הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה הסיבה שסטרואידים לא חוקיים..?

JohnSnow

משתמש מתחיל
129
9
נק' מוניטין:
9
129
9
למה אי אפשר לעשות את זה חוקי למפתחי גוף (רק בגלל שאני לא רואה סיבה לבן אדם ממוצע להשתמש בזה)...
יש איזה סיבה מסויימת ? חומר בעייתי לשימוש/מסוכן וכו? יש מדינות שזה מותר בהן?

• פותח/ת השרשור
ממה שאני יודע רוב החומרים הם מסוכנים לגוף ולבריאות... לא סיבה מספיק טובה?
עד כמה שידוע לי יש המון דברים שמסוכנים לגוף ולבריאות שהם חוקיים, השאלה אם יש בזה איזה משהו מיוחד.. או שסתם עדיין אין לזה לגליזציה כמו לעוד דברים..

עד כמה שידוע לי יש המון דברים שמסוכנים לגוף ולבריאות שהם חוקיים, השאלה אם יש בזה איזה משהו מיוחד.. או שסתם עדיין אין לזה לגליזציה כמו לעוד דברים..
את האמת שלא יודע... יכול להיות שזו לגליזציה. אחרי הכל משרד הבריאות מאשר למכור קולה ואלכוהול אבל כשזה מגיע למריחוואנה פתאום זה לא בריא. (למרות שזה אשכרה מרפא סרטן).

את האמת שלא יודע... יכול להיות שזו לגליזציה. אחרי הכל משרד הבריאות מאשר למכור קולה ואלכוהול אבל כשזה מגיע למריחוואנה פתאום זה לא בריא. (למרות שזה אשכרה מרפא סרטן).
ירוק מרפא סרטן?
תסביר לי בבקשה מאיפה הפלצת את השטות הזאת.

• פותח/ת השרשור
ירוק מרפא סרטן?
לא רוצה להיות מהחרטטנים האלה אבל יש באתר קנאביס מחקר ישראלי שמראה שזה הורג תאים סרטניים אצרף את זה כשאהיה בבית (לא באמת קראתי אבל זו הכותרת חח)

לא רוצה להיות מהחרטטנים האלה אבל יש באתר קנאביס מחקר ישראלי שמראה שזה הורג תאים סרטניים אצרף את זה כשאהיה בבית (לא באמת קראתי אבל זו הכותרת חח)
ממש לא אחי.
זה לא "מרפא" זה אולי עוזר עם הכאב של הכימו והטיפולים (שזה אגב מעולה), אבל זה לא מרפא.

ממש לא אחי.
זה לא "מרפא" זה אולי עוזר עם הכאב של הכימו והטיפולים (שזה אגב מעולה), אבל זה לא מרפא.
מכנים קרקע פוריה ללגליזציה. כשזה יהיה חוקי תחת סיסמאות האלו הרבה גורמים ירוויחו סכומים נכבדים.

• פותח/ת השרשור
ממש לא אחי.
שמע אני באמת לא יודע מה איבחנת ממה שרשמתי אבל רק אמרתי שיש כתבה על זה לא הבעתי דעה רק הצגתי עובדה על זה שיש כתבה .

ירוק מרפא סרטן?
יש איזה מישהו שהיה לו גידול סרטני, (במוח נראלי), אחרי שנה רצופה שהוא לקח קנביס באופן קבוע הגידול קטן מגודל של ענב לגרעין. זוכר שחבר הראה לי את הכתבה, משהו בחול נורבגיה או משהו..

יש איזה מישהו שהיה לו גידול סרטני, (במוח נראלי), אחרי שנה רצופה שהוא לקח קנביס באופן קבוע הגידול קטן מגודל של ענב לגרעין. זוכר שחבר הראה לי את הכתבה, משהו בחול נורבגיה או משהו..
ואז מצאו אצלו כוחות מיוחדים וקראו לו grass-man.

למה אי אפשר לעשות את זה חוקי למפתחי גוף (רק בגלל שאני לא רואה סיבה לבן אדם ממוצע להשתמש בזה)...
יש איזה סיבה מסויימת ? חומר בעייתי לשימוש/מסוכן וכו? יש מדינות שזה מותר בהן?
יש המון סטרואידים (בעיקר בעבר) שהיו מאושרים לשימוש רפואי.
כשאני אומר סטרואידים, אני מתכוון למה שאתה מתכוון - הסטרואידים האנאבוליים/אנדרוגניים
המוכר ביותר, ועד היום ובעצם לעולם, הוא הטסטוסטרון.
בעבר היו גם ננדרולון, מתאן (דיבול), אנאבר ועוד ועוד
בין אם השימוש בהם לא היה ידוע עד סופו בהשלכות ותופעות הלוואי, וגם לאחר מכן - השימוש היה מוגבל במרשם רופא ופיקוח קרוב וצמוד
כיום לרוב ה-AAS אין מקום בשל תופעות הלוואי, כך שבטח ובטח מינוני על שהם בגדר ה-Abuse לא יותרו
הרי תחשוב על זה, אפילו בתרופות OTC יש הגבלה לשימוש (ראה עלון לצרכן) והיו מקרים (בילדרים) שנפגעו ואף עד כדי קריסת הכליות מלמשל שימוש באיבופרופן

שימוש לא מבוקר בחומרים מהסוג הזה עלולים לגרום לבעיה במערכת המין של המשתמש שלא תדבר על העלאת הסיכון לסרטן הכבד

ואז מצאו אצלו כוחות מיוחדים וקראו לו grass-man.
צחוק צחוק אבל מריחואנה עוזרת יותר מהכימו . בנתיים היא עזרה לכמה מאות אנשים שאני מכיר אישית שהיא העלימה את הגידול אחרי כמה חודשים בין חצי שנה ל 8 חודשים לגמרי

צחוק צחוק אבל מריחואנה עוזרת יותר מהכימו . בנתיים היא עזרה לכמה מאות אנשים שאני מכיר אישית שהיא העלימה את הגידול אחרי כמה חודשים בין חצי שנה ל 8 חודשים לגמרי
שמעתי על הורדת כאב. לגבי העלמת גידולים זה כבר מעבר להבנתי.

שמעתי על הורדת כאב. לגבי העלמת גידולים זה כבר מעבר להבנתי.
אמיתי אחי , תכתוב בגוגל מריחואנה מקטינה גידולים סרטניים ותיווכח . לא פלא שחברות התרופות בלחץ מהצמח הזה .
ולא סתם אישרו אותו בארהב במדינות מסויימות . רק בישראל הוא נחשב כסם מסוכן . זה פשוט לא ייאומן

לדעתי ? אם אתם שואלים אותי . מי שמשתמש בחומרים אנבולים שהם רעילים לגוף ממליץ לו לעשן מריחואנה . אני לא מעודד אבל אם כבר משתמשים בחומרים שהם רעילים כגון דיבול אנדרול סופרדרול זאת המלצתי .
*ראו זאת בגדר המלצה בלבד ולא כטיפול רפואי 🤩🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית