הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון עם ממתיק VS ללא ממתיק (אינסולין)

• פותח/ת השרשור 1q2w3e
  • פורסם בתאריך

1q2w3e

משתמש פעיל
499
202
נק' מוניטין:
201
499
202
קראתי לא מזמן שאינסולין הוא אנבולי כלומר צריך לעלות אותו כדי לגדול,
מצד שני אינסולין גבוהה לא בדיוק הדבר הכי בריא לגוף.
אני נוטה לשמור על בריאותי ונמנע מסוכרים מלאכותיים וטבעיים כבר שנים, קניתי לא מזמן אבקות חלבון ללא ממתיקים אך אולי אני עושה טעות,
אולי עדיף לקנות אבקה עם ממתיק שתעלה את האינסולין?
או שאין צורך
אני רוצה להבין את היחס מול תועלת כי בסופו של דבר העליה באינסולין והכנסת ממתיקים לגוף זה לא הדבר הכי בריא שאפשר לעשות אבל אולי מצד שני זה דווקא טוב מדי פעם..
לגבי הטעם לא כזה משנה אני יכול לשתות עם ממתיק או בלי זה לא העניין, העניין כאן הוא נטו העלות מול תועלת..
אשמח לעזרה בנושא

ממתיקים מלאכותיים לא מעלים את האינסולין, לפחות לא כמו חלבון ופחמימות, אז אין לך מה לדאוג לגבי זה.
בנוסף, בפורטל יש סדרת כתבות שלמה על עניין האינסולין, מציע לך לקרוא אותן

• פותח/ת השרשור
ממתיקים מלאכותיים לא מעלים את האינסולין, לפחות לא כמו חלבון ופחמימות, אז אין לך מה לדאוג לגבי זה.
בנוסף, בפורטל יש סדרת כתבות שלמה על עניין האינסולין, מציע לך לקרוא אותן
אני לא בטוח שהבנת מה שאלתי..

לא דאגתי שהאינסולין יעלה, זאת בדיוק השאלה האם עדיף שהוא יעלה ביחד עם אבקת החלבון או לא.

חוץ מזה שהשאלה מתייחס לכל סוגי הממתיקים.. המלאכותיים יותר מזיקים מהטבעיים כך שאעדיף כמובן סוכר או סטיביה על סוכרלוז וחבריו..

וקראתי את הכתבות ולא הגעתי לשום מסקנה חד משמעית

לא דאגתי שהאינסולין יעלה, זאת בדיוק השאלה האם עדיף שהוא יעלה ביחד עם אבקת החלבון או לא.
אז על זה עניתי, חלבון מעלה את האינסולין, ככה שעם ממתיק או בלי, האינסולין יעלה

חוץ מזה שהשאלה מתייחס לכל סוגי הממתיקים.. המלאכותיים יותר מזיקים מהטבעיים כך שאעדיף כמובן סוכר או סטיביה על סוכרלוז וחבריו..
נכון להיום אין שום ראיה שממתיקים מלאכותיים יותר מזיקים מטבעיים, אבל אנחנו עדיין לא יודעים בידיוק מה ההשפעות המלאות של אף אחד מהם על הגוף, ככה שהכל עדיין פתוח יחסית לפרשנות

• פותח/ת השרשור
אז על זה עניתי, חלבון מעלה את האינסולין, ככה שעם ממתיק או בלי, האינסולין יעלה
אוקי זה ענה לי על השאלה פחות או יותר,
אתה ממליץ להוסיף סוכר כדי לעלות עוד יותר את האינסולין בעת נטילת אבקת החלבון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית