הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו מכיר אימונים קבוצתיים באיזור חיפה והקריות?

• פותח/ת השרשור בן
  • פורסם בתאריך

בן

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
אז ככה..
אני בן 25.. מתאמן כבר שנה בחדר כושר ואני יכול לומר בבטחה אין לי מושג מה אני עושה.
המאמנים מראים לי תרגילים אבל אני לא בטוח שאני עושה את זה נכון ולא ממש רואה תוצאות.
אימונים אישיים זה משהו שיקר לי מידי..
הבנתי שיש סטודיו של מאמנים שמציעים אימונים בקבוצה ויש שם ציוד של משקולות ודברים כאלה די דומה לחדר כושר קטן כזה.
יש משהו כזה באיזור חיפה והקריות?
אני מחפש משהו שהוא אימון כמו בחדר כושר ולא TRX או אימונים בפארק.

יש סיכוי בכלל למצוא משהו כזה בתג מחיר סביר?

יש מכוני קרוספיט למיניהם עם מחירים מטורפים, שמעתי על קרוספיט צפון שהוא מקום טוב.
אני לא מניח שתמצא מכונים זולים או במחיר נורמלי

• פותח/ת השרשור
יש מכוני קרוספיט למיניהם עם מחירים מטורפים, שמעתי על קרוספיט צפון שהוא מקום טוב.
אני לא מניח שתמצא מכונים זולים או במחיר נורמלי

אני לא מתחבר לקרוספיט. ייתכן וזו צורת אימון מעולה אבל אני לא אוהב את הקונספט הזה של האימון.
הבנתי שיש מאמנים שיש להם סטודיו מאובזר ממש והם מציעים כל מיני קבוצות אימונים בסטודיו שלהם פשוט עוד לא מצאתי מישהו כזה בצפון.

אני משלם עכשיו 350 שקל על המכון שלי (קאנטרי), אז אני מעוניין במסגרת אחרת כמו שציינתי פחות או יותר במחיר הזה.

לא יודע לגבי מה שאתה מדבר עליו, אבל לפי דעתי קרוספיט זאת צורת אימון די טובה וכיפית ווואלה אפשר לנסות. דרך אגב המחיר הוא גם בסביבות ה350 בקרוספיט צפון.

• פותח/ת השרשור
לא יודע לגבי מה שאתה מדבר עליו, אבל לפי דעתי קרוספיט זאת צורת אימון די טובה וכיפית ווואלה אפשר לנסות. דרך אגב המחיר הוא גם בסביבות ה350 בקרוספיט צפון.

ראיתי סרטוני תדמית, זה לא משהו שאני אתחבר אליו.
ואין לי רצון להתאמן בקבוצה של 40 איש ומדריך. אם זה הכיוון אז אני מעדיף להשאר בקאנטרי.

אני מחפש יותר קבוצה של 8-10 מתאמנים שהמדריך באמת שם לב למה עושים.

אני אשאל את זה ככה..
מישהו פה מכיר "מיני חדרי כושר" של אימונים אישיים באיזור הקריות וחיפה? אני כבר אצור קשר איתם ואברר אם יש להם גם שעורי קבוצה.

אני לא יכול לעזור לך בשאלה שלך אבל לגבי זה:
מתאמן כבר שנה בחדר כושר ואני יכול לומר בבטחה אין לי מושג מה אני עושה.
זה ניתן לפתרון, כל אחד בהתחלה לא היה לו מושג מה הוא עושה, לצערי המדריכים במכונים הרבה פעמים לא עוזרים בזה.
תתחיל לקרוא בפורום, ובפורטל kilogram.co.il, יש המון מידע מועיל, תקבל מושג לגבי תזונה ותכנון אימונים וכו.

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול לעזור לך בשאלה שלך אבל לגבי זה:

זה ניתן לפתרון, כל אחד בהתחלה לא היה לו מושג מה הוא עושה, לצערי המדריכים במכונים הרבה פעמים לא עוזרים בזה.
תתחיל לקרוא בפורום, ובפורטל kilogram.co.il, יש המון מידע מועיל, תקבל מושג לגבי תזונה ותכנון אימונים וכו.

אני קורא המון, רואה סרטונים ביוטוב, עוקב אחרי 900 דפים של מאמנים שמדגימים איך נכון ואיך לא.. אבל כשאני מיישם את זה על עצמי קשה לי מאוד לעשות את זה נכון.
אני יודע שאני צריך הכוונה צמודה יותר אבל לא יכול להרשות לעצמי כלכלית אימונים אישיים.
אני מחפש פתרון ביניים ואני בטוח שבין חוסר הדרכה בכלל לבין אימונים אישיים קיים איזשהו פתרון באמצע כמו אימוני קבוצה.

אני לא מתחבר לקרוספיט. ייתכן וזו צורת אימון מעולה אבל אני לא אוהב את הקונספט הזה של האימון.
הבנתי שיש מאמנים שיש להם סטודיו מאובזר ממש והם מציעים כל מיני קבוצות אימונים בסטודיו שלהם פשוט עוד לא מצאתי מישהו כזה בצפון.

אני משלם עכשיו 350 שקל על המכון שלי (קאנטרי), אז אני מעוניין במסגרת אחרת כמו שציינתי פחות או יותר במחיר הזה.
אתה יכול לעשות מנוי בקרוספיט קרית ים, להגיע עם רק פעם בשבוע לאימון ופעם נוספת לשיעור ביסודות weightlifting למשל, ושאר הפעמים להגיע לאופן ג'ים

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות מנוי בקרוספיט קרית ים, להגיע עם רק פעם בשבוע לאימון ופעם נוספת לשיעור ביסודות weightlifting למשל, ושאר הפעמים להגיע לאופן ג'ים

תודה אבל שוב, כמו שאמרתי אני לא מתחבר לקרוספיט.
בלי קשר לזה אני מודה, זה גם קצת דוחה אותי להתאמן במקום שבו אנשים מתאמנים בלי חולצות.

Back
למעלה תחתית