הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחובבי האגרוף שבינינו

שימו על פלויד, למקרגור אין שום סיכוי לנצח במידה והקרב "לג'יט" הם פשוט לא באותה רמה
ודרך אגב אם שני הצדדים היו רוצים להרוויח כמה שיותר אז מקרגור היה מנצח בקרב הזה ואז אפשר לעשות טרילוגיה שתכניס להם הרבה כסף אבל לדעתי ה50-0 יותר חשוב לפלויד.

אני חושב שמקגרגור פשוט יותר רעב לנצח, הוא צעיר ונולד לו ילד לא מזמן, מאוד חשוב לו לעשות משהו בעולם שאנשים אחרים לא עשו.
ממה שנראה הוא מתאמן הרבה יותר חזק מפלוייד,
הייתי נותן לו צ׳אנס.
מה גם שהימור עליו זה יחס הרבה יותר טוב אבל לשים קצת ולזכות בהרבה אם זה קורה.

אני חושב שמקגרגור פשוט יותר רעב לנצח, הוא צעיר ונולד לו ילד לא מזמן, מאוד חשוב לו לעשות משהו בעולם שאנשים אחרים לא עשו.
ממה שנראה הוא מתאמן הרבה יותר חזק מפלוייד,
הייתי נותן לו צ׳אנס.
מה גם שהימור עליו זה יחס הרבה יותר טוב אבל לשים קצת ולזכות בהרבה אם זה קורה.
תחסוך לעצמך כסף ואל תשים עליו
מה שעשה את מקרגור כל כך טוב בufc זה הקאונטר פאנץ והבוקסינג שלו אבל הוא מתחרה בפלויד שזה במקרה בדיוק המגרש הביתי שלו רק שהוא עושה את זה נגד מתאגרפים ברמה עולמית. זה כמו לקחת את אלוף העולם בריצה מול אלוף העולם בטריאתלון ולתת להם להתחרות בריצה, אולי האלוף בטריאתלון נורא מוכשר בריצה ביחס למתחרים בענף שלו אבל כשאתה תעביר אותו להתחרות בריצה נטו מול אצנים התוצאה ברורה.

בכל אופן מקרגור כרגע מצליח לשכנע הרבה אנשים שיש לו סיכוי מה שגרם ליחסים לרדת ככה שלא כל כך משתלם לשים עליו ועדיף כבר ללכת על האופציה הבטוחה ולשים על פלויד שלדעתי לא פחות רעב לניצחון ול50-0.

תחסוך לעצמך כסף ואל תשים עליו
מה שעשה את מקרגור כל כך טוב בufc זה הקאונטר פאנץ והבוקסינג שלו אבל הוא מתחרה בפלויד שזה במקרה בדיוק המגרש הביתי שלו רק שהוא עושה את זה נגד מתאגרפים ברמה עולמית. זה כמו לקחת את אלוף העולם בריצה מול אלוף העולם בטריאתלון ולתת להם להתחרות בריצה, אולי האלוף בטריאתלון נורא מוכשר בריצה ביחס למתחרים בענף שלו אבל כשאתה תעביר אותו להתחרות בריצה נטו מול אצנים התוצאה ברורה.

בכל אופן מקרגור כרגע מצליח לשכנע הרבה אנשים שיש לו סיכוי מה שגרם ליחסים לרדת ככה שלא כל כך משתלם לשים עליו ועדיף כבר ללכת על האופציה הבטוחה ולשים על פלויד שלדעתי לא פחות רעב לניצחון ול50-0.

אני לא מהמר על זה כי שוב, לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים.
וההשוואה שלך לא נכונה בכלל לדעתי, כי בריצה יש זמנים וזה עניין אובייקטיבי מי מנצח.
באיגרוף או בלוחמה בכללי אי אפשר לקבוע עד שאין קרב.
מסכים איתך שפלוייד מתאגרף על (בהגנה בעיקר)
מסכים גם שזה המגרש הביתי שלו,
אני לא יודע לגביי הרעב שלו ולא יודע לגביי הכושר שלו כרגע.

בכל מקרה יהיה מעניין וכיף לראות.

וההשוואה שלך לא נכונה בכלל לדעתי, כי בריצה יש זמנים וזה עניין אובייקטיבי מי מנצח.

אני מסכים איתך שהכל יכול להיות וזה מה שיפה בספורט הזה, אני באופן אישי מקווה שמקרגור ינצח כי תמיד כיף לעודד את האנדרדוג

חברים להגיד לכם את האמת, לפלויד לא כל כך אכפת שיפסיד או ינצח. הוא עושה בערב אחד 350 מיליון דולררר!! אתם מבינים זה פאקינג מטורף!!
מקרגור עושה 100 מיליון דולר, גם אם יפסיד הקרב הזה סידר אותו ואת כל המשפחה שלו לכל החיים.
הקרב הזה נולד מעצם כך שהוא יכניס כסף הן לפלויד והן למקרגור.
שניהם פשוט יעשו בוכטות של כסף בזמן שאנחנו יכולים לחלום עליהם

זה ברור באופן מוחלט שפלויד הוא הפייבוריט פה וככל הנראה ינצח, אבל תמיד יש את הציפייה שמקרגור יפתיע אותו ויעשה ko משוגע

חברים להגיד לכם את האמת, לפלויד לא כל כך אכפת שיפסיד או ינצח. הוא עושה בערב אחד 350 מיליון דולררר!! אתם מבינים זה פאקינג מטורף!!
מקרגור עושה 100 מיליון דולר, גם אם יפסיד הקרב הזה סידר אותו ואת כל המשפחה שלו לכל החיים.
הקרב הזה נולד מעצם כך שהוא יכניס כסף הן לפלויד והן למקרגור.
שניהם פשוט יעשו בוכטות של כסף בזמן שאנחנו יכולים לחלום עליהם
לפי אלרבי (המנהל של פלויד), אחרי הקרב הזה, פלויד יהפוך לאתלט הרווחי בהיסטוריה,
עם הכנסות של למעלה ממיליארד (1,000,000,000) דולר לאורך קריירה שלמה.

ככה או ככה, כנראה שנניהם יככבו בראש רשימת האתלטים הכי רווחיים של שנת 2017.

איפה אפשר להמר על הקרב?

יאללה חברים אני זז לישון אחרי הישרדות ואז אני אקום ב4 כדי לראות את הקרב.
חבל שלא קניתי חטיפים.
צפייה מהנה לכולם!!!

פלויד נתן נוקאוט למקרגור
קרב באמת יפה, כמו שרשמתי, נוקאוט ומאזן 50-0!!!

עשה לו בית ספר, אבל אני לא חושב שהיה צריך להפסיק את הקרב ככה...
הוא לוחם mma
תן לו ליפול לנוקאאוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית