הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשמח לשמוע דעתכם על המוצר

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
בת הזוג שלי מעדיפה להתאמן בבית, שוקל לקנות את המוצר הבא (אהבתי כיוון שאין צורך לקדוח בקיר, בריצפה או בתקרה), אשמח לדעת מה דעתכם.

Screenshot_20170621-144910.png

היא מתכננת להתאמן כבד? סקוואט דדליפט פרס וכו'? תבדוק את זה כדי שלא תקנה סתם כי מוטות ופלטות זה מתחילה להיות הוצאה...

בכל מקרה לא מכיר את המוצר אבל לא רואה בעיה להשתמש בראק גם אם הוא לא מוברג לרצפה (מה כן מוברג בעצם?) אבל לא הייתי נתלה על המתח הזה גם תמורת תשלום.

• פותח/ת השרשור
היא מתכננת להתאמן כבד? סקוואט דדליפט פרס וכו'? תבדוק את זה כדי שלא תקנה סתם כי מוטות ופלטות זה מתחילה להיות הוצאה...
היא שוקלת 50-52 כך ש 80 קילו זה מספיק, לא צריכה להיות הוצאה גדולה מידי. תכלס אפשר להסתפק גם במוט הברגה 30 מ"מ שעולה פחות מ 200 שח + 2 דמבלים מתברגים ב 100 שח ו-80 קילו ברזל זה 800, לא נורא.
(מה כן מוברג בעצם?)
הבסיס העליון אמור "להידבק" לתקרה ע"י לחץ (קצת כמו מתח שמרכיבים במשקוף הדלת).
המחיר הוא 1600 שח, 2 סטנדים סבירים עולים דומה, כניראה שאבחר בהם.

היא שוקלת 50-52 כך ש 80 קילו זה מספיק, לא צריכה להיות הוצאה גדולה מידי. תכלס אפשר להסתפק גם במוט הברגה 30 מ"מ שעולה פחות מ 200 שח + 2 דמבלים מתברגים ב 100 שח ו-80 קילו ברזל זה 800, לא נורא.

הבסיס העליון אמור "להידבק" לתקרה ע"י לחץ (קצת כמו מתח שמרכיבים במשקוף הדלת).
המחיר הוא 1600 שח, 2 סטנדים סבירים עולים דומה, כניראה שאבחר בהם.

אני לא רוצה להתערב כמובן אל מניסיון בנושא, לפני שאתה משקיע בציוד תבדוק כמה היא באמת רוצה ושלא ימאס לה אחרי כמה זמן, לפעמים לקנות כמה קטלבלס, דילגית, AB-Wheel, רצועות וגומיות אימון יכול להיות מספק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית