הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון מה פחות מזיק?

אוסנת

משתמש מתחיל
71
1
נק' מוניטין:
1
71
1
מה עדיף בדיאטה (של כמה שפחות שומנים, גם אם נחשבים ״בריאים״) חטיף חלווה 20 גר ללא סוכר או כמה כפות (אותו ערך קלורי) של טחינה גולמית? אני לא יודעת מה עדיף/ יהיה פחות מזיק מבחינת שומנים או יפגע בדיאטה. בכלל עוד הצעות למאכלים דלים בשומן ובלי סוכר לדיאטה אבל עם קלוריות. לא כבדים תודה

מאכלים מהסוג הזה לא מזיקים ובכמויות האלה והשוואות כאלה זה ממש לא משנה מה תבחרי, תלכי את מה שאת אוהבת יותר
בחירות קטנות בתפריט זה משהו שתצטרכי ללמוד לעשות באופן ספונטני, כי הן לא מה שיקבעו את כל התהליך

• פותח/ת השרשור
אני יודעת אבל נגיד לאכול את זה על בסיס יום יומי כל יום.. זה לא יזיק עדיין? יש דברים אחרים יותר בריאים ופחות ״מזיקים?״

אני יודעת אבל נגיד לאכול את זה על בסיס יום יומי כל יום.. זה לא יזיק עדיין? יש דברים אחרים יותר בריאים ופחות ״מזיקים?״
שוב, זה לא מזיק
אם יש בחלווה למשל חומרים נוספים לא טובים, כמו שמן דקלים לדוגמא, אז כנראה האופציה הזאת פחות טובה, אבל אם ההבדלים הם קטנים ונטו במזון עצמו, אז אין משהו מזיק יותר או פחות

• פותח/ת השרשור
אני משלבת הכל מהכל יום שאני אוכלת מה שאני רוצה בכיף עם חברים או משפחה יכול להיות המבורגר/ פסטה/ מוקפץ, עוד יום של גלידה או קרפ/ פנקייקים, יום נוסף בבית של משהו מתוק כמו לחם עם שוקולד/ טוסט/ גלידה/ ויום של אוכל ביתי- פסטה/ פתיתים/ אורז/ קוסקוס ושניצלים. אז ביצים האחרים רציתי משהו עם פחות שומן בשביל לאזן זאת הסיבה..

אני משלבת הכל מהכל יום שאני אוכלת מה שאני רוצה בכיף עם חברים או משפחה יכול להיות המבורגר/ פסטה/ מוקפץ, עוד יום של גלידה או קרפ/ פנקייקים, יום נוסף בבית של משהו מתוק כמו לחם עם שוקולד/ טוסט/ גלידה/ ויום של אוכל ביתי- פסטה/ פתיתים/ אורז/ קוסקוס ושניצלים. אז ביצים האחרים רציתי משהו עם פחות שומן בשביל לאזן זאת הסיבה..
זה לא ממש עובד ככה, אם את רוב הימים אוכלת רע, זה לא משנה ההבדל הקטן הזה בין חלווה לטחינה, ההבדלים האלה אולי ישנו משהו בתפריט מוקפד מאוד

• פותח/ת השרשור
זה נקרא לאכול רע? זה נראה לי שילוב של דברים כיפיים ואכילה בריאה בשאר הימים. בן אדם לא יכול כל החיים לאכול לפי משטר ודיאטה.. או אכילה ״נקייה״ בסוף כולם נופלים גם אלו שהכי הדוקים. ואנשים רגילים נורמטיביים אוכלים את הדברים האלה בכלל כל יום. אז פה זה איזון

זה נקרא לאכול רע? זה נראה לי שילוב של דברים כיפיים ואכילה בריאה בשאר הימים. בן אדם לא יכול כל החיים לאכול לפי משטר ודיאטה.. או אכילה ״נקייה״ בסוף כולם נופלים גם אלו שהכי הדוקים. ואנשים רגילים נורמטיביים אוכלים את הדברים האלה בכלל כל יום. אז פה זה איזון

מנה של המבורגל עם ציפס ותוספות יכולה להגיע ל 800 קלוריות(שזה המון במיוחד לאישה) ובישביל להרזות את צריכה לייהיות במאזן קלורי שלישי (לאכול פחות קלוריות ממה שהגוף צריך ביום)
ותתפלאי שמי שרוצה להגיע לתוצאות צריך לייהיות "במשטר" וגם אם הוא נופל הוא עושה ככה שזה ייכנס לסך הקלוריות היומיות שלו..
בגלל זה יש לך מאמרים באתר ממליץ לך לעבור. עליהם
כי מה שאת עושה זה לא דיאטה..

כל המתוקים שתיארת הם מלאים בקלוריות ריקות, ובכיף את יכולה בארוחת פנקייקס אחת להגיע לחצי מכמות הקלוריות היומיות שלך
אני לא אומר להימנע לחלוטין מכל זה, אבל אם את כל יום, או כמה ימים בשבוע אוכלת ככה, אז את צריכה לדעת שזה כן יפגע בהתקדמות והתוצאות שלך
אני לא חושב שצריך לעשות משטר צבאי, אבל כן צריך איזושהי משמעת עצמית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית