הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחוז שומן ומסת שריר

dan2323

משתמש מתחיל
186
2
נק' מוניטין:
2
186
2
שלום אז ככה לפני 4 חודשים התחלתי חיטוב יש לציין שלפני זה הייתי מתאמן פה ושם אבל לא מקפיד על תזונה נכונה והייתי שמן בבטן במיוחד והתאמנתי פה ושם ואז יום אחד לקחתי את עצמי בידיים בניתי תפריט ותוכנית והתחלתי להתאמן על מנת לחטב את הגוף עכשיו מה שמוזר זה שכן ירדתי בכל ה4 חודשים האלה 5 קילו ורואים הבדל משמעותי מאוד שרזיתי אבל מה גם רואים שהתנפחתי בידיים חזה הגב נהיה גדול עם צורה של V עכשיו השאלה שלי איך זה יכול להיות ? לא עבדתי על מסה בכלל התחלתי ישר חיטוב הליכות ואימוני כוח אי אפשר בחיטוב לעלות במסת שריר אז איך זה הגיוני כי לפני זה לא היה לי ככה שרירים בגוף לפני החיטוב אפשר הסבר ?

שלום אז ככה לפני 4 חודשים התחלתי חיטוב יש לציין שלפני זה הייתי מתאמן פה ושם אבל לא מקפיד על תזונה נכונה והייתי שמן בבטן במיוחד והתאמנתי פה ושם ואז יום אחד לקחתי את עצמי בידיים בניתי תפריט ותוכנית והתחלתי להתאמן על מנת לחטב את הגוף עכשיו מה שמוזר זה שכן ירדתי בכל ה4 חודשים האלה 5 קילו ורואים הבדל משמעותי מאוד שרזיתי אבל מה גם רואים שהתנפחתי בידיים חזה הגב נהיה גדול עם צורה של V עכשיו השאלה שלי איך זה יכול להיות ? לא עבדתי על מסה בכלל התחלתי ישר חיטוב הליכות ואימוני כוח אי אפשר בחיטוב לעלות במסת שריר אז איך זה הגיוני כי לפני זה לא היה לי ככה שרירים בגוף לפני החיטוב אפשר הסבר ?
יכול להיות שקרו כמה דברים.

א) (והכי סביר מכולם) שאתה לא מספיק יודע איך להבדיל בין שריר שנגלה לעין בגלל החיטוב לבין עלייה במסת השריר.

ב) יכול להיות שהתאמנת בעבר? וכעת מה שאתה רואה זה עלייה בשריר למצב הקודם שלו

ג) אתה בשלב קצר יחסית שבו אתה תעלה מעט בשריר תוך כדי ירידה בשומן

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שקרו כמה דברים.

א) (והכי סביר מכולם) שאתה לא מספיק יודע איך להבדיל בין שריר שנגלה לעין בגלל החיטוב לבין עלייה במסת השריר.

ב) יכול להיות שהתאמנת בעבר? וכעת מה שאתה רואה זה עלייה בשריר למצב הקודם שלו

ג) אתה בשלב קצר יחסית שבו אתה תעלה מעט בשריר תוך כדי ירידה בשומן

בנוגע לגבי שריר שנגלה לעין יש בזה משו אחי אני רואה שרירים בידיים יש טיפה מסה אבל הבטן אני רואה כזה 4 קוביות ממש בקטנה את הצורה שלהם שאני ממש מכווץ וחזה גם מתחיל לראות טיפה צורה וכן בעבר התאמנתי אבל אף פעם לא עבדתי עם תוכנית אימון ותפריט .. והאם באמת זה אפשרי כמו שאתה אומר לשרוף שומן ולעלות בשריר ? לפי כל המאמרים שקראתי פה ובכללי זה לא אפשרי .. אפשר הסבר מפורט?

Back
למעלה תחתית