הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון טחינה/חמאת בוטנים שלא מעורבבת כראוי

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
אהלן , שמתי לב בתופעה של הטחינה/חמאת בוטנים טבעית שלי שהתחתית של הקופסא מוצקת והחלק שלמעלה הוא יותר נוזלי ,
למרות שאני מערבב זה לא מתאחד כל כך ועדיין למטה זה מוצק ולמעלה ממש נוזלי , איך אני מחשב תערכים של מה שאני שם ככה ? הרי זה ברור שהחלק המוצק יותר דחוס מהחלק הנוזלי אז יש בו יותר שומנים וכו

אין ממש מה לעשות במקרה הזה, תנסה לנער ולערבב טוב טוב לילה לפני השימוש, ועד הבוקר זה אמור להיות הומוגני, זה מה שאני עושה.
במידה וזה לא עוזר אין ממש דרך לחשב את זה

למה אין דרך לחשב את זה? מה ההבדל בין מוצק לנוזלי לא הבנתי? חוץ מזה הרוב שם זה נוזלי רק ממש בסוף נשאר המוצק. בכל מקרה אני שם את הקופסא הפוך לכל הלילה פשוט וזהו..

למה אין דרך לחשב את זה? מה ההבדל בין מוצק לנוזלי לא הבנתי? חוץ מזה הרוב שם זה נוזלי רק ממש בסוף נשאר המוצק. בכל מקרה אני שם את הקופסא הפוך לכל הלילה פשוט וזהו..
אי אפשר לחשב כי יש הפרדה בין השמן למוצקים, ככה שהערכים משתנים

אי אפשר לחשב כי יש הפרדה בין השמן למוצקים, ככה שהערכים משתנים
תשמע פתחת לי תיבת פאנדורה רציני לגמריי.. תמיד חישבתי טחינה לפי מחשבון תזונה והייתי בטוח שזה נכון. גם כמות המוצקים בתחתית ממש לא גדולה.. יש לך מושג האם הערכים שונים משמעותית?

תשמע פתחת לי תיבת פאנדורה רציני לגמריי.. תמיד חישבתי טחינה לפי מחשבון תזונה והייתי בטוח שזה נכון. גם כמות המוצקים בתחתית ממש לא גדולה.. יש לך מושג האם הערכים שונים משמעותית?
אם זה מעורבב גרוה אבל מעורבב אז זה לא הבדל משמעותי, הקטע שאם זה נפרד לחלוטין אז כל השמן צף למעלה, ואז השכבה הזאת היא נטו שמן, וכל השאר הערכים שונים מעט כי היחסים משתנים, יש שם הרבה פחות שמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית