הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר מסה או חיטוב?

AirblastX

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אז ככה, שלום לכולם
אני רוצה להתחיל בזה שאני די חדש בכל התחום של הספורט וקראתי המון, הוצפתי בהרבה מידע שגם הרבה בילבל אותי ובסופו של דבר החלטתי להיכנס ולעלות מסה.
התאמנתי תקופה של שלושה חודשים שאכלתי בה הרבה (יש לציין שגם היו הפסקות כי אני בצבא).
עליתי בתקופה הזאת 5.5 קילו המשקל שלי עכשיו הוא בערך 82 אחרי המסה ו 1.77(יש לציין שגם לקחתי גיינר).
לפני שבועיים החלטתי לעשות חיטוב ואני מקפיד על תזונה נכונה עם הרבה חלבונים, שומנים במידה ופחממות במידה (כמה שאפשר בכל זאת זה צבא) ומתחילות השאלות אולי לא עשיתי מספיק מסה ואולי התחלתי מוקדם מידי.
אשמח לתגובות
(התמונות צולמו שעה אחרי אימון אז מצטער אני יכול להעלות חדשות מחר אם זה משפיע)
על כמה אחוז שומן אני בערך?
תמונות
2948817.png

723866.png

נערך לאחרונה:
נראה אזור ה15-16

3 חודשים מסה זה באמת מעט מדי.

איך נראה התפריט שלך כרגע?
ואיך תוכנית האימון?

• פותח/ת השרשור
נראה אזור ה15-16

3 חודשים מסה זה באמת מעט מדי.

איך נראה התפריט שלך כרגע?
ואיך תוכנית האימון?

אין לי תפריט מסודר אבל יש לי בראש מה לאכול כל יום
לדוגמא בבוקר: גביע קוטג' כמה ירקות ואולי איזה ביצה בצד לפעמים בא עם פרוסת לחם אחת או כמה פריכיות

בצהריים זה משתנה כל הזמן אז לא יכול להגיד לך קבוע אבל משתדל כמה שיותר חלבון ופחממות לא הרבה וגם שומנים אם יש זיתים או כל דבר אחר

ערב: גם משתנה..
ואחרי אימון חלבון
עכשיו אני עוד כמה ימים מתחפשש אני רוצה להירשם לחדר כושר.. המלצה שלך כמה זמן לעשות מסה? אני רוצה תוצאות יפות ב 5 חודש.. תוכל להמליץ על משהו?

המלצה שלך כמה זמן לעשות מסה? אני רוצה תוצאות יפות ב 5 חודש.. תוכל להמליץ על משהו?
אין זמן קבוע, זה תלוי בהתקדמות

עכשיו אני עוד כמה ימים מתחפשש אני רוצה להירשם לחדר כושר.
תבנה לך תפריט טוב אחרי שתבין מה הסדר יום שלך, ואחרי הרישום לחדכ תבנה גם תפריט

Back
למעלה תחתית