הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אנדי הול הוויטליפטר?

• פותח/ת השרשור
מזכיר לכם שאין רמה בארץ. כשאליפות אירופה התארחה כאן בתל אביב, ההיכל היה מלא עד אפס מקום

אותם אנשים שהגיעו לאליפות אירופה גם הגיעו לאליפות הארץ (כשהיא התקיימה בהרצליה).
זה נכון שהיום אין רמה בארץ, אבל יש לנו כמה צעירים מאוד מוכשרים שיגיעו לאליפויות אירופה קלאס A וגם אולי יקחו מדליות.
מדליה אולימפית זה כבר סיפור אחר.
אגב גם באיגוד האירופאי אנחנו לא פראיירים בכלל ויש לנו נציגות יפה מבחינת מקבלי ההחלטות וכו'.
הספורט הזה "התחדש" בגלל הקרוספיט אבל הוא מאז במגמת עליה מטורפת.

זכור לך אמריקאי על הפודיום השנים האחרונות באלומיפידה גם? כי לי לא... (אולי אחת בSHW)

אין אפילו טיפת קשר בין מה שאתה אמרת למה שאני אמרתי.
אבל שאני אבין, אם אדי הול לא זוכה במדליה אולימפית - מבחינך המעבר שלו ל-WL הוא כישלון?

• פותח/ת השרשור
אין אפילו טיפת קשר בין מה שאתה אמרת למה שאני אמרתי.
אבל שאני אבין, אם אדי הול לא זוכה במדליה אולימפית - מבחינך המעבר שלו ל-WL הוא כישלון?

כשאלוף עולם בספורט א' עובר לספורט ב' זאת הצהרת כוונות.

אני לא מצפה ממנו למדליה אולימפית, אני כן מצפה ממנו to live up tp the hype ולהביא משקלים יפים, אפילו להכנס לאולימפיאדה יהיה מכבד מאוד.
מייקל ג׳ורדן עזב את הNBA כדי להוכיח את עצמו בבייסבול אתה חושב שהוא נכנס לבייסבול כדי להיות שחקן ממוצע? האם זה היה כשלון מבחינתו ומבחינת האוהדים שלו? ברור שכן וכדי להחזיק את הכבוד הוא חזר בגיל מבוגר לNBA ולקח עוד 3 אליפויות.

כשאלוף עולם בספורט א' עובר לספורט ב' זאת הצהרת כוונות.

אני לא מצפה ממנו למדליה אולימפית, אני כן מצפה ממנו to live up tp the hype ולהביא משקלים יפים, אפילו להכנס לאולימפיאדה יהיה מכבד מאוד.
מייקל ג׳ורדן עזב את הNBA כדי להוכיח את עצמו בבייסבול אתה חושב שהוא נכנס לבייסבול כדי להיות שחקן ממוצע? האם זה היה כשלון מבחינתו ומבחינת האוהדים שלו? ברור שכן וכדי להחזיק את הכבוד הוא חזר בגיל מבוגר לNBA ולקח עוד 3 אליפויות.

נו אז להיות אלוף ארה"ב, שיאן ארה"ב ומקום 7 בקט' באולימפיאדה נראה לי כמו הישג מכובד בהחלט עבור "מהגר". לא הבנתי למה הזלזול בשיין המאן...

• פותח/ת השרשור
נו אז להיות אלוף ארה"ב, שיאן ארה"ב ומקום 7 בקט' באולימפיאדה נראה לי כמו הישג מכובד בהחלט עבור "מהגר". לא הבנתי למה הזלזול בשיין המאן...

כהישג אישי זה אחלה, הנחש והרקון חושבים שיש לו סיכוי לשבור שיאי עולם. אני (והצדיק גם)אומר שהסיכוי לא כזה גבוה כמו שהם חושבים.
איפה הזלזול?

כהישג אישי זה אחלה, הנחש והרקון חושבים שיש לו סיכוי לשבור שיאי עולם.
מה שמוזר זה שהוא דיבר על לעבור לליפטינג.
למה שלא ישבור קודם שיאים בענף שמוכר לו אני לא מבין

• פותח/ת השרשור
מה שמוזר זה שהוא דיבר על לעבור לליפטינג.
למה שלא ישבור קודם שיאים בענף שמוכר לו אני לא מבין

אם אתה שואל אותי, הוא מכוון למדליה אולימפית והוא רוצה לעשות משהו שעד היום אף אחד לא הצליח
+
הוא חושב שפווארליפטינג זה ספורט קקיוני וליצני והוא לא רואה שום תועלת בלהיות אלוף עולם שם אחרי שהוא היה אלוף עולם בwsm .
והדרך שהוא מסתכל ספורט כוח:
וויטליפטינג>Wsm >פווארליפטינג

אני לא מתחרה / מבין בWL, אבל אני ממש לא חושב שזה ספורט משעמם לצפיה. יש באולימפיאדה כל כך הרבה ענפים מזוויעים לצפיה, שאני ממש לא חושב שזה בכלל קריטריון. גם מבחינת פופולריות אני בטוח שWL ממש לא בתחתית הרשימה.

״מי שיודע להסתיר״. אין ספק שיש בדיקות בתחום, אבל יש המון פוליטיקה. לא מזמן קראתי שאחת הסיבות שרוסיה הושעתה היא כי פשוט ביצעו אצלהם פי 3-5 יותר בדיקות מאשר שאר הנבחרות, ומבחינת אחוזי נכשלים, הם לא יוצאי דופן.
מעבר לזה, אני מסתמך על עדותו של אדון מישה קוקלייב בלבד, שטען חד משמעית שהכל מכור ופוליטי, מתחרים, מדינות וספונסרים באופן שיטתי מממנים שוחד למפקחים שמבצעים את הבדיקות.

לגבי כמה אדי הול כשרון? בכל הנוגע לכוח - כשרון ענק. הוא צעיר יחסית (29) ולא מתחרה מגיל 13. ריסק כמעט כל שיא שקשור לכוח טהור. מבחינת מרכיב הכוח אין בכלל ספק שהוא אכן האיש החזק בעולם. לדעתי השאלה היא אם הוא יכול ו/או יש לו זמן לפתח את הגמישות והתנועתיות שדרושה לWL. בדר״כ שסוחבים מאסת שריר מאוד גבוהה, הטווח תנועה קטן משמעותית, במיוחד בכתפיים.

לגבי איזה ספורט כוח אדי מעדיף? אני חושב שזה ברור. החלום שלו היה WSM. הוא התאמן שנים לWSM. קשה להאמין שהוא ישקיע כל כך הרבה בספורט שהוא חושב ש״נחות״. הסיבה לטענתו שהוא לא ממשיך בזה היא בריאותית. אין ספק שלשקול 200 קילו זה מאוד לא בריא. הדבר הראשון שעשה אחרי שזכה - דיאטה.

בקשר לשיין האמן הבנאדם אתלט ברמות הכי גבוהות, הבנאדם יכול היה להטביע עם 160 קילו מ.ג. בגובה 1.75, משימה שקשה גם אנים גבוהים יותר וששוקלים חצי(היו סרטוהים שלו קופץ מהמקום וגם מטביע), אני בספק אם אדי אתלט ברמה של וויטליפטינג כי הכח בוודאי שם.
בקשר לשיין שוב- היה לו טוטאל של מעל 430 עם וקלין אנד גרק של 240.

attachment.php

מסכים איתך,
ומספיק לראות את אולם התחרות הנידח עם כמות אפסית של צופים בארץ.
WL הרבה יותר תחרותי ומהנה לצפייה מPL תכלס, אנשים נלחמים שם על כל קילו וברוב התחרויות יש עניין על המקום הראשון, בטח שיש עניין על מקומות 2 ו3

בקשר לשיין האמן הבנאדם אתלט ברמות הכי גבוהות, הבנאדם יכול היה להטביע עם 160 קילו מ.ג. בגובה 1.75, משימה שקשה גם אנים גבוהים יותר וששוקלים חצי(היו סרטוהים שלו קופץ מהמקום וגם מטביע), אני בספק אם אדי אתלט ברמה של וויטליפטינג כי הכח בוודאי שם.
בקשר לשיין שוב- היה לו טוטאל של מעל 430 עם וקלין אנד גרק של 240.

attachment.php

WL הרבה יותר תחרותי ומהנה לצפייה מPL תכלס, אנשים נלחמים שם על כל קילו וברוב התחרויות יש עניין על המקום הראשון, בטח שיש עניין על מקומות 2 ו3
בPL זה לא ככה?
שניהם משעממים לי באותה מידה בגדול

מה שהוא אמר:
בPL זה לא ככה?

רק שבPL יש רייג' ואפשר להנות מסרטוני מוטיבציה וכו' 😄

בPL זה לא ככה?
בPL יש לפעמים פערי טוטאל של עשרות קילוגרמים וגם לא מדרגים כל הרמה בנפרד אלא רק טוטאל, תכניס את עניין המיליון קטגוריות ולדעתי פאוורליפטינג יוצר הרבה פחות עניין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית