הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בפרק כף היד

• פותח/ת השרשור Left
  • פורסם בתאריך

Left

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום,
אשמח לייעוץ מה לעשות עם כאב בשורש כף היד וקצת חולשה באגודל בעיקר כשאני לוקח את היד אחורה (מורגש בbench ו-military press ושכיבות שמיכה),
לקחתי הפסקה ייזומה מהחד"כ כבר שבועיים ויש ימים שאני מרגיש שיפור ויש ימים שזה חוזר, אני חושב שאני גם ישן לא טוב על היד.
כרגע קבעתי תור לרופא בצבא ( ייקח זמן), מורח משחה אנטי דלקתית, ועושה קצת תרגילי מתיחות, אשמח גם להמלצות לרופא ספורט באזור ראשון לציון.

הערכה רבה מראש.

גם לי היה מה שאתה אומר,בתור המלצה אני ממליץ לך להפסיק עם התרגילים שמכאיבים לך באזור,אבל כן לעשות תרגילים שאינם מכאיבים לך באזור.
אין צורך להפסיק מפעילות באופן שוטף,אלא רק ממה שמכאיב.
אני לא פעלתי בחוכמה והמשכתי למרות הכאב באישור המדריכים כמובן,כמו כן המדריכים טעו והכאב רק החמיר.
תפעיל שיקול דעת אישית,אל תסמוך על כל מדריך\מאמן,ישנם רבים שטועים ואינם בקיאים בכל נושא.

כאבים מסוג זה עלולים גם לדרוש פרק זמן של חודשים עד להחלמה. אני מבין שהכאבים מתגברים בלחיצות, אם כן, נסה להמנע מהן לתקופה של חודש לפחות ואז בדוק שוב בהדרגה. האם המקור לכאבים הוא טראומה שעברת?

תנסה לעשות את אותם התרגילים תוך שמירה על מנח נטראלי של שורש כף היד ועומס קטן יותר מהרגיל.
אתה יכול להעזר ברצועות התומכות בשורש כף היד.
במידה והכאבים לא עוברים גש לפיזיו .
אין מה להתרגש מכאבים מסוג זה אם אינם מופיעים במנוחה , וכמובן אפשר גם לבנות תוכנית אימונים עם תרגילים חלופיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית