הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אנדי הול הוויטליפטר?

• פותח/ת השרשור
מהמוכשרים ביותר(רוסים/איראניים לרוב) כולם משתמשים וכל מי שלא יודע להסתיר ייפסל, זו הכוונה.

בקשר לתרגיל של סרג' זה olympic style press, זה לא אותו תרגיל כמו axle press שעושים strict כמו מיליטרי, התנועה מתחילה בכתף ומסתיימת בשראג, מעבר לזה אין שום דבר זהה בתנועות.

מאז שהאדם הראשון השתמש בolympic press בסוף שנות ה50(Tony Garcy) ההרמה שרדה 3 אולימפיאדות עד שהצביעו שאסור להשתמש בה והעיפו אותה ב1972 כי היו מתאמנים כל כך טכניים וחזקים היו מוציאים layback כל כך חזק מה4 ראשי והגב התחתון שהמוט היה עולה באותה מהירות כמו ג'רק(בניגוד למיליטרי פרס).

אפשר לומר שמ1976 wl הפך להיות מה שהוא היום(עם השוני היחיד שהיו כאלה שעשו split snatch עד אמצע שנות ה80)

אני יודע את ההיסטוריה ובכוונה הבאתי לך דוגמא של הרמה יפה במשקל כבד מאוד.

בכל מקרה, וויטליפטינג מצריך גמישות , מהירות , כוח מתפרץ וכוח אבסוליטי הכל ביחד ברמה הכי גבוהה שיש.
יש לך מרימים שנותנים 400 סקוואט אבל עדיין לא קרובים כל כך לשיאי עולם.
מצד שני יש לך גרוזיני שעדיין בנוער שכבר שבר שיא עולם בהנפה ומאוד קרוב לשיא עולם בדחיקה.

אדי צריך להוכיח שהוא לא "סתם חזק" אלא גמיש , מהיר , טכני עם קורדינציה(אני לא מדבר על אספקטים מנטליים כי את זה ברור שיש לו) טובה כדי להרים משקלים כבדים תחת החוקים האולימפים.
אני לא טוען שהוא לא, אבל הוא עוד לא הוכיח שהוא כן.
מבחינתי זה יפה מאוד לראות בן אדם כמוהו שמבין את המשמעות של להיות באולימפידה לעומת פווארליפטינג, הרי נכתב פה בעבר שהוא יכול ללכת לפווארליפטינג ולהיות אלוף עולם די בקלות ובכל זאת הוא בוחר בדרך האולימפית , יש לכך סיבה וכנראה כל מה שכתבתי כאן בעבר הוא היה מסכים איתי.

בכל מקרה, וויטליפטינג מצריך גמישות , מהירות , כוח מתפרץ וכוח אבסוליטי הכל ביחד ברמה הכי גבוהה שיש.
מצד שני יש לך גרוזיני שעדיין בנוער שכבר שבר שיא עולם בהנפה ומאוד קרוב לשיא עולם בדחיקה.

אדי צריך להוכיח שהוא לא "סתם חזק" אלא גמיש , מהיר , טכני עם קורדינציה(אני לא מדבר על אספקטים מנטליים כי את זה ברור שיש לו) טובה כדי להרים משקלים כבדים תחת החוקים האולימפים.
מבחינתי זה יפה מאוד לראות בן אדם כמוהו שמבין את המשמעות של להיות באולימפידה לעומת פווארליפטינג, הרי נכתב פה בעבר שהוא יכול ללכת לפווארליפטינג ולהיות אלוף עולם די בקלות ובכל זאת הוא בוחר בדרך האולימפית , יש לכך סיבה וכנראה כל מה שכתבתי כאן בעבר הוא היה מסכים איתי.
מסכים איתך, כדי להיות ברמה של טלחאדזה, סלימי ומינסיאן כח לא יספיק לו.
יהיה מעניין אם הוא יילך לשם כי הבנאדם לוחץ מעל הראש 200 לחזרות די בקלות ו210+ עם מוט בעובי 50mm, מן הסתם שהקלין לא פקטור אם יש לו פחות או יותר חתירה בעמידה עם 216 קילו.

• פותח/ת השרשור
מסכים איתך, כדי להיות ברמה של טלחאדזה, סלימי ומינסיאן כח לא יספיק לו.
יהיה מעניין אם הוא יילך לשם כי הבנאדם לוחץ מעל הראש 200 לחזרות די בקלות ו210+ עם מוט בעובי 50mm, מן הסתם שהקלין לא פקטור אם יש לו פחות או יותר חתירה בעמידה עם 216 קילו.

בדר"כ קלין הוא לא פקטור לאף אחד מהמרימים האולימפים ברמה הגבוהה, לרובם יש קלין יותר גבוה מהדחיקה.

אותי מעניין אם הוא יעשה SPLIT JERK או FULL JERK
בכל מקרה זה יהיה מעניין לראות את זה

מה שמעצבן פה,
זה שהוא יכול לעשות קלין דחיקה בכיף עם 280 קילו.
הבנאדם עשה לוג סטריקט פרס עם 220.
יש לו פרס של 240 בשקט.

קצת תנופה מהברך והוא מעיף איתו למעלה 280 וגם את סלימי על הדרך

• פותח/ת השרשור
מה שמעצבן פה,
זה שהוא יכול לעשות קלין דחיקה בכיף עם 280 קילו.
הבנאדם עשה לוג סטריקט פרס עם 220.
יש לו פרס של 240 בשקט.

קצת תנופה מהברך והוא מעיף איתו למעלה 280 וגם את סלימי על הדרך

נו יאללה, הלוואי!!!
זה יהיה מאוד מעניין לראות ומאוד חשוב לענף.

• פותח/ת השרשור

הפורום הזה איבד מזמן את הבושה. מזמן

אתה מדבר על ה280 או על סלימי?

מדבר על ה280 שאתה צופה לו.

למה איבד את הבושה?

אגב בדיוק בגלל דברים כאלו (מה שהבאת בסרטון) להרמת משקולות יש חוקים וצריך לנקות , לדחוק ולהניף לפי החוקים האלו (מנסים למנוע כמה שיותר פציעות)

למה איבד את הבושה?
האמת אני צוחק.
אבל אני באמת חושב שבשביל מכונה כזאת, לא כל כך צריך כוח מתפרץ ברמה גבוהה.
מספיק טכניקה נכונה וכוח.
כיום הוא הפרסר החזק בעולם, והדדליפטר החזק בעולם.

• פותח/ת השרשור
האמת אני צוחק.
אבל אני באמת חושב שבשביל מכונה כזאת, לא כל כך צריך כוח מתפרץ ברמה גבוהה.
מספיק טכניקה נכונה וכוח.
כיום הוא הפרסר החזק בעולם, והדדליפטר החזק בעולם.

אתה צודק בנוגע לקלין דחיקה, זה יותר הרמה שמבטאת את הכוח האבסולוטי שלך.
להניף זה כבר סיפור אחר...

• פותח/ת השרשור
מסכים איתך,
ומספיק לראות את אולם התחרות הנידח עם כמות אפסית של צופים בארץ.

בשנתיים האחרונות התחרויות התקיימו בהרצליה פיתוח.
והיו סביבות ה400 צופים (ב2 הימים יחדיו)

עד כמה שזכור לי שיין המאן עבר מ-PL ל-WL ודי מהר נהיה אלוף ארה"ב, למרות טכניקה לא מושלמת. אז לא כזה הזוי אם גם אדי הול, שיותר חזק אפילו, יגיע רחוק.

• פותח/ת השרשור
עד כמה שזכור לי שיין המאן עבר מ-PL ל-WL ודי מהר נהיה אלוף ארה"ב, למרות טכניקה לא מושלמת. אז לא כזה הזוי אם גם אדי הול, שיותר חזק אפילו, יגיע רחוק.

זכור לך אמריקאי על הפודיום השנים האחרונות באלומיפידה גם? כי לי לא... (אולי אחת בSHW)

בשנתיים האחרונות התחרויות התקיימו בהרצליה פיתוח.
והיו סביבות ה400 צופים (ב2 הימים יחדיו)
מזכיר לכם שאין רמה בארץ. כשאליפות אירופה התארחה כאן בתל אביב, ההיכל היה מלא עד אפס מקום

בעזהי"ת

אני מסרב להאמין שאדי הול הינו יצירה שאין ולא הייתה כדוגמתה, ברמה שאם רק יעביר את עצמו לעולם המשקולנות האולימפית הוא ישמיד את כולם. מילא הרומנטיקה הישנה של פידור אמליאננקו המגיע להשמיד את האמריקאים המנוונים של ה-UFC,, מה שגם הוא לא התרחש בסופו של יום. אני כבר לא מדבר על ההבדלים הטכניים בין הסטרונגמן והמשקולנות (להביא לוג לגובה הכתפיים, זה ממש לא כמו להביא בארבל), ועל כך שלמשקולנות האולימפית מגיעים הקרם דה לה קרם של האתלטים - לא אספסוף אקראי.

רק ניקח את הקטע הפרמקולוגי, כדי לפסול את הרעיון: האם אדי הול יוכל לשחזר את היכולת שלו מתחום שאין בו שום ניטור באשר הוא, לתחום שסוף סוף על מנת להתחמק ביעילות מהניטור שלו אתה צריך להשקיע משאבים רבים ברמת הממסד האיראני שרואה כמובן בהצלחה במשקולנות ערך פטריוטי ומעמיד את כל הלוגיסטיקה הדרושה עד הפרט האחרון? נראה ברור שלא.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית