עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחעשה לו בית ספר, אבל אני לא חושב שהיה צריך להפסיק את הקרב ככה...
הוא לוחם mma
תן לו ליפול לנוקאאוט
היה הקרב הכי יפה שראיתי עד עכשיו.בדיוק מה שהוא אמר בראיון...
היה הקרב הכי יפה שראיתי עד עכשיו.
כשצפיתי בקרב בין פלויד לפאקמן זה היה די משעמם.
היה פה נוקאוט טכני, קונור היה ממש עייף וכמו שכתבתי כאן בשרשור יהיה לו קשה להחזיק את כל הסיבובים האלה וראו איך הוא השתמש בקלינץ כדי להרוויח עוד זמן לנוח.
קרב באמת ענק, כל הכבוד לשתי הצדדים גם למקרגור שהוא פייטר לא קטן, עזב את אזור הנוחות שלו והלך להילחם במקום שונה לגמרי מבחינת החוקים.
כל הכבוד לשניהם, באמת קרב המאה.
למגרגור לא היה קורה כלום? לקבל נוק אאוט מפלוייד זה כלום? לא מספיקה הסטטיסטיקה של זעזועי המוח באגרוף אז צריך להוסיף עליה בקרב הפרישה של שניהם?אני מסכים שבקרב איגרוף רגיל היה צריך לעצור את הקרב, והיה קרב נהדר.
אני חושב שבקרב הזה ספציפית השופט היה צריך לדעת להמשיך עד שמקגרגור נופח ולהתחיל לספור, בגלל שזה קרב לקהל ולמקגרגור לא היה קורה כלום אם הוא היה מקבל נוקאאוט...
ניתן לויכוח, לדעתי הוא המתאגרף הטוב בכל הזמנים פאונד פור פאונדלראות כדורגל לא סותר לראות אגרוף
פלויד המתאגרף הכי טוב בכל הזמנים?? What
זה הקרב היפה ביותר שראית עד עכשיו? זה יכול להיות אם הקרבות היחידים שראית הם פאקמן-פלוייד וזה.היה הקרב הכי יפה שראיתי עד עכשיו.
כשצפיתי בקרב בין פלויד לפאקמן זה היה די משעמם.
היה פה נוקאוט טכני, קונור היה ממש עייף וכמו שכתבתי כאן בשרשור יהיה לו קשה להחזיק את כל הסיבובים האלה וראו איך הוא השתמש בקלינץ כדי להרוויח עוד זמן לנוח.
קרב באמת ענק, כל הכבוד לשתי הצדדים גם למקרגור שהוא פייטר לא קטן, עזב את אזור הנוחות שלו והלך להילחם במקום שונה לגמרי מבחינת החוקים.
כל הכבוד לשניהם, באמת קרב המאה.
קיבלו כסף מאיזה bookieאני גם מסכים שהקרב הוכרע מוקדם מידי, היו יכולים לתת לו עוד דקה אבל כולם יודעים שזה קרב "שואו" בלבד לגרוף מיליונים.
קצת עצבן אותי שאתמול היה כמה שעות בערוץ הספורט של "לקראת הקרב.." בו הראו את מייותר רק סופר כסף ואת המועדוני חשפנות שלו ואת מקרגורי מתאמן עם שלל המאמנים שלו.
מה ציפו שנחשוב? שמיוות'ר בא זחוח ויהיר ולא מתכוון להתאמן ?
עם כל הכבוד לכישרון, 49-0 בא עם משטר אימונים לא פחות משל מגרגור.
הכי מצחיק שחברה שלי ראתה איתי קצת טלויזה אתמול ושואלת אותי - "על מה פלויד כל כך יהיר? שיתאמן קצת במקום לספור כסף"
זה מה שרצו להעביר לצופה.
אלה לא הקרבות היחידים שראיתי, פשוט הטראש טוק, הציפייה, שילוב של שתי תחומים והרבה באזזז עשו את הקרב הזה להכי יפה שצפיתי בו.למגרגור לא היה קורה כלום? לקבל נוק אאוט מפלוייד זה כלום? לא מספיקה הסטטיסטיקה של זעזועי המוח באגרוף אז צריך להוסיף עליה בקרב הפרישה של שניהם?
השופט עשה נכון ועצר את הקרב כשכבר היה ברור מי המנצח, להמשיך את הקרב אחרי הנקודה הזאת זה התעללות, אגב אין קשר לחוקי האגרוף, החוק הזה קיים גם בmma, אם אתה לא יכול להגן יותר על הראש הקרב נגמר
ניתן לויכוח, לדעתי הוא המתאגרף הטוב בכל הזמנים פאונד פור פאונד
זה הקרב היפה ביותר שראית עד עכשיו? זה יכול להיות אם הקרבות היחידים שראית הם פאקמן-פלוייד וזה.
קרב גרוע ביותר, מגרגור הגיע עם 0 טכניקה ו0 נשמה
יש הבדל די תהומי בין הייפ לבין הקרב, אם נהניתה מההייפ אין בעיה, אבל אובייקטיבית זה היה קרב אגרוף מזוויעה בלי נשמהאלה לא הקרבות היחידים שראיתי, פשוט הטראש טוק, הציפייה, שילוב של שתי תחומים והרבה באזזז עשו את הקרב הזה להכי יפה שצפיתי בו.
מסכים איתך בכל מילה, אבל נראה לך שמישהו שמתעניין באגרוף ציפה למשהו מקונור ? במיוחד נגד פלויד ?יש הבדל די תהומי בין הייפ לבין הקרב, אם נהניתה מההייפ אין בעיה, אבל אובייקטיבית זה היה קרב אגרוף מזוויעה בלי נשמה
לא היה ולא יהיה כמו הטראש טוק שמוחמד עלי היה עושה לפני כל קרב, איך היה מזלזל ביריב שלו בצורה הכי אינטיליגנטית שיש, עם חרוזים לא פחות..פשוט הטראש טוק, הציפייה, שילוב של שתי תחומים והרבה באזזז עשו את הקרב הזה להכי יפה שצפיתי בו.
טראש טוק שהיה לזה משמעות.לא היה ולא יהיה כמו הטראש טוק שמוחמד עלי היה עושה לפני כל קרב, איך היה מזלזל ביריב שלו בצורה הכי אינטיליגנטית שיש, עם חרוזים לא פחות..
והאבסורד, גם היה מנצח. ב 99% מהמקרים.
פאק היה עם כתף פצועה ופרישה של שנתייםקרב מעולה קונור נתן מה שיש לו ,פלויד לא הכי גדול לא הכי מהיר או חזק אבל הוא הכי חכם ידע איך להתיש אותו,וקונור כרגיל לוחם גדול אבל מתעייף מהר ,דרך אגב קונור נתן לפלויד יותר מכות מאשר פקאיו נתן לו שזה מדהים
למגרגור לא היה קורה כלום? לקבל נוק אאוט מפלוייד זה כלום? לא מספיקה הסטטיסטיקה של זעזועי המוח באגרוף אז צריך להוסיף עליה בקרב הפרישה של שניהם?
השופט עשה נכון ועצר את הקרב כשכבר היה ברור מי המנצח, להמשיך את הקרב אחרי הנקודה הזאת זה התעללות, אגב אין קשר לחוקי האגרוף, החוק הזה קיים גם בmma, אם אתה לא יכול להגן יותר על הראש הקרב נגמר
ניתן לויכוח, לדעתי הוא המתאגרף הטוב בכל הזמנים פאונד פור פאונד
זה הקרב היפה ביותר שראית עד עכשיו? זה יכול להיות אם הקרבות היחידים שראית הם פאקמן-פלוייד וזה.
קרב גרוע ביותר, מגרגור הגיע עם 0 טכניקה ו0 נשמה