הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלוקה ב AB

haim15959

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
119
486
34
אני עובד בחלוקה של חזה כתפיים יד אחורית/ רגליים גב יד קדמית

הבעייה שבאימון רגליים גב אני עובד על רוב הגוף ובאימון חזה כתפיים אני עובד על חלק קטן מהשרירים ויוצא שאני ממש כיף באימון רגליים גב ובקושי מתעייף מאימון חזה וכתפיים

חשבתי לעבור לפיצול עליון תחתון נניח משהו כזה
A
בנץ פרס3*5
מקבילים 3*8
צין אפס 3*5
פאנדלי ראו 3*8
הנפות לצדדים 2*10
ואולי ידיים אני לא בטוח שצריך אבל אם אפשר עדיף
B
סקוואט 3*5/דדליפט2*5
דדליפט רומני /סקוואט קל 3*8
פשיטת ברכיים3*10
תאומים 3*12

מה לשנות להוסיף או להוריד?

תעבור לחלוקה אחרת.
לדעתי תנסה את זו:
רגלים - חזה - יד אחורית\ גב (עם דדליפט) - כתפיים - יד קדמית

לדעתי נראה מצויין, הייתי משנה בפלג גוף עליון את סדר התרגילים בצורה של תרגיל חזה, תרגיל גב , תרגיל חזה , תרגיל גב

גם החלוקה שאליקו מציע (שזה פוש\פול בתאכלס) מאוד אהובה עליי אך מכיוון שבחלוקה כזו בדרכ מבצעים סקוואט (או וריאציה מסויימת שלו) ויום אחר כך דדליפט (או וריאציה שלו) יש אנשים שמעדיפים להמנע.

אשמח אם תוסיף קצת פרטים עליך כגון - גיל, משקל,גובה, וותק באימונים, משקלי עבודה ומטרות כלליות. כדי באמת להעריך אם התוכנית מתאימה לך.

• פותח/ת השרשור
גיל 18 גובה 187 משקל 101 א"ש17
משקלי עבודה
בנץ 115
סקוואט85
דדליפט 75
פרס 55
כרגע אני בחיטוב אז אשמח לביקורת על הנפח
ואני מתאמן בערך שנתיים

לדעתי בחיטוב מספיק 3 פעמים בשבוע להתאמן ואין צורך לחלק אבל כמובן זאת החלטה שלך.

לדעתי בחיטוב מספיק 3 פעמים בשבוע להתאמן ואין צורך לחלק אבל כמובן זאת החלטה שלך.
כעיקרון ל4 פעמים בשבוע כשיוצא בהכרח לפחות פעם בשבוע 2 אימונים רצופים, היית ממליץ על חזה-כתפיים-יד אחורית או חזה-רגליים-יד אחורית?

לפותח האשכול, אני גם פחות או יותר במצבך אבל אני שוקל לשנות את החילוק דווקא כי מאוד קשה לי לעשות 2 לחיצות באותו האימון (למרות שתמיד אחת מהן עצימה והשניה נפוחה עם משקל נמוך)

• פותח/ת השרשור
כעיקרון ל4 פעמים בשבוע כשיוצא בהכרח לפחות פעם בשבוע 2 אימונים רצופים, היית ממליץ על חזה-כתפיים-יד אחורית או חזה-רגליים-יד אחורית?

לפותח האשכול, אני גם פחות או יותר במצבך אבל אני שוקל לשנות את החילוק דווקא כי מאוד קשה לי לעשות 2 לחיצות באותו האימון (למרות שתמיד אחת מהן עצימה והשניה נפוחה עם משקל נמוך)

הבעיה בתוכנית חזה רגליים/גב כתפיים היא שיש יום אחרי בנץ פרס לחיצת כתפיים (פרס) שזה ממש בעיתי
שאתה מתאמן 3פעמים בשבוע זה סבבה לגמרי אבל ב4אימונים בשבוע זה בעיתי

הבעיה בתוכנית חזה רגליים/גב כתפיים היא שיש יום אחרי בנץ פרס לחיצת כתפיים (פרס) שזה ממש בעיתי
שאתה מתאמן 3פעמים בשבוע זה סבבה לגמרי אבל ב4אימונים בשבוע זה בעיתי
נכון, לכן אני עושה את הפרס והבנץ' באותו אימון, פעם בנץ' עצים ופרס נפוח ופעם פרס עצים ובנץ' נפוח.
כנ"ל באימון B פעם סקוואט עצים בלי דדליפט ופעם דדליפט עצים (3x5) וסקוואט נפוח.

• פותח/ת השרשור
נכון, לכן אני עושה את הפרס והבנץ' באותו אימון, פעם בנץ' עצים ופרס נפוח ופעם פרס עצים ובנץ' נפוח.
כנ"ל באימון B פעם סקוואט עצים בלי דדליפט ופעם דדליפט עצים (3x5) וסקוואט נפוח.
גם אני אבל זה יוצא שאתה מתאמן על 80٪ מהשרירים באימון אחד ו20٪באחר

גם אני אבל זה יוצא שאתה מתאמן על 80٪ מהשרירים באימון אחד ו20٪באחר

אתה תכלס צודק גב ורגליים (כולל ישבן) לבד זה רוב מסת השריר בגוף ולכן האימון הרבה יותר אינטנסיבי. בגלל זה אני אישית אהבתי לעשות פלג גוף עליון ותחתון ופעם בשבוע להוסיף לפלג גוף תחתון כתפיים

• פותח/ת השרשור
אני יכול להחליף את פשיטת הברכיים הסקוואט קל לחזרות גבוהות ?

אני החלטתי שאני לא עושה בינתיים דדליפט קלאסי (סתם עידכון)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית