עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עד כמה שידוע לי יש המון דברים שמסוכנים לגוף ולבריאות שהם חוקיים, השאלה אם יש בזה איזה משהו מיוחד.. או שסתם עדיין אין לזה לגליזציה כמו לעוד דברים..ממה שאני יודע רוב החומרים הם מסוכנים לגוף ולבריאות... לא סיבה מספיק טובה?
את האמת שלא יודע... יכול להיות שזו לגליזציה. אחרי הכל משרד הבריאות מאשר למכור קולה ואלכוהול אבל כשזה מגיע למריחוואנה פתאום זה לא בריא. (למרות שזה אשכרה מרפא סרטן).עד כמה שידוע לי יש המון דברים שמסוכנים לגוף ולבריאות שהם חוקיים, השאלה אם יש בזה איזה משהו מיוחד.. או שסתם עדיין אין לזה לגליזציה כמו לעוד דברים..
ירוק מרפא סרטן?את האמת שלא יודע... יכול להיות שזו לגליזציה. אחרי הכל משרד הבריאות מאשר למכור קולה ואלכוהול אבל כשזה מגיע למריחוואנה פתאום זה לא בריא. (למרות שזה אשכרה מרפא סרטן).
לא רוצה להיות מהחרטטנים האלה אבל יש באתר קנאביס מחקר ישראלי שמראה שזה הורג תאים סרטניים אצרף את זה כשאהיה בבית (לא באמת קראתי אבל זו הכותרת חח)ירוק מרפא סרטן?
תסביר לי בבקשה מאיפה הפלצת את השטות הזאת.
ממש לא אחי.לא רוצה להיות מהחרטטנים האלה אבל יש באתר קנאביס מחקר ישראלי שמראה שזה הורג תאים סרטניים אצרף את זה כשאהיה בבית (לא באמת קראתי אבל זו הכותרת חח)
מחקר ישראלי חדש מצא שקנאביס הורג תאים סרטנייםירוק מרפא סרטן?
מכנים קרקע פוריה ללגליזציה. כשזה יהיה חוקי תחת סיסמאות האלו הרבה גורמים ירוויחו סכומים נכבדים.ממש לא אחי.
זה לא "מרפא" זה אולי עוזר עם הכאב של הכימו והטיפולים (שזה אגב מעולה), אבל זה לא מרפא.
שמע אני באמת לא יודע מה איבחנת ממה שרשמתי אבל רק אמרתי שיש כתבה על זה לא הבעתי דעה רק הצגתי עובדה על זה שיש כתבה .ממש לא אחי.
זה לא "מרפא" זה אולי עוזר עם הכאב של הכימו והטיפולים (שזה אגב מעולה), אבל זה לא מרפא.
v
יש איזה מישהו שהיה לו גידול סרטני, (במוח נראלי), אחרי שנה רצופה שהוא לקח קנביס באופן קבוע הגידול קטן מגודל של ענב לגרעין. זוכר שחבר הראה לי את הכתבה, משהו בחול נורבגיה או משהו..ירוק מרפא סרטן?
ואז מצאו אצלו כוחות מיוחדים וקראו לו grass-man.יש איזה מישהו שהיה לו גידול סרטני, (במוח נראלי), אחרי שנה רצופה שהוא לקח קנביס באופן קבוע הגידול קטן מגודל של ענב לגרעין. זוכר שחבר הראה לי את הכתבה, משהו בחול נורבגיה או משהו..
יש המון סטרואידים (בעיקר בעבר) שהיו מאושרים לשימוש רפואי.למה אי אפשר לעשות את זה חוקי למפתחי גוף (רק בגלל שאני לא רואה סיבה לבן אדם ממוצע להשתמש בזה)...
יש איזה סיבה מסויימת ? חומר בעייתי לשימוש/מסוכן וכו? יש מדינות שזה מותר בהן?
קודם כל יש מלא עדויות של אנשים שדיווחו בכמה כתבות בטלוויזיה שהגראס העלים עם הזמן את הגידול וזה מוכח ! זה לא היה בין רגע אלא לקח כמה חודשיםv
לא הייתי קורא לזה מקור אמין
תמשיך לצחוק כמה שבא לך, זה מוכח מחקרית.ואז מצאו אצלו כוחות מיוחדים וקראו לו grass-man.
צחוק צחוק אבל מריחואנה עוזרת יותר מהכימו . בנתיים היא עזרה לכמה מאות אנשים שאני מכיר אישית שהיא העלימה את הגידול אחרי כמה חודשים בין חצי שנה ל 8 חודשים לגמריואז מצאו אצלו כוחות מיוחדים וקראו לו grass-man.
שמעתי על הורדת כאב. לגבי העלמת גידולים זה כבר מעבר להבנתי.צחוק צחוק אבל מריחואנה עוזרת יותר מהכימו . בנתיים היא עזרה לכמה מאות אנשים שאני מכיר אישית שהיא העלימה את הגידול אחרי כמה חודשים בין חצי שנה ל 8 חודשים לגמרי
אמיתי אחי , תכתוב בגוגל מריחואנה מקטינה גידולים סרטניים ותיווכח . לא פלא שחברות התרופות בלחץ מהצמח הזה .שמעתי על הורדת כאב. לגבי העלמת גידולים זה כבר מעבר להבנתי.