הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להעלות את חום הגוף

איזה גבר אתה! אתה יכול לתאר, לדמיין ולהוציא את התסכול שלך כמה שאתה רוצה. זה לא משנה את העובדה שיש לך גישה מסריחה ואתה לא יודע לנהל בשום נושא דיון נורמלי בלי להתנשא.

עצם זה שאתה לא מגיב לגופו של עניין מחזק את מה שאני אומר.
תן לי לנחש, היית סמרטוט צבאי במקרה?

מאיפה אתה יודע איך זה לחיות באמריקה? ושלאמריקאים עדיף לחיות פה מאשר בארהב?
אתה באמת יוצא אידיוט מהודעה להודעה.
(אני מגיב רק על זה כי זה הדבר היחיד שהבנתי מההודעה שלך)
מספיק משפחה שחיה באמריקה (היא עשירה גם לי היה עדיף לחיות שמה לפי שתסיק שאני עני או משהו) רק אם אתה עשיר אתה חי שם טוב אחרת החיים שלך לא שווים...
חוץ מזה גאון כמוך אני באמת לא יודע איך אתה לא יכול להבין את המשפט הזה
"המיסים שהוא משלם זה אוטומטי מרוויחים הרבה אם מסכימים איתך?"
יכול להיות שאתה לא כל כך חכם כמו שאתה חושב?
עצוב שיש לך כל כך מעט ידע (ואתה חושב שיש לך כל כך הרבה) בנושא ממליץ לך להסכל על חלוקת העושר באמריקה
אבל אם מה שעושה לך טוב זה להתנשא על אנשים באינרנט תהנה מתישהו זה יעבור

השוני פה שהבחור "נוטר טינה" על משהו שכתבתי לו במקום אחר ופשוט הגיע לפה כדי להוציא קצת קיטור בלי קשר לאשכול עצמו ובלי שום תרומה כלשהיא, לא נורא, זה גם ככה משהו שהוא רגיל אליו.
אני לא צריך פרטים, סתם תהיתי מה המקרה כדי לקחת כדוגמא משהו שכן מסתדר בסופו של דבר למרות התלאות בדרך (ואמרתי כבר עשרים פעמים שצה"ל גוף דפוק ובירוקרטי).
נראה לך הגיוני שמפקד משקר לחייל שהוא לא עבר מיונים לקצונה?

מספיק משפחה שחיה באמריקה (היא עשירה גם לי היה עדיף לחיות שמה לפי שתסיק שאני עני או משהו) רק אם אתה עשיר אתה חי שם טוב אחרת החיים שלך לא שווים...
חוץ מזה גאון כמוך אני באמת לא יודע איך אתה לא יכול להבין את המשפט הזה
"המיסים שהוא משלם זה אוטומטי מרוויחים הרבה אם מסכימים איתך?"
יכול להיות שאתה לא כל כך חכם כמו שאתה חושב?
עצוב שיש לך כל כך מעט ידע (ואתה חושב שיש לך כל כך הרבה) בנושא ממליץ לך להסכל על חלוקת העושר באמריקה
אבל אם מה שעושה לך טוב זה להתנשא על אנשים באינרנט תהנה מתישהו זה יעבור

נראה לך הגיוני שמפקד משקר לחייל שהוא לא עבר מיונים לקצונה?

במקרה אני גר באמריקה...
לא הבנתי את הקשר בין חלוקת העושר ?
אישתי אמריקאית שעשתה עליה לארץ ישראל והעדיפה לברוח ממנה כמה שיותר מהר ולא היא לא עשירה או מבית עשיר , אני מכיר עוד הרבה כאלו אישית.
לא הבנתי מאיפה הקביעה המטופשת הזאת שלך, אני גם לא מאמין לשום מילה שיוצאת לך מהפה לא לגביי מה שאתה עושה בצבא ולא לגביי המשפחה שלך באמריקה אז אין לי טעם להמשיך את הדיון איתך.
אתה מוזמן להוכיח לי שאני טועה בדרך מסויימת אבל עד אז אני טוען שאתה שקרן.

במקרה אני גר באמריקה...
לא הבנתי את הקשר בין חלוקת העושר ?
אישתי אמריקאית שעשתה עליה לארץ ישראל והעדיפה לברוח ממנה כמה שיותר מהר ולא היא לא עשירה או מבית עשיר , אני מכיר עוד הרבה כאלו אישית.
לא הבנתי מאיפה הקביעה המטופשת הזאת שלך, אני גם לא מאמין לשום מילה שיוצאת לך מהפה לא לגביי מה שאתה עושה בצבא ולא לגביי המשפחה שלך באמריקה אז אין לי טעם להמשיך את הדיון איתך.
אתה מוזמן להוכיח לי שאני טועה בדרך מסויימת אבל עד אז אני טוען שאתה שקרן.
אוקיי אני גר בצפון תא לכן יכולתי לעזור לאיזה אחד פה ששאל על על חדר כושר ליד השכונה שלו (או שעכשיו תגיד שפשוט למדתי את מפת צפון תא בעל פה במיוחד למקרה שתשאל אותי?)

אוקיי אני גר בצפון תא לכן יכולתי לעזור לאיזה אחד פה ששאל על על חדר כושר ליד השכונה שלו (או שעכשיו תגיד שפשוט למדתי את מפת צפון תא בעל פה במיוחד למקרה שתשאל אותי?)

מה הקשר בין צפון תא לבין זה שטענת שאתה בתפקיד תכנות במודיעין ושיש לך משפחה עשירה באמריקה?
תוכיח לי את הדברים האלו ואמשיך איתך את הדיון...

איזה חברים? אלה שאמרו לי שאני רוסי מסריח ואני צריך לחזור לרוסיה? לא תודה. אני מעדיף להיות אגואיסט מאשר להגן על החרדים שחיים על חשבוני ועל גזענים שאומרים לי לעוף מפה כי הם הגזע הארי ואני גוי. לא תודה.

באמת אתה צריך (ועדיף) שתחזור לרוסיה - ולא כי אתה "רוסי מסריח" או כל דבר אחר בסגנון (שלא ישמע חלילה שיש אלמנט גזעני בתגובה שלי) אלא כי אתה אזרח מסריח, סוג ח', ואתה מבחינתי חיי על חשבוני בדיוק כמו החרדים, אגב.

מה הקשר בין צפון תא לבין זה שטענת שאתה בתפקיד תכנות במודיעין ושיש לך משפחה עשירה באמריקה?
תוכיח לי את הדברים האלו ואמשיך איתך את הדיון...
איך אני אמור להוכיח לך את זה?
רוצה אולי אני אפרט לך על מה אני עובד במודיעין ועל הדרך ישלח לך חשבון הבנק של המשפחה?
הבנתי אין לך מה להגיד אז ככה אתה חושב שמסיימים דיון

איך אני אמור להוכיח לך את זה?
רוצה אולי אני אפרט לך על מה אני עובד במודיעין ועל הדרך ישלח לך חשבון הבנק של המשפחה?
הבנתי אין לך מה להגיד אז ככה אתה חושב שמסיימים דיון

במקרה אני עורך דין, אני יודע בדיוק אייך להתחיל ולסיים דיון הבעיה שפה אין שופט ואפשר לפזר כמה שקרים שרוצים בלי להוכיח.
אז איזה דיון בדיוק אפשר לנהל פה?
אתה טוען ׳רק אם אתה עשיר אתה חי טוב באמריקה׳
אני גרתי גם בארץ גם באמריקה(לבד כן? לא בבית של אמא...) כרגע ואני לא עשיר וחי פה ברמת חיים שלא קרובה למה שחייתי בארץ ומשלם פחות...
איך זה מסדר עם הטיעון שלך?

במקרה אני עורך דין, אני יודע בדיוק אייך להתחיל ולסיים דיון הבעיה שפה אין שופט ואפשר לפזר כמה שקרים שרוצים בלי להוכיח.
אז איזה דיון בדיוק אפשר לנהל פה?
אתה טוען ׳רק אם אתה עשיר אתה חי טוב באמריקה׳
אני גרתי גם בארץ גם באמריקה(לבד כן? לא בבית של אמא...) כרגע ואני לא עשיר וחי פה ברמת חיים שלא קרובה למה שחייתי בארץ ומשלם פחות...
איך זה מסדר עם הטיעון שלך?
כמו שאתה כותב שאני משקר אני יכול לכתוב שאתה משקר ואתה ממציע שאתה עורך דין אני פשוט לא רואה סיבה לשקר בקשר לזה בדיון באיטנרט
שאלה אחת האם אתה חי במרכז במקום טוב או סתם באיזה מקום אתה מוזמן להסתכל על עלות שכירת דירה בניו יורק טיפ טיפה יותר מתא

כמו שאתה כותב שאני משקר אני יכול לכתוב שאתה משקר ואתה ממציע שאתה עורך דין אני פשוט לא רואה סיבה לשקר בקשר לזה בדיון באיטנרט
שאלה אחת האם אתה חי במרכז במקום טוב או סתם באיזה מקום אתה מוזמן להסתכל על עלות שכירת דירה בניו יורק טיפ טיפה יותר מתא

גרתי בתל אביב בארץ ואני גר בנייפלס פלורידה ולא באיזה חור באוקלהומה(ולפני זה גרתי במיאמי ביץ)
ארהב זה לא רק ניו יורק וניו יורק זה לא רק מנהטן אתה ממש מדבר כמו ילד בלי שום הבנה בכלום לא לגביי אמריקה ולא לגביי ישראל.
ויש מרשם עורכי הדין ואפשר לבדוק בשניה אם אני באמת עורך דין או לא (אני גם יכול להזמין אותך לאימסטגרם שלי ולהוכיח לך).
אתה מדבר כמו מישהו שאין לו מושג והוא ושקרן ולכן אתה צריך למצוא דרך להוכיח כי אחרת אתה נשמע אידיוט ושקרן, לפחות לפי הפרשנות שלי ואני מאמין של עוד כמה אנשים שקוראים פה את התגובות והם לא ילדים בני 21...

גרתי בתל אביב בארץ ואני גר בנייפלס פלורידה ולא באיזה חור באוקלהומה(ולפני זה גרתי במיאמי ביץ)
ארהב זה לא רק ניו יורק וניו יורק זה לא רק מנהטן אתה ממש מדבר כמו ילד בלי שום הבנה בכלום לא לגביי אמריקה ולא לגביי ישראל.
ויש מרשם עורכי הדין ואפשר לבדוק בשניה אם אני באמת עורך דין או לא (אני גם יכול להזמין אותך לאימסטגרם שלי ולהוכיח לך).
אתה מדבר כמו מישהו שאין לו מושג והוא ושקרן ולכן אתה צריך למצוא דרך להוכיח כי אחרת אתה נשמע אידיוט ושקרן, לפחות לפי הפרשנות שלי ואני מאמין של עוד כמה אנשים שקוראים פה את התגובות והם לא ילדים בני 21...
סתם זרקתי ניו יורק אתה נתפס לדברים קטנים
בוא תגיד לי איך אני אמור להוכיח לך שאני במודיעין חשבתי שמישהו גאון כמוך ידע שאני לא יכול לספר לך שום דבר מסווג
ושוב פעם לגור במרכז גם בארצות הברית במקום טוב עולה הרבה מאוד מה שפה היה עולה לך לך 3 מיליון שקל שמה יגיע לך ל2 מיליון דולר
אני לא מבין מה אתה מצפה שאני אתחיל להביא לך חשבונות בנק ובעלות על דירות?
אתה פשוט לא מוכן לקבל דברים שלא תואמים את הדעה שלך

איך אני אמור להוכי
בוא תגיד לי איך אני אמור להוכיח לך שאני במודיעין חשבתי שמישהו גאון כמוך ידע שאני לא יכול לספר לך שום דבר מסווג
ושוב פעם לגור במרכז גם בארצות הברית במקום טוב עולה הרבה מאוד מה שפה היה עולה לך לך 3 מיליון שקל שמה יגיע לך ל2 מיליון דולר
אני לא מאמין שאתה אשכרה מנסה למצוא דרך להוכיח שאתה דובר אמת. אתה לא רואה שהוא מנסה למדוד למי יש ז*ן גדול יותר?!

אתה פשוט אדיוט שמדבר שטויות ומרכז ארצות הברית זה החורים של ארצות הברית ומקומות שאף אחד לא רוצה לגור בהם , המקומות היקרים נמצאים בקצוות בדרך כלל או קרוב אליהם.
קיצר, אין לך מושג.

אני לא מאמין שאתה אשכרה מנסה למצוא דרך להוכיח שאתה דובר אמת. אתה לא רואה שהוא מנסה למדוד למי יש ז*ן גדול יותר?!

מה הקשר?

אתה פשוט אדיוט שמדבר שטויות ומרכז ארצות הברית זה החורים של ארצות הברית ומקומות שאף אחד לא רוצה לגור בהם , המקומות היקרים נמצאים בקצוות בדרך כלל או קרוב אליהם.
קיצר, אין לך מושג.

מה הקשר?
תקשיב הבנת הנקרא שלך משהו מיוחד
אני מדבר על מרכז העיר
חוץ מזה אני לא גר בארצות הברית לא כזה אכפת לי איפה כל דבר נמצא אני רק יודע שבמקומות הנחשבים המחירים הרבה יותר גבוהים מבארץ

לגבי מה הקשר אני לא מבין אם אתה מאמין לעצמך או לא זה כל מי שיקרא את התגובות והוא מעל 21 יבין

תקשיב הבנת הנקרא שלך משהו מיוחד
אני מדבר על מרכז העיר
חוץ מזה אני לא גר בארצות הברית לא כזה אכפת לי איפה כל דבר נמצא אני רק יודע שבמקומות הנחשבים המחירים הרבה יותר גבוהים מבארץ

לגבי מה הקשר אני לא מבין אם אתה מאמין לעצמך או לא זה כל מי שיקרא את התגובות והוא מעל 21 יבין

מרכז העיר? חחח טוב אחי...
בהצלחה בחיים

מרכז העיר? חחח טוב אחי...
בהצלחה בחיים
אוקיי מרכז ניו יורק אחד המקומות הזולים ביותר
לרגע בלבלת אותי
מכירה שני חדרי שינה, New York City, New York County, ניו יורק, 120 Riverside Blvd. | ניו-יורק.realigro.co.il
מאוד זול יותר מתא זה בטוח
דירות למכירה והשכרה בתל אביב יפו | מדלן - ככה מוצאים היום בית

אני סיימתי את הדיון , אתה לא מספיק מנוסה בשביל להבין בכלל על מה אתה מדבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית