הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להעלות את חום הגוף

עזבו יש פה מישהו שסומך על המערכת בעיניים עצומות ובטוח שאם משהו, תמיד יבואו לקראתך.

ממליץ לך להשקיע את זמנך בלמידת הבנת הנקרא מאשר למצוא דרכים נוספות לעקוץ, כתבתי פה שקבלתי כמה פעמים ושגם לי היו בעיות עם הצבא, איפה העיניים העצומות בדיוק?
מה שמשעשע זה שמסמרטוטים כמוך לא יצא כלום גם באזרחות.

אמרתי מהתחלה שהמערכת עובדת עקום, בתור מישהו בתפקיד כמו שאתה מתאר כדאי שתעבוד על ההבנה שלך.
פנית למב״ס? קבלת? עשית משהו חוץ מזה?
בדיוק בשביל מקרים כמו שאתה מתאר יש גופים שלא קשורים ליחידה שמטפלים בדברים כאלה ככה שלא יוכלו להגיד.
איזה עבירות על חוקים מטכ״ליים היו, מעניין אותי לדעת.
אני אכתוב לך מפורט בפרטי שאני אחזור מהצבא היום
וכן פניתי למבס אני לא יגיד לך שהוא עשה כל מה שביכולתו כדי לעזור לי אבל הוא כן אמר להם להעביר אותי מהתפקיד שהייתי (אחרי שבוע שלא קרה כלום הבאתי לו מכתב למה לא קורה כלום)
ואז חבר נראה לי שהוא שלח עוד באותו היום שדיברנו מכתב להעביר אותי ואחרי המכתב ששלחתי לו מכתב שהוא שואל למה עוד לא העבירו אותי אחרי שהוא אמר

• פותח/ת השרשור
האמת שהכרתי חיילים מהסוג שלך מאז שאני בצבא, 99% מאלה שהתנהגו כמוך קיבלו יחס זהה לחלוטין לחיילים אחרים
אתה לא יכול להגיד שהכרת חיילים מהסוג שלי, מהסיבה הפשוטה שאתה לא מכיר אותי.
בחרו להיות נמושות, חשבת אולי שאתה כזה?
חשבתי, פסלתי.
זה לא נשמע מופרך ואף אחד לא אמר שאין מקרים כאלו, יש דרכים לטפל בדברים, לכל מפקד יש מפקד ואתה יכולה לפנות לסמכות בכירה יותר אם צריך.
מה הסיבה שהוצאת גימלים? עשו לך עוול? פנית למישהו? קבלת?
כבר אמרתי שקבלתי, הודעה אחת שלמה אתה לא מסוגל לקרוא?
קבילות חיילים ממש לא משאירים למפקד הייחודי את ההחלטה, לפחות תדייק קצת במה שאתה אומר. מה קורה אם קובלים את המפקד?
שוב, כתבתי מפורשות שקבילות חיילים השאירו את פתרון הבעיה למפקד היחידה.

אני אכתוב לך מפורט בפרטי שאני אחזור מהצבא היום
וכן פניתי למבס אני לא יגיד לך שהוא עשה כל מה שביכולתו כדי לעזור לי אבל הוא כן אמר להם להעביר אותי מהתפקיד שהייתי (אחרי שבוע שלא קרה כלום הבאתי לו מכתב למה לא קורה כלום)
ואז חבר נראה לי שהוא שלח עוד באותו היום שדיברנו מכתב להעביר אותי ואחרי המכתב ששלחתי לו מכתב שהוא שואל למה עוד לא העבירו אותי אחרי שהוא אמר
שורה תחתונה כן טיפלו בזה, אמנם לקח זמן מסויים אבל דברים כאלה בצבא לוקחים המון זמן כי זה גוף בירוקרטי, לי בזמנו היו בעיות מנהלתיות שלקח מעל חצי שנה לסדר נטו בגלל בירוקרטיה.

אתה לא יכול להגיד שהכרת חיילים מהסוג שלי, מהסיבה הפשוטה שאתה לא מכיר אותי.

חשבתי, פסלתי.

כבר אמרתי שקבלתי, הודעה אחת שלמה אתה לא מסוגל לקרוא?

שוב, כתבתי מפורשות שקבילות חיילים השאירו את פתרון הבעיה למפקד היחידה.

אתה חושב שאתה יחיד סגולה? יש עוד אלפים כמוך, צה״ל מוצף בסמרטוטים שחושבים שהם הגיעו לקייטנה.
לא כתבת בשום מקום שקבלת באופן אישי, סיפרת מקרה היפותטי שלא מעיד על זה שזה מקרה אישי שלך ואז החלטת שאתה לא מוכן לספוג מקרה כזה, אני אמור לנחש שמסויים=אני? ממליץ לך לעבוד על הבנת הנקרא והבעה בכתב, אם אתה מספר מקרה שקרה לך אז אתה אומר ״אני״ ולא כותב בקודים, יש לך זמן לזה גם ככה.
פנית שוב לקבילות חיילים? ערערת? עשית משהו חוץ מלצאת ידי חובה ולהגיד ״ניסיתי״ ואז ללכת ולהוציא גימלים במרמה?
בלי קשר, מה חשבת שיקרה אחרי שתקבול כי נשארת שני לילות בבסיס? שיעבירו אותך תפקיד? תכנס לפרופורציות, קבילה זה כלי עוצמתי כשהוא מוצדק (אני יכול לתת לך דוגמאות אם תרצה) ולא כשמתעסקים בשטויות כמו ״נשארתי 3 ימים ברצף בבסיס ואני בכלל ג׳ובניק״. אתה יודע כמה פניות סתמיות יש כמו מה שתיארת? אם לצורך העניין היה לך ת״ש 7 והיית נשאר לילה בבסיס זה היה משהו אחר, מדבריך זה לא המצב.

נ.ב, מעניין אותי לדעת מה התפקיד שאתה עושה בצבא, מניח שלא אתפלא מהתשובה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא כתבת בשום מקום שקבלת באופן אישי, סיפרת מקרה היפותטי שלא מעיד על זה שזה מקרה אישי שלך, אני אמור לנחש שמסויים=אני? ממליץ לך לעבוד על הבנת הנקרא והבעה בכתב, יש לך זמן לזה גם ככה.
יכולת להסיק זאת בעצמך, אבל מה אפשר לצפות מאדם עם מוח כה קטן.
פנית שוב לקבילות חיילים? ערערת? עשית משהו חוץ מלצאת ידי חובה ולהגיד ״ניסיתי״ ואז ללכת ולהוציא גימלים במרמה?
כן.
בלי קשר, מה חשבת שיקרה אחרי שתקבול כי נשארת שני לילות בבסיס? שיעבירו אותך תפקיד?
שיתנו בראש למפקד כמובן על ההפליה בין חייליו, חוסר הצדק וחוסר השוויון.
ולא כשמתעסקים בשטויות כמו ״נשארתי 3 ימים ברצף בבסיס ואני בכלל ג׳ובניק״.
שוב אתה מדבר בלי הרבה קשר ומכניס דברים לפה של אחרים. אין לי שום בעיה לישון בבסיס ולעשות את התפקיד שלי, יש לי בעיה שאחרים כמוני לא עושים את זה.
נ.ב, מעניין אותי לדעת מה התפקיד שאתה עושה בצבא, מניח שלא אתפלא מהתשובה.
על הנייר נהג רכב קל, בפועל שחקן סנוקר חצי מקצועני.

יכולת להסיק זאת בעצמך, אבל מה אפשר לצפות מאדם עם מוח כה קטן.

כן.

שיתנו בראש למפקד כמובן על ההפליה בין חייליו, חוסר הצדק וחוסר השוויון.

שוב אתה מדבר בלי הרבה קשר ומכניס דברים לפה של אחרים. אין לי שום בעיה לישון בבסיס ולעשות את התפקיד שלי, יש לי בעיה שאחרים כמוני לא עושים את זה.

על הנייר נהג רכב קל, בפועל שחקן סנוקר חצי מקצועני.

תקרא שוב את מה שכתבתי, ערכתי והוספתי הסבר למוגבלי הבנה והבעה כמוך, ידעתי שלא תצליח להבין את מה שאני כותב.
אני חייב להבין מאיפה אתה יודע אם נתנו או לא נתנו למפקד בראש? אתה חשוף לכל התהליך וההשלכות? אתה יודע אם התלונה הזו תפגע בקידום עתידי שלו או לא? אתה יודע מה הסיבה שבגינה אתה נשארת ולא הבחור השני שמשרת איתך? אתה חשוף לכל השיקולים?

מה שמשעשע זה שהכי בכיינים וסמרטוטים הם אלו שעושים הכי מעט, כנראה שלהם יש זמן פנוי להתעסק ב״מי הזיז את הגבינה שלי״ כי הם פשוט כל היום יושבים רגל על רגל ומשוטטים בפייסבוק.

כמו שאמרתי לבחור השני, חיילים כמוך עדיף שלא יהיו בצבא, אתה בזבוז תקן וביזוי של המדים שאתה לובש.

• פותח/ת השרשור
אני חייב להבין מאיפה אתה יודע אם נתנו או לא נתנו למפקד בראש? אתה חשוף לכל התהליך וההשלכות? אתה יודע אם התלונה הזו תפגע בקידום עתידי שלו או לא? מה אתה מקשקש?
אתה בכלל יודע מה הסיבה שבגינה אתה נשארת ולא הבחור השני שמשרת איתך? אתה חשוף לכל השיקולים?
יודע הרבה יותר ממך זה בטוח.
יודע גם שקבילות חיילים לא עשו עם זה כלום, וגם מפקד היחידה לא עשה עם זה כלום.
אתה בזבוז תקן
בזה אני מסכים.

יודע הרבה יותר ממך זה בטוח.
יודע גם שקבילות חיילים לא עשו עם זה כלום, וגם מפקד היחידה לא עשה עם זה כלום.

בזה אני מסכים.

מעניין אתי לדעת מאיפה אתה יודע, אולי יש לצה״ל עסק עם מישהו שאפשר ישר לגייס לאמ״ן שיאסוף מידע בצורה כל כך טובה.
מישהו עם כל כך הרבה קשרים ומקורות, גם בקבילות חיילים, גם בלשכת מפקד היחידה וכמובן בעוד מקומות רבים. מדהים!

פשוט הזוי שחייל סמרטוט כמוך חושב שהוא יודע משהו על המערכת והתהליכים בה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מעניין אתי לדעת מאיפה אתה יודע, אולי יש לצה״ל עסק עם מישהו שאפשר ישר לגייס לאמ״ן שיאסוף מידע בצורה כל כך טובה.
מישהו עם כל כך הרבה קשרים ומקורות, גם בקבילות חיילים, גם בלשכת מפקד היחידה ובמקומות אחרים כמובן. מדהים!
בגלל שאני אדם נחמד אני אסביר לך קצת יותר טוב כדי שתוכל להבין וללמוד מן המקרה הזה להבא.
לאחר שקבילות חיילים שלחו את הקבילה למפקד היחידה, הוא נפגש איתי והסביר לי שכל הדברים הללו שעליהם קבלתי נתונים לשיקולו הבלעדי של המפקד הישיר. זה גם מה שהוא כתב בתגובתו לקבילות חיילים.
לאחר כמה שבועות חזרו אלי מקבילות חיילים והודיעו לי שאין עילה לקבילה והמפקד הישיר יכול לעשות מה שבזין שלו.
עד היום הזה אני טוחן את נשמתי בבסיס ואילו החייל השני יוצא כל יום הביתה. וכן, אני מכיר אישית את החייל, אין סיבה שהוא יצא כל יום הביתה ואני לא.

בגלל שאני אדם נחמד אני אסביר לך קצת יותר טוב כדי שתוכל להבין וללמוד מן המקרה הזה להבא.
לאחר שקבילות חיילים שלחו את הקבילה למפקד היחידה, הוא נפגש איתי והסביר לי שכל הדברים הללו שעליהם קבלתי נתונים לשיקולו הבלעדי של המפקד הישיר. זה גם מה שהוא כתב בתגובתו לקבילות חיילים.
לאחר כמה שבועות חזרו אלי מקבילות חיילים והודיעו לי שאין עילה לקבילה והמפקד הישיר יכול לעשות מה שבזין שלו.
עד היום הזה אני טוחן את נשמתי בבסיס ואילו החייל השני יוצא כל יום הביתה. וכן, אני מכיר אישית את החייל, אין סיבה שהוא יצא כל יום הביתה ואני לא.
רק לסבר לך את האוזן, נתקלתי במקרים כמו שאתה מתאר עוד לפני שלחצת אנטר בלי הפסקה במבחן הפסיכוטכני שהיה לך בצו ראשון.
אתה מצליח להבין שבצבא יש חוקים ונהלים? אתה מצליח להבין שבנציב קבילות החיילים עובדים לפי נהלים? זה לא שהם לא עשו כלום כמו שאתה חושב, הם עשו והגיעו למסקנה שפשוט לא מתאימה לך.
אם זה לא מתאים לך אתה מוזמן לפתוח אתר חביב שאתה בוודאי לא מכיר וכדאי שתקרא בו קצת מידי פעם שנקרא ויקיפדיה ולחפש ״אליס מילר״ כדי לקבל מושג לגבי בן אדם שלא היה מרוצה עם אופן הטיפול של המערכת הצבאית במקרה שלו.
אממה, אתה, בהיותך סמרטוט צה״לי טיפוסי, בוחר להתבכיין ולרמות כאחרון הסמרטוטים, מה שגם בזמן הזה אתה ממשיך לסבול ולהתבכיין (מסכן שלנו).

נערך לאחרונה:
רק לסבר לך את האוזן, נתקלתי במקרים כמו שאתה מתאר עוד לפני שלחצת אנטר בלי הפסקה במבחן הפסיכוטכני שהיה לך בצו ראשון.
אתה מצליח להבין שבצבא יש חוקים ונהלים? אתה מצליח להבין שבנציב קבילות החיילים עובדים לפי נהלים? זה לא שהם לא עשו כלום כמו שאתה חושב, הם עשו והגיעו למסקנה שפשוט לא מתאימה לך.
אם זה לא מתאים לך אתה מוזמן לפתוח אתר חביב שאתה בוודאי לא מכיר וכדאי שתקרא בו קצת מידי פעם שנקרא ויקיפדיה ולחפש ״אליס מילר״ כדי לקבל מושג לגבי בן אדם שלא היה מרוצה עם אופן הטיפול של המערכת הצבאית במקרה שלו.
אממה, אתה, בהיותך סמרטוט צה״לי טיפוסי, בוחר להתבכיין ולרמות כאחרון הסמרטוטים, מה שגם בזמן הזה אתה ממשיך לסבול ולהתבכיין (מסכן שלנו).
שמע חביבי יש לך בעיות רציניות של תסכול/עצבים/חוסר חיים/ צומי וכו... לא פעם ראשונה אני נתקל בגישה ובזלזול המסריחים שלך. תמצא איזו דרך אחרת לפרוק את כל הבעיות שלך פסיכולוג/פסיכיאטר אנערף.. בן אדם רוצה גימלים מה אכפת לך בכלל

שמע חביבי יש לך בעיות רציניות של תסכול/עצבים/חוסר חיים/ צומי וכו... לא פעם ראשונה אני נתקל בגישה ובזלזול המסריחים שלך. תמצא איזו דרך אחרת לפרוק את כל הבעיות שלך פסיכולוג/פסיכיאטר אנערף.. בן אדם רוצה גימלים מה אכפת לך בכלל

אכפת לו כי המיסים שהוא משלם הולכים לצבא לממן סמרטוטים כאלו.
בישראל יש גישה כזאת של ׳דפקו אותי׳ ׳אני לא אצא פראייר!׳ בכיינות כזאת מעצבנת שלחלק מהאנשים קשה לראות את זה מהצד, במיוחד אלו שתורמים ועושים ומשלמים מיסים בלי לגנוב ובלי לרמות.
בגלל זה ישראל היא מדינה שיש בה כמה יחידי סגולה (מתחומים שונים כמו הייטק,צבא,עסקים) שמחזיקים את כל המדינה אבל הרוב, הרוב הם סמרטוטים ערסים מגעילים, או חרידים שחיים על חשבון המדינה.
בגלל זה המדינה הזאת מתדרדרת מרגע לרגע ולאנשים כבר יצא מהתחת לראות את העולב הזה בכל פינה.
אז חלק מגיבים על זה בפורום , זכותו והפורום קם למטרה זו בדיוק ואז באים סמרטוטים כמוך שכותבים תגובות כאלו אבל אחר כך הולכים ובוכים על דברים אחרים כמו חרידים, כפיה דתית, שחיטויות, מונופולים וכו וכו.
לפחות אל תהיה צבוע, לכל אחד אכפת ממשהו אחר במדינה ולכל אחד זכות להביע דעה.
אני לא מכיר הרבה ישראלים בלי בעיות של תסכול/עצבים/צומי וכו׳... אז מה כואב לך שהוא מגיב? כי גם אתה היית עוד אחד מהסמרטוטים בצבא?
בכל מקרה מאוד מאוד קשה לקרוא פה חלק מהתגובות כי אנשים פשוט לא מבינים את מה שהם קוראים ואז שהם כותבים ומגיבים זה או ברמה נמוכה או בלי פיסוק ובלי תחביר הגיוני או בלי קשר למציאות (בדרך כלל שניהם יחד).

אתה זה שלא יודע לחשב כמה חלבון יש בפח של דימטייז לא? למה אתה נדחף לדיונים לא שלך? לא לימדו אותך לא להתערב?
אני רואה שאתה מאוד נפגע ומתעצבן ממה שאני אומר, כנראה שאתה בדיוק מאותם הטיפוסים שאני מדבר עליהם, כואב לשמוע את האמת נכון?
אכפת לי מהסיבה הפשוטה שהכסף שאני משלם מתבזבז על מקרי סעד כמוכם, נראה לך הגיוני שאני אעבוד, אשלם מיסים, אתרום את חלקי בתור אזרח ויבואו סמרטוטי רצפה וישתינו על זה? לא תודה.

בישראל יש גישה כזאת של ׳דפקו אותי׳ ׳אני לא אצא פראייר!׳ בכיינות כזאת מעצבנת שלחלק מהאנשים קשה לראות את זה מהצד, במיוחד אלו שתורמים ועושים ומשלמים מיסים בלי לגנוב ובלי לרמות.
בגלל זה ישראל היא מדינה שיש בה כמה יחידי סגולה (מתחומים שונים כמו הייטק,צבא,עסקים) שמחזיקים את כל המדינה אבל הרוב, הרוב הם סמרטוטים ערסים מגעילים, או חרידים שחיים על חשבון המדינה.
בגלל זה המדינה הזאת מתדרדרת מרגע לרגע ולאנשים כבר יצא מהתחת לראות את העולב הזה בכל פינה.
אז חלק מגיבים על זה בפורום , זכותו והפורום קם למטרה זו בדיוק ואז באים סמרטוטים כמוך שכותבים תגובות כאלו אבל אחר כך הולכים ובוכים על דברים אחרים כמו חרידים, כפיה דתית, שחיטויות, מונופולים וכו וכו.
אני לא מכיר הרבה ישראלים בלי בעיות של תסכול/עצבים/צומי וכו׳... אז מה כואב לך שהוא מגיב? כי גם אתה היית עוד אחד מהסמרטוטים בצבא?
בכל מקרה מאוד מאוד קשה לקרוא פה חלק מהתגובות כי אנשים פשוט לא מבינים את מה שהם קוראים ואז שהם כותבים ומגיבים זה או ברמה נמוכה או בלי פיסוק ובלי תחביר הגיוני או בלי קשר למציאות (בדרך כלל שניהם יחד).

איזו השקעה! אשכרה רשמת את כל זה!? כבר מתחיל לקרוא הכל. ואל תדאג לי ידידי עשיתי את שלי בצבא לפני 8 שנים 😃 ככה שאתה ומר שרארד לא צריכים לבזבז את כספיכם בגללי. אין צורך לזרוק שטויות לאוויר

איזו השקעה! אשכרה רשמת את כל זה!? כבר מתחיל לקרוא הכל. ואל תדאג לי ידידי עשיתי את שלי בצבא לפני 8 שנים 😃 ככה שאתה ומר שרארד לא צריכים לבזבז את כספיכם בגללי אין צורך לזרוק שטויות לאוויר

מעניין מאוד מה עשית בצבא וכמה התבכיינת, מתאר לעצמי שעשית מעט ובכית הרבה.
אל דאגה, כספינו יתבזבזו עליך בשלב כלשהוא, אתה יכול לישון בשקט.

איזו השקעההה!! אשכרה רשמת את כל זה!? אין לי כוח לקרוא. ואל תדאג לי ידידי עשיתי את שלי בצבא לפני 8 שנים 😃 אין צורך לזרוק שטויות לאוויר

יפה, התגובה הזאת הוכיחה את כל מה שרשום שם ומה ששרדר הגיב לך
אין צורך לקרוא.
אגב , אני גם יותר מבוגר ממך למרות הנסיון המטופש הזה להתפזם פה (שוב, תגובות בלי קשר לדיון, אייקיו והבנת הנקרא של ציפור...)
ואני לא דואג לך, איך הסקת את זה? בעצם.. לא משנה.

המיסים שהוא משלם זה אוטומטי מרוויחים הרבה אם מסכימים איתך?
ומה לעשות זאת המדינה יש התרונת (ויש חסרונות לרוב האוכלסיה עדיף לחיות פה מאשר באמריקה ללא קשר אם הם תורמים או לא(גם לרוב האמריקאים היה יותר טוב לחיות פה))
אתה מוזמן לרדת על איך שאני כותב אם בא לך (במקום להתייחס לתוכן)
אתה זה שלא יודע לחשב כמה חלבון יש בפח של דימטייז לא? למה אתה נדחף לדיונים לא שלך? לא לימדו אותך לא להתערב?
אני רואה שאתה מאוד נפגע ומתעצבן ממה שאני אומר, כנראה שאתה בדיוק מאותם הטיפוסים שאני מדבר עליהם, כואב לשמוע את האמת נכון?
אכפת לי מהסיבה הפשוטה שהכסף שאני משלם מתבזבז על מקרי סעד כמוכם, נראה לך הגיוני שאני אעבוד, אשלם מיסים, אתרום את חלקי בתור אזרח ויבואו סמרטוטי רצפה וישתינו על זה? לא תודה.
זה לא היה דיון על אם להוציא גימלים או לא
אז אתה נדחפת כבדיוק כמו שהואה נדחף
בכל מקרה איזה דברים רצית שאני אספר לך בפרטי (חזרתי מהבסיס)

השוני פה שהבחור "נוטר טינה" על משהו שכתבתי לו במקום אחר ופשוט הגיע לפה כדי להוציא קצת קיטור בלי קשר לאשכול עצמו ובלי שום תרומה כלשהיא, לא נורא, זה גם ככה משהו שהוא רגיל אליו.
אני לא צריך פרטים, סתם תהיתי מה המקרה כדי לקחת כדוגמא משהו שכן מסתדר בסופו של דבר למרות התלאות בדרך (ואמרתי כבר עשרים פעמים שצה"ל גוף דפוק ובירוקרטי).

איזה גבר אתה! אתה יכול לתאר, לדמיין ולהוציא את התסכול שלך כמה שאתה רוצה. זה לא משנה את העובדה שיש לך גישה מסריחה ואתה לא יודע לנהל בשום נושא דיון נורמלי בלי להתנשא.

המיסים שהוא משלם זה אוטומטי מרוויחים הרבה אם מסכימים איתך?
ומה לעשות זאת המדינה יש התרונת (ויש חסרונות לרוב האוכלסיה עדיף לחיות פה מאשר באמריקה ללא קשר אם הם תורמים או לא(גם לרוב האמריקאים היה יותר טוב לחיות פה))
אתה מוזמן לרדת על איך שאני כותב אם בא לך (במקום להתייחס לתוכן)

מאיפה אתה יודע איך זה לחיות באמריקה? ושלאמריקאים עדיף לחיות פה מאשר בארהב?
אתה באמת יוצא אידיוט מהודעה להודעה.
(אני מגיב רק על זה כי זה הדבר היחיד שהבנתי מההודעה שלך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית