הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat 73 Kg 5 Reps

yuvalpain

משתמש מתחיל
193
0
נק' מוניטין:
479
193
0
עשיתי 5 אבל צלצלו אל הפלאפון שצילם אז רואים רק 3.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה לא רע, רק הברכיים נראות כאילו הן טיפה גולשות ב-2 חזרות הראשונות.
ויכול להיות שאתה עומד רחב מדי, אבל את זה באמת קשה להגיד בוודאות מהסירטון.

המוט נראה קצת גבוה, העומק נראה בסדר אבל ממש גבולי בחלק מהחזרות. תוודא שאתה ממקם את המוט איפה שצריך ותסדר את הידיים, האמה וכף היד אמורות להיות בקו ישר כשהאגודל אוחזת מעל המוט (כמו שאר האצבעות) והמרפקים מורמים.

• פותח/ת השרשור
המוט נמצא על החלק העליון של הכתף האחורית, שמה נוח לי, אם אני שם אותו עליה אז הוא מחליק(חח היא קצת גדולה אצלי), ומתחת זה בכלל נמוך מאוד.
בדיוק אתמול התחלתי לשים את האגודל איפה שכל האצבעות וזה שיפר לאלה את הנוחות של הLB, אבל אני פשוט לא מסוגל לשמור על הכף יד ישרה ביחס לאמה, כי אז המרפקים צריכים לעלות למקום שאני פשוט לא מצליח להביא אותם.
תודה רבה.

ברכיים טיפה גולשות
נראה לי חסר עומק
אתה עולה יותר מידי עם התחת ואתה מוזיז את הגב(התחת עולה לפני הגב)

• פותח/ת השרשור
ממש לא מסכים, אם תסתכל טוב הגוף מקובע יחסית וברגע שהתחת עולה הגוף עולה ביחד איתו באותו קצב.
כולכם אומרים שחסר עומק אבל אני שובר מקביל(התחת יותר נמוך מהברכיים).
לגבי הברכיים יש מצב, הן באזור הקו של האצבעות.

ממש לא מסכים, אם תסתכל טוב הגוף מקובע יחסית וברגע שהתחת עולה הגוף עולה ביחד איתו באותו קצב.
כולכם אומרים שחסר עומק אבל אני שובר מקביל(התחת יותר נמוך מהברכיים).
לגבי הברכיים יש מצב, הן באזור הקו של האצבעות.
הברכיים אמורות לעבור את הקו של האצבעות אם עושים הכל 100% לפי הספר, לשבור מקביל זה שמפרק הירך (הקפל בין הבטן לירך) יורד מתחת לקו של הברכיים, אם זה קרה אצלך בכל החזרות זה משהו שניתן לויכוח ואני אישית ראיתי כמה חזרות גבוהות, לכן כדאי שתעבוד על העומק. בסרטון השני המיקום של המוט נראה יותר טוב משום מה, לגבי הידיים פשוט תנסה לאחוז יותר רחב ולהרים מרפקים, המוט אמור להיות יציב אם תעשה את זה וככה תמנע מעצמך כאבים בידיים.

• פותח/ת השרשור
סבבה אני יעבוד על העומק ביתר צומת לב.
לגבי הידיים, קראתי שאם האחיזה צמודה יותר ככה המוט יותר יציב, וכל האזור יותר מתוח וזה מה שצריך.
אז אתה אומר אחיזה רחבה ואז לישר את הידיים ולהרים מרפקים?

סבבה אני יעבוד על העומק ביתר צומת לב.
לגבי הידיים, קראתי שאם האחיזה צמודה יותר ככה המוט יותר יציב, וכל האזור יותר מתוח וזה מה שצריך.
אז אתה אומר אחיזה רחבה ואז לישר את הידיים ולהרים מרפקים?
כן, עדיין תנסה לאחוז כמה שיותר צר אבל שהידיים יהיו ישרות והמרפקים מורמים, ברגע שאתה מרים מרפקים עם ידיים ישרות אתה מפצה על הרוחב. בכל מקרה תעלה עוד סרטון, ותשתדל שהוא יהיה יותר ברור 😛

• פותח/ת השרשור
חחח כה אחלה, הם לאט לאט משתפרים, אני אלך באור יום פעם הבאה כי חשוך מוות במכון שמה, יש מלא תאורה על כל המכונות המסריחות כאילו הן עומדות לדגמן אבל על הכלוב והמתח אין שום תאורה זה מחרפן!!!
תודה לכל העונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית