תמונה הערכת אחוז והתקדמות אמצע חיטוב

ShinCeqai

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
משקל התחלתי 71.5
גובה 1.74
משקל נוכחי 66+-
ההיתי מתאמן תקופה של כמה חודשים ולפניי שנתיים בגיוס הפסקתי..
חזרתי להתאמן ישר עם חיטוב לפני חודשיים
ירדתי מ 71.5 ל66 בינתיים
זו ההתקדמות שלי
Capture+_2017-06-10-01-34-55.png

איך ההתקדמות לדעתכם בינתיים? כמה אחוז שומן אני וכמה עוד אני צריך לחטב לפני מסה נקייה לדעתכם?
מישהו?

לא סגור על אחוזים כי התמונה של אחרי לא הכי ברורה אבל רואים התקדמות יפה סה"כ (מותניים בטן) , לדעתי אתה יכול להתחיל מסה.

• פותח/ת השרשור
לא סגור על אחוזים כי התמונה של אחרי לא הכי ברורה אבל רואים התקדמות יפה סה"כ (מותניים בטן) , לדעתי אתה יכול להתחיל מסה.
תודה רבה על התגובה , עדיף להוריד מותניים ושומן עיקש שיש לי בחזה אז להתחיל לא? כי החזה שלי עוד לא מעוצב וזה רק יחמיר במסה נראה לי והמותניים גם
אשמח לעוד תגובות והערכה לאחוז שומן

תודה רבה על התגובה , עדיף להוריד מותניים ושומן עיקש שיש לי בחזה אז להתחיל לא? כי החזה שלי עוד לא מעוצב וזה רק יחמיר במסה נראה לי והמותניים גם
אשמח לעוד תגובות והערכה לאחוז שומן

שומן יורדים בכל הגוף לא בנקודה מסוימת (אתה לא יכול לבחור איפה לרדת בשומן)
שוב לדעתי אתה בנקודת פתיחה טובה למסה אבל זו רק החלטה שלך.

• פותח/ת השרשור
שומן יורדים בכל הגוף לא בנקודה מסוימת (אתה לא יכול לבחור איפה לרדת בשומן)
שוב לדעתי אתה בנקודת פתיחה טובה למסה אבל זו רק החלטה שלך.
ברור הכוונה הייתה להמשיך לחטב ולרדת באחוזי שומן עד שהשומן במקומות האלו ישרף ברור שזה קורה בו זמנית לירידה שומן בכל הגוף

רואים שיש התקדמות,תמשיך ככה
לדעתי תמשיך חיטוב- הקיץ כבר כאן, תשדל להקפיד על תזונה נקיה מנוחה טובה ותן בראש באימונים.
תהנה מהקיץ וצא למאסה ארוכה ואיכותית
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
רואים שיש התקדמות,תמשיך ככה
לדעתי תמשיך חיטוב- הקיץ כבר כאן, תשדל להקפיד על תזונה נקיה מנוחה טובה ותן בראש באימונים.
תהנה מהקיץ וצא למאסה ארוכה ואיכותית
בהצלחה
תודה על התגובה כמה עוד להמשיך לדעתך?
והערכה על האחוז שומן?

לפי דעתי אחוז שומן באזור ה- 13%
הכל תלוי בקצב ההתקדמות שלך,שוב אין הרבה מאסה אז הייתי מכוון לירידה איטית על מנת לשמור על כמה שיותר מאסת שריר,
לפי דעתי תשתדל לאכול כמה שיותר נקי, תקפיד על מנוחה, תן בראש באימונים, ותשתדל לצמצם כמה שיותר "צ'יטים" נגיד אחד לשבועיים(גם כשאתה עושה צ'יט אז תשדל לא להפריז- לא ממליץ על ימים שמלאים בארוחות שחיטות אלא החלפה של ארוחה/ 2 ארוחות בתפריט בארוחה אחת גדולה ומפנקת שיכולה להיות כל דבר שתרצה שיגרום לך להנאה ולשבירת שגרה וימלא לך את מאגרי הגליקוגן ואת ה"דלק" הנפשי ויכנס פחות או יותר באותו הפרש קלורי- תוכל לחרוג לפה ולשם אבל לא יותר מידי!)...
תשאף לרדת לאזור ה 10 % ומשם להתחיל מאסה איכותית..
כמובן שאתה יכול גם לרדת לאזור ה 11-12 אחוז אלה הם נק' מעולות להתחלת מאסה.
הכל תלוי בך, במטרות ואיך אתה מרגיש במצב הקיים, יש כאלה שיגידו שעל 10 % לא ישאר "ממך הרבה" ולכן אפילו כדאי שתתחיל כבר מעכשיו מאסה,
הכל טעם אישי.

לדעתי בגלל שהקיץ כבר כאן אז עדיף להמשיך עם חיטוב אבל בצורה מתונה,
ככה תהנה מהקיץ
תמשיך להתקדם ולהתחטב,
ותכין את עצמך למאסה בצורה הטובה ביותר עם נק פתיחה טובה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית