הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בעייה בסקווט. האם גם לכם זה קרה?

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
אני אקדים ואומר שזוהי הפעם השניה בסה"כ שאני עושה סקוואט לפי הספר, מבוקר ע"י מאמן אישי, שגם הוא קרא את הספר וצפה ב-DVD.

הכל מצוין חוץ מהעובדה שהוא מעיר לי על זה שממש כשאני מגיע לשיא הירידה, אני מאבד את הקשת של הגב, ובעצם הורס הכל.

השאלה אם לגיטימי שבמצב שלי תהיה בעיה כזו?
אני ראסמי עומד מול מראה, יורד בלי משקל, ורואה איך שיש קשת מצוינת, ורק בשיא הירידה היא נהרסת.
אותו הדבר קרה ב BOR. (שהיום נחשפתי אליו לראשונה בחיי)

• יש כאן עוד מישהו שבהתחלה לא הצליח לעשות את זה מבלי לאבד את הקשת?
  • האם הבעיה של איבוד הקשת בגב נפתרת עם הזמן ועם התרגול ?

אני אקדים ואומר שזוהי הפעם השניה בסה"כ שאני עושה סקוואט לפי הספר, מבוקר ע"י מאמן אישי, שגם הוא קרא את הספר וצפה ב-DVD.

הכל מצוין חוץ מהעובדה שהוא מעיר לי על זה שממש כשאני מגיע לשיא הירידה, אני מאבד את הקשת של הגב, ובעצם הורס הכל.

השאלה אם לגיטימי שבמצב שלי תהיה בעיה כזו?
אני ראסמי עומד מול מראה, יורד בלי משקל, ורואה איך שיש קשת מצוינת, ורק בשיא הירידה היא נהרסת.
אותו הדבר קרה ב BOR. (שהיום נחשפתי אליו לראשונה בחיי)

• יש כאן עוד מישהו שבהתחלה לא הצליח לעשות את זה מבלי לאבד את הקשת?
  • האם הבעיה של איבוד הקשת בגב נפתרת עם הזמן ועם התרגול ?

🤨
איזה קשת? הגב תמיד ישר...

• פותח/ת השרשור
אמורים להבליט חזה ולהקשיט גב תחתון.
אז אצלי זה נראה כאילו ממש בסוף אני מוציא את האגן החוצה.

• פותח/ת השרשור
אוקי.
אני אצלם את זה אפילו בבית להמחשה. (זה קורה לי גם בלי משקל)
השאלה אם זה דבר לגיטימי שקורה בגלל חוסר נסיון בתרגיל?

אין כמעט אנשים שעושים סקוואט אפילו בלי טיפה באט ווינק, תצלם את עצמך בזמן סט אי אפשר לומר הרבה בלי סרטון עם מוט על הגב. אם זאת בעיה בגמישות אז הגמישות אמורה להשתפר עם הזמן, אבל אם זה מוגזם אז זה לא משהו שאמור להיות.

• פותח/ת השרשור
אין כמעט אנשים שעושים סקוואט אפילו בלי טיפה באט ווינק, תצלם את עצמך בזמן סט אי אפשר לומר הרבה בלי סרטון עם מוט על הגב. אם זאת בעיה בגמישות אז הגמישות אמורה להשתפר עם הזמן, אבל אם זה מוגזם אז זה לא משהו שאמור להיות.

סירטון יגיע.
האמת שבינתיים פישפשתי כאן בפורום וראיתי שהמון אנשים שעושים את התנועה בדיוק כמוני, מקבלים ביקורת חיובית פלוס על הסקוואט.

הבעיה אצלי שגם ללא מוט אני עושה את אותה טעות.

סירטון יגיע.
האמת שבינתיים פישפשתי כאן בפורום וראיתי שהמון אנשים שעושים את התנועה בדיוק כמוני, מקבלים ביקורת חיובית פלוס על הסקוואט.

הבעיה אצלי שגם ללא מוט אני עושה את אותה טעות.

עם מוט ומשקל יותר קל לא לעשות את הטעות.

כן זה לגיטימי. לא שהלגיטימציה הזאת משנה משהו, זה המצב הנתון וצריך לתקן את זה.

אני אצלם את עצמי בשתי הוריאציות.
השאלה שלי, שוב, האם לגיטימי שבפעם השניה בחיי שאני עושה סקוואט לפי הספר, יהיו לי בעיות כאלה?

לא לגיטימי.

זאת באמת אחת השאלות הדפוקות יותר שראיתי. לא מעניין אותך איך לתקן את הבעיה, אלא רק אם זה "לגיטימי"?

😣

תצלם עם משקל, ללא משקל קשה לשמור על טכניקה

כשתהיה לך טכניקה סבירה תעלה משקל, בהתחלה לכולם יש טכניקה בינונית -
רק בסקווט 180 סוף סוף ביצעתי סקווט בטכניקה שאני מרוצה ממנה, וזה חצי שנה של אימונים 3 סקווטים בשבוע

• פותח/ת השרשור
לא לגיטימי.

זאת באמת אחת השאלות הדפוקות יותר שראיתי. לא מעניין אותך איך לתקן את הבעיה, אלא רק אם זה "לגיטימי"?

😣

אין לי דרך לתקן את הבעיה, חוץ מלתרגל, לתרגל ושוב לתרגל.
המדריך אמר שבכל מקרה נעבוד על שרירים מייצבים וגמישות ומה שנשאר זה לתרגל המון את התנועה עד שהבעיה תיפתר.

אז למה שאלתי אם זה קורה גם לאחרים ?
כי כן, היה חשוב לי לשמוע שיש עוד אנשים שבהתחלה זה הקשה עליהם ואחרי אימונים הצליחו.

תצלם עם משקל, ללא משקל קשה לשמור על טכניקה

כשתהיה לך טכניקה סבירה תעלה משקל, בהתחלה לכולם יש טכניקה בינונית -
רק בסקווט 180 סוף סוף ביצעתי סקווט בטכניקה שאני מרוצה ממנה, וזה חצי שנה של אימונים 3 סקווטים בשבוע

ברור, אני לא ממהר לשום מקום ולא מנסה להרשים אף אחד עם משקלים, לכן אין לי בעיה לחכות ולחכות עם המשקלים עד שהטכניקה תהיה מושלמת.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזה לא רק זה, אלא גם הנסיון שלו בללמד את התרגילים.
ויודע מה ?
מה זה משנה לי ? אם לבד לא הצלחתי להבין, אין רע בללמוד את זה ממישהו שכן יודע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית