הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בסקווט ואיך לפתח טכניקה

adi cohen

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי אז ככה אני בת 14 וחצי אני מתאמנת די הרבה זמן ותמיד עשיתי סקווט אבל לא עם מוט, עם משקולות וכאלה. המשקל הכי גבוה שהגעתי אליו זה 20 קילו בנתיים.... לא יודעת אם זה רלוונטי אבל עדיין. בקיצור אני רוצה להתחיל לעשות סקווט עם מוט אבל מאוד חוששת מזה. אני לא כל כך יודעת כיצד לגשת לזה והכל. כמובן שקראתי המון וראיתי סרטונים על כיצד לעשות את התרגיל נכון אבל עדיין.... ראיתי ששמים דגש רב על הטכניקה, מישהו יכול להסביר לי איך אני משפרת אותה או בונה טכניקה טובה ונכונה כי אני די חוששת מפציעות.... בנוסף לא הכי הבנתי איך זה עובד עם המשקלים.... כמובן שאני אתחיל במוט ריק אבל באיזה קצב עולים במשקל? בכמה כל פעם?? אני מאוד אשמח אם מישהו יעזור לי!!!

אמרת שראית סרטונים אז אין לך ממה לחשוש. מקסימום תעזרי במאמן אישי לכמה אימונים וזהו.
לגבי קצב התקדמות, קודם כל תתרגלי טכניקה ואז תחשבי על זה.

מישהו יכול להסביר לי איך אני משפרת אותה או בונה טכניקה טובה ונכונה
קודם כל אחרי שראית סרטונים וקראת צריך להתחיל לבצע את התרגיל, את יכולה לצלם את עצמך ולהעלות כאן לפורום לקבל ביקורת ואם צריך אז לשפר ולצלם שוב וכו'.
כמובן שאני אתחיל במוט ריק אבל באיזה קצב עולים במשקל? בכמה כל פעם??
כמו שאמר זיו מעליי, קודם תתרגלי טכניקה, כשזה יגיע תחשבי על להעלות משקלים.

Back
למעלה תחתית