אנשים שמרימים הרבה יותר והטכניקה שלהם לא טובה.
ולדעתי צריך לאכול יותר חלבון כי 140 זה ממש קצת.
אני אישית התקדמתי איתה יפה מאוד בזמן הצבא למרות שאם הייתי עובד בטכניקה טובה כנראה הייתי משתפר הרבה יותר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן אני חושב שזאת תכנית מעולה ותוכל להתקדם בה יותר טוב. מה שכן אף פעם אל תהיה בטוח שהטכניקה שלך טובה כי יש אנשים שמרימים הרבה יותר והטכניקה שלהם לא טובה.
ולדעתי צריך לאכול יותר חלבון כי 140 זה ממש קצת.
אני אישית התקדמתי איתה יפה מאוד בזמן הצבא למרות שאם הייתי עובד בטכניקה טובה כנראה הייתי משתפר הרבה יותר.

לא כתבתי שהטכניקה שלי טובה... הפוך כתבתי שלדעתי היא לא מושלמת ושיש לי עוד עבודה עליה אבל שאני משתדל להקפיד

לא כתבתי שהטכניקה שלי טובה... הפוך כתבתי שלדעתי היא לא מושלמת ושיש לי עוד עבודה עליה אבל שאני משתדל להקפיד
אני בכללי מתכוון שאם אתה לא מתקדם אז אחד הדברים הראשונים שצריך לבדוק זה הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
אני בכללי מתכוון שאם אתה לא מתקדם אז אחד הדברים הראשונים שצריך לבדוק זה הטכניקה.
הבנתי...
התוכנית הלינארית יעילה גם לבילדינג או רק לכוח? אני מתכוון להוסיף גם 2-3 תרגילי עזר

הבנתי...
התוכנית הלינארית יעילה גם לבילדינג או רק לכוח? אני מתכוון להוסיף גם 2-3 תרגילי עזר
כן, אני הוספתי 3 סטים מקבילים באמצע שבוע ובסוף שבוע 3 סטים לבייספס וטרייספס לחזרות גבוהות.

Back
למעלה תחתית