הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בקינזיולוגיה

• פותח/ת השרשור Robson
  • פורסם בתאריך

Robson

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
השבוע מבחן בקינזיולוגיה (קורס מאמנים בוינגייט) למי שיודע איזה שאלות הולכות להיות או את המבחן עצמו, יבורך! תודה לעוזרים!

השבוע מבחן בקינזיולוגיה (קורס מאמנים בוינגייט) למי שיודע איזה שאלות הולכות להיות או את המבחן עצמו, יבורך! תודה לעוזרים!
שאלות על חומר הלימוד בקורס 🤦‍♂️
ניתוח תרגילים לאגוניסט, אנטגוניסט, מייצבים, מסייעים, תרגילים חלופיים וכו'.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזה על החומר שנלמד, אבל לא הכל מובן לי 😕 יש אנשים שלפעמים מצלמים את המבחן וזה מאוד עוזר.

אולי תבקש מהמרצה שיפתור לך את הבחינה? נראה לי הרעיון הכי קל, מי צריך ללמוד בכלל העיקר שתהיה תעודה...

🤦‍♂️

הגישה הזאת מסבירה למה יש כל כך הרבה מאמנים במכון שלא מבינים כלום

הגישה הזאת מסבירה למה יש כל כך הרבה מאמנים במכון שלא מבינים כלום
זו לא רק הגישה הזו זו גם רמת הלימוד המביכה בוינגייט, בדיוק השבוע ביקשו ממני עזרה בדיוק בנושא הזה ואני שומע איך מלמדים אותך לבנות תוכנית, לקרוא לתרגילים ולנתח אותם וזה פשוט מביך ולא מחובר למציאות (לפחות במקרה של מרצה ספציפי שלא אנקוב בשמו)

זו לא רק הגישה הזו זו גם רמת הלימוד המביכה בוינגייט, בדיוק השבוע ביקשו ממני עזרה בדיוק בנושא הזה ואני שומע איך מלמדים אותך לבנות תוכנית, לקרוא לתרגילים ולנתח אותם וזה פשוט מביך ולא מחובר למציאות (לפחות במקרה של מרצה ספציפי שלא אנקוב בשמו)

יש כמה קורסים שכן שווה לעשות וללמוד אנטומיה פיזיולוגיה וקנזיולוגיה והרמה סבירה לחלוטין למאמן כושר.

יש כמה קורסים שכן שווה לעשות וללמוד אנטומיה פיזיולוגיה וקנזיולוגיה והרמה סבירה לחלוטין למאמן כושר.
לפחות במקרה של מרצה ספציפי בחלק המעשי שכולל בתוכו את הקניזיולוגיה הרמה פשוט בדיחה
קשה מאוד ללמד פיזיולוגיה ואנטומיה ברמה נמוכה אלא אם אתה אידיוט ולא מלמד מה שמנחים אותך ללמד

אני וחושב שפיזיולוגיה ואנטומיה בקורס מאמני הכושר זאת הבעיה הכי קטנה ושולית שיש במבנה של הקורס. הבעיה העיקרית זה שמצב נפוץ הוא בן אדם שלא נכנס לחדר כושר יום בחיים שלו יכול לסיים ב8 שבועות (הקורס המהיר) את הקורס ולקבל תעודת מדריך כושר שעפ"י החוק בישראל מאפשרת לו לעשות פחות או יותר כל העולה על רוחו בתחום האימון הגופני.

אדם שלא התאמן מעולם, לא רק שהוא לא יכול ללמוד לאמן ב8 שבועות, אלא גם לא יכול ללמוד להתאמן כמו שצריך בזמן הזה. (בעיקר שהזמן המעשי בחדר הכושר בזמן הקורס הוא לא מספיק וגם חלקו מבוזבז על שטויות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית