הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם תזונאים ממליצים על שימוש באבקות חלבון?

• פותח/ת השרשור TreMix
  • פורסם בתאריך

TreMix

משתמש מתחיל
57
3
נק' מוניטין:
3
57
3
היי ,
לאחרונה רציתי להתחיל להשתמש באבקות חלבון.
ואבא שלי אמר שהוא לא יודע אם זה בטוח ובריא אז הוא אמר שנלך לתזונאית והיא תגיד לנו אם זה בסדר להשתמש או לא ??
וראיתי שגם הוא חיפש מאמרים בנושא.
אז רציתי לדעת האם תזונאים ממליצים על אבקות חלבון או אוסרים את השימוש בו?? ואם כן אז יש מאמרים שתוכלו לתת לי כדי שיקרא??

רוב התזונאים/יות שלא מתמחים בתחום הספורט יגידו שאבקת חלבון מסוכנת או כל שקר אחר.

נעשה לך טיפה סדר בראש כדי שתבין :

אבקת חלבון היא תוסף מזון ז"א שהאבקה לא מחליפה את האוכל המוצק שאתה אוכל אלא נצרכת בנוסף אליו.

דבר שני אבקת חלבון כשמה כן היא - אבקה שתעזור לך להגיע לערכי חלבון, אתה בהחלט יכול להסתדר בלעדיה אם אתה חושב שאתה יכול לצרוך את החלבון היומי שלך רק מאוכל מוצק אבל במידה ולא - יש לך את האופציה הזאת של אבקה.

דבר שלישי אבקת חלבון היא בדיוק כמו שתאכל עכשיו קוטג', טונה או עוף וכו', אתה הרי לא תפסיק פתאום לאכול את הדברים האלה.

הקישור הוא פחות מאמר אלא יותר מאמר תגובה שעשו כנגד כתבה בחדשות על כל הנושא של אבקות חלבון

אבקות חלבון: בריא או מזיק? - תגובה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

בנוסף למה שנאמר לפני, אני אוסיף ואומר שאין באבקת חלבון שום דבר אסור או מסוכן, זה פשוט מיותר בחלק גדול מהמקרים.
תזונאי כנראה ימליץ לא לקחת, כי כל הרעיון של העבודה שלו הוא למצוא תחליפים טובים יותר, וזה לגיטימי לחלוטין, פשוט אם הוא אומר שזה מסוכן תדע שהוא לא מבין ממש בעבודה שלו

Back
למעלה תחתית