ייעוץ מרגיש עייף; תשוש

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
שלום לכולם, כבר מספר שבועות שאני מרגיש ממש תשוש במהלך היום. אני מקפיד לישון בין 7-8 שעות בלילה ומהרגע שאני קם עד הרגע שאני חוזר לישון אני פשוט מרגיש תשוש, שאין לי כוח לכלום, מחוסר אנרגיה, סוג של עייפות פיזית. גם באימונים עצמם המשקלי עבודה טיפה ירדו וכמובן שאין אנרגיה.

מה שמוזר פה, זה שדווקא כרגע אני נמצא בפלוס קלורי (כבר שבועיים), ככה שאני לא כל כך יודע על מה להשליך את זה. הפחמימה שלי נמצאת איפשהו בין 100 ל150 גרם ביום (באה משיבולת שועל, בטטה פירות וירקות), האימונים לא בעלי נפח גבוה כך שזו גם לא אופציה. מישהו נתקל בתופעה ויודע על מה להשליך את זה? אני מתחיל לחשוב שאולי זה בכלל נובע מהראש (פסיכולוגית)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה נמצא תחת לחץ לאחרונה?
לא חושב, חוץ מקצת מחשבות פה ושם לא עובר עליי כרגע משהו חריג. כעיקרון קשה לי לראות שהשפעה פיזיולוגית שכזו באה נטו מהראש, מעבר לאימונים, אני תשוש לרמה שאין לי שום עניין באינטראקציה עם אנשים (והייתי הפוך מזה).

אני עושה מחר בדיקת דם כדי לראות אם זה יצביע על משהו, בכל אופן בעניין התזונה אני תוהה אם אולי עוד פחמימות יפתרו את הבעיה.

אגב, תודה על המענה המהיר

נערך לאחרונה:
לא חושב, חוץ מקצת מחשבות פה ושם לא עובר עליי כרגע משהו חריג. כעיקרון קשה לי לראות שהשפעה פיזיולוגית שכזו באה נטו מהראש, מעבר לאימונים, אני תשוש לרמה שאין לי שום עניין באינטראקציה עם אנשים (והייתי הפוך מזה).

אני עושה מחר בדיקת דם כדי לראות אם זה יצביע על משהו, בכל אופן בעניין התזונה אני תוהה אם אולי עוד פחמימות יפתרו את הבעיה.

אגב, תודה על המענה המהיר
תתפלא כמה לחץ או דיכאון יכולים לשנות לך את רמת היינות.
יכול להיות גם מחסור ויטמיני כלשהו, תבקש שיבדקו לך גם ויטמין די על הדרך

גם אני הייתי עייף יחסית בתקופה האחרונה(חודש אני חושב) במיוחד בזמן האימון ובבדיקת דם נתגלה כי זה היה בגלל חוסר בויטמין די אז תבדוק את זה.

תחילת הקיץ היא תקופה בעייתית מכמה סיבות:
1. הגוף עדיין לא מאוקלם לחום בעיקר ללחות ואז קשה יותר לנשום
2. הישיבה במזגן גורמת לאובדן נוזלים שצריך להשלים
3. יש אור יותר מוקדם בבוקר שגורם להתעורר מוקדם יותר
צריך להוריד קצת עצימות ולחכות שהגוף ירגיש מאושש

• פותח/ת השרשור
תחילת הקיץ היא תקופה בעייתית מכמה סיבות:
1. הגוף עדיין לא מאוקלם לחום בעיקר ללחות ואז קשה יותר לנשום
2. הישיבה במזגן גורמת לאובדן נוזלים שצריך להשלים
3. יש אור יותר מוקדם בבוקר שגורם להתעורר מוקדם יותר
צריך להוריד קצת עצימות ולחכות שהגוף ירגיש מאושש

אני בקושי יושב במזגן וגם אם כן אני מקפיד לשתות המון במהלך היום.

אני שוקל לעשות שבוע של דילואוד, מה דעתכם? (להוריד את המשקלי עבודה לכ50 אחוז ולהשאיר את הנפח כמו שהוא)
כמו כן, שוקל להוסיף פחמימה על חשבון שומן.

לדעתכם אחד מהדברים יעזור?
*ולגבי הויטמינים, זה לא היה לי בבדיקה אז אבקש ממנו הפנייה לזה.
עברו 24 שעות, אני באמת אשמח לעוד דעות/עצות.
כרגע החלטתי שאני עושה שבוע דילואוד, מקווה שזה יעזור.
לדעתכם, כל עוד הפחמימה לא יורדת מה100 גרם היא לא משחקת בזה תפקיד?

• פותח/ת השרשור
אם אתה מרגיש שחוק זה אף פעם לא מזיק

כנראה שזה לא פקטור אלא אם חתכת את הפחמימה בצורה חדה

תודה, אני רק מתלבט אם להביא את הדילואוד לידי ביטוי בכך ששבוע ארים כ50 אחוז מהמשקלי עבודה שלי, או שלקחת שבוע חופש לגמרי.

אם זה לא יעבוד (מקווה מאוד שזה לא יהיה המצב), אוסיף עוד כ50 גרם פחמימה ואראה מה קורה.

תודה, אני רק מתלבט אם להביא את הדילואוד לידי ביטוי בכך ששבוע ארים כ50 אחוז מהמשקלי עבודה שלי, או שלקחת שבוע חופש לגמרי.

אם זה לא יעבוד (מקווה מאוד שזה לא יהיה המצב), אוסיף עוד כ50 גרם פחמימה ואראה מה קורה.
אפשר לעבוד ב-50%, אין סיבה להפסיק לחלוטין אלא אם ממש בא לך

מבחינת התאוששות אידיאלית (אם כבר אז כבר), עדיף לדעתך לעבוד ב50 אחוז (לשבוע) או להפסיק לגמרי (לשבוע)?
כמו שאמרתי, אין סיבה אמיתית למנוחה מוחלטת, 50% זה תכלס מנוחה, וזה עדיף מלעשות כלום, לפחות ככה אתה קצת מזרים דם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית