הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש תקוע בחיטוב

• פותח/ת השרשור DrBrk
  • פורסם בתאריך

DrBrk

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
היי
אני אתן קודם את הנתונים שלי כי אני מאמין שתשאלו
1.70 מטר,67 ק"ג,בן 22
מתאמן 4 חודשים בדיוק,למרות שבתאכלס בחודשיים הראשונים התאמנתי בלי להבין כלום בנושא,פשוט שום דבר,בטח שלא בתזונה.
התחלתי במחשבה שאני אעשה מסה והבטן שלי תעלם והשרירים יגדלו,ואז הבנתי שאני צריך להתחיל חיטוב כי אני על 18 אחוז שומן בערך והכרס לא תעלם במסה.
אז לפני חודש התחלתי תכנית חיטוב,עושה FBW אוכל בהתאם(אין לי תפריט מדויק ספור בדיוק על הקלוריה,אבל אני אוכל כל יום פחות או יותר אותם דברים)
הורדתי לגמרי שוקולדים ומתוקים שהייתי אוכל בהתחלה כל יומיים,קטשופ מיונז וכל החרא שהייתי מוסיף תמיד לאוכל גם העפתי,לחם אני אוכל פעם ביומיים וגם זה לא לחם לבן. בהתחלה זה עבד מצוין והורדתי קילו וחצי בשבועיים(התחלתי 68.5 ירדתי ל67),לא שמתי לב להבדל גדול בגוף מן הסתם כי זה כולה קילו וחצי,טיפה ירדה הבטן אבל ממש בקטנה,ועכשיו נתקעתי על ה67. אני לא עולה ולא יורד,בול 67,הורדתי בפחמימות כשאני אוכל עם הבשר בצהריים,לחם אני גם משתדל לאכול פחות בארוחות ערב ועדיין,תקוע על ה67.

אני עושה משהו לא נכון ?

תספור קלוריות, וזה אומר שאו שתבנה תפריט מסודר ותוודא שיש מספיק חלבון ושומן בתפריט (וכמובן שכמות הקלוריות תואמת למטרה)
או שתאכל כל יום מה שבא לך, ותוודא שעד סוף היום הגעת למכסת הקלוריות שהצבת לעצמך, עם מספיק חלבון ושומן

• פותח/ת השרשור
תספור קלוריות, וזה אומר שאו שתבנה תפריט מסודר ותוודא שיש מספיק חלבון ושומן בתפריט (וכמובן שכמות הקלוריות תואמת למטרה)
או שתאכל כל יום מה שבא לך, ותוודא שעד סוף היום הגעת למכסת הקלוריות שהצבת לעצמך, עם מספיק חלבון ושומן
עם זה אני מתקשה קצת כי אני לא ידוע בכל המאכלים איך לחשב קלוריות
אני גם לא מכין את האוכל,אמא שלי מכינה,אז נגיד היא מכינה חזה עוף ופסטה אז אני לא יודע כמה חתיכות חזה עוף זה מספר קלוריות מסוים והפסטה גם זה בסיר,אז אני פשוט מקטין את הכמויות כל פעם כדי לראות אם אני מרגיש שינוי

זה לא עובד ככה.
כעיקרון הפיתרון הכי טוב הוא לקנות משקל מטבח ולשקול כל מה שנכנס לפה, אם לא זה אז זה פחות או יותר ניחוש ואתה לא יכול להיות מופתע למה נתקעת במשקל

אם לא תהיה סגור על כמות הקלוריות שאתה שורף לעומת כמות הקלוריות שאתה מכניס, החיטוב לא יהיה מוצלח על בערך.
תתחיל לחשב קלרויות של הארוחות ותגיע לגירעון של בין 200-500 קלוריות.
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית