הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על תכנית ab

stephcurry

משתמש פעיל
340
22
נק' מוניטין:
42
340
22
בן 17, 1.88, 79 ק״ג במהלך מסה.
סיימתי fbw (הגעתי למיצוי ולא מתקדם במשקלים באופן סדיר- בעיקר בלחיצות), ומתכנן לעבור לתכנית ab במתכונת הזו.
אשמח לחוות דעת על התכנית:

A:
רגליים חזה יד אחורית
סקוואט 3x6
פשיטות/כפיפות ברכיים (רוטציה) 2x10
תאומים 2x15
בנץ פרס 3x6
פרפר/בנץ בשיפוע עם דאמבלים (רוטציה) 2x10
מקבילים 3x8
פשיטות מרפקים 2x10

B:
גב כתפיים יד קדמית
דדליפט 2x6
מתח עם משקל 3x6-8
חתירה 2x10
פרס 3x6
הרחקות לצדדים2x12
כפיפות מרפק במוט/דאמבלים 2x10
בטן

תודה רבה לעוזרים!

נראה טוב בבסיס, אך אם אתה מתכנן את זה כארבעה אימונים בשבוע אז ייתכן שזה עומס גבוה מידי.

נראה סבבה, למרות שאני מצטרף לדעה שייתכן וזה עמוס גבוה מדי. 2X6 דדליפט (יום אחרי סקוואטים) פעמיים בשבוע יכול להיות אתגר לא פשוט

• פותח/ת השרשור
נראה טוב בבסיס, אך אם אתה מתכנן את זה כארבעה אימונים בשבוע אז ייתכן שזה עומס גבוה מידי.

נראה סבבה, למרות שאני מצטרף לדעה שייתכן וזה עמוס גבוה מדי. 2X6 דדליפט (יום אחרי סקוואטים) פעמיים בשבוע יכול להיות אתגר לא פשוט

חשבתי אולי לבצע אימון כבד אחד בשבוע מכל סוג, ובאימון השני לעבוד יותר בצורה של נפח, על מנת להפחית מהעומס.
נגיד- אימון אחד בנץ 3x6, ואחריו פרס 3x8-10 עם 70-80% משקל
ובצמד האימונים הבא- בנץ 3x8-10 עם 70-80%, ופרס 3x6 עם משקל מלא.
כנל לגבי הסקוואט והדדליפט.

מה דעתכם?
תודה

חשבתי אולי לבצע אימון כבד אחד בשבוע מכל סוג, ובאימון השני לעבוד יותר בצורה של נפח, על מנת להפחית מהעומס.
נגיד- אימון אחד בנץ 3x6, ואחריו פרס 3x8-10 עם 70-80% משקל
ובצמד האימונים הבא- בנץ 3x8-10 עם 70-80%, ופרס 3x6 עם משקל מלא.
כנל לגבי הסקוואט והדדליפט.

מה דעתכם?
תודה
יכול לעבוד יופי, רק החשש שלי שלא יהיה מספיק נפח ללחיצות ויהיה לך קשה להתקדם, הייתי מוסיף עוד סט ללחיצת חזה (בדוגמא שנתת) וביום של בנצ' "לנפח" להוסיף אולי מקבילים או תרגיל עזר אחר.

• פותח/ת השרשור
יכול לעבוד יופי, רק החשש שלי שלא יהיה מספיק נפח ללחיצות ויהיה לך קשה להתקדם, הייתי מוסיף עוד סט ללחיצת חזה (בדוגמא שנתת) וביום של בנצ' "לנפח" להוסיף אולי מקבילים או תרגיל עזר אחר.
נשמע טוב.
תודה רבה על העזרה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית